- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.081
Okudum canım. Ben de ona benzer bir şey yaşadım hamileyken.. rüyamda kızın olacak adını kuran-ı kerimde geçen bir şey koy dedi birisi. Ne dedim? Mesela irem koy dedi.
Geldim baktım netten cennet bahçesi anlamına geliyormuş. Biz de irem mi değil mi derken koymadık.
bende kızım olacagını rüyamda görmüştüm
hoşgeldin love, bi varsın bi yoksun yoğunmusun
Evet, yoğunum canım yaaa
İsimlerden konuşuyorduk. Kişiliklerin etkilenmesinden. İnanır mısın böyle şeylere?mesela kızının adını ona göre mi koydun?
bende oğlum olacağını eşimin kucağındaydı aynı şuandakı oğlumun yuzuydu daha bır aylık hamıleydım
1 Mayıs'ı iple çekiyorum
Şöyle bir yayılıp yatsam hafta içi hafta içi
Çalışacak olanlara ayıp oldu ama
bende oğlum olacağını eşimin kucağındaydı aynı şuandakı oğlumun yuzuydu daha bır aylık hamıleydım
ben de tedaviye başlamadan önce 2 adet beyaz yastık gibi bişey görmüştüm rüyamda,çocuklarımın beşiğiymiş güya ama bembeyaz,pamuk gibi..sonra tedavi süresci..işte ikizlere hamile kaldım..ve daha doktor cinsiyetlerini söylemeden ben erkek değil mi demiştim.
anneler hissediyor bence de.
Senin ikisi de mi erkek?
Benim de çok zor gösterdi cinsiyetini. Son gittim dr erkek yazdı soru işareti koydu. Kordonmuş. Bir sonraki hafta netleşti.
ben de tedaviye başlamadan önce 2 adet beyaz yastık gibi bişey görmüştüm rüyamda,çocuklarımın beşiğiymiş güya ama bembeyaz,pamuk gibi..sonra tedavi süresci..işte ikizlere hamile kaldım..ve daha doktor cinsiyetlerini söylemeden ben erkek değil mi demiştim.
anneler hissediyor bence de.
İpekkkk ses ver
Bende hep topiğin ıssız zamanlarına denk gelir oldum
Ben geldim sen gittin… mesajı aldım saol. Bir bakayım şuna. Sen nereden öğrenmiştin bu ilacı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?