AdAm OLaCaK KıZLaR...

Seni öyle iyi anlıyorum ki
Her çalışan annenin az çok hissettiği şey
Benim kızım şimdi okulda olduğu için biraz daha rahatım
Ama annem bakarken çok sıkılıyordu
Anne seni çok özlüyorum diyordu
Ki annem herşeyiyle ilgilenmesine, onunla oyun oynamasına rağmen
Şimdi okulda, çocuklarla kaynaştı, alıştı
Senin de biraz zamana ihtiyacın var canım
O böyle söylemezse sen daha rahat olacaksın

Kim bakıyor bu arada?

Son düzenleme:
kimse kalmamış

ben de çocuk istiyorum acaba ne zaman olacak neyim olacak çok merak ediyorum. kız istiyorum ama nedense oğlan olacak gibi geliyor. şu kürtaj işi olmayaydı iyiydi bakalım ne zaman allah nasip edicek

günaydınlarr

nasıl bir gün anlamadım gidim bi yumurtalı ekmek yapayımda güzelleştireyim , günüm güzel geçsin

Ne güzel bir sabahhhh kuşlar cıvıldıyor falan Ayy bana da hic yakışmıyor cicekli böcekli cümleler

evet ipek ufak bi mutfağımız var yapıyoruz canımız istediğinde , hatta bikaç kere olayı abartıp bahçede mangalda balık et yaptığımız bile var patronlar yokken :)

Ne güzel bir sabahhhh kuşlar cıvıldıyor falan Ayy bana da hic yakışmıyor cicekli böcekli cümleler

doğru dedin yakışmıyoo :)) elmeyra bazı bayanlara erkeklik daha çok yakışıyor mesela benim için de öyle derler yanlış doğmuşsun derler, sende galiba erkek olmalıymışsın gibime geldi, yanlışım varsa affola sayın editörüm

ağzını burnunu kırarım biliyosun

evet ipek ufak bi mutfağımız var yapıyoruz canımız istediğinde , hatta bikaç kere olayı abartıp bahçede mangalda balık et yaptığımız bile var patronlar yokken :)

oofff mangal dedin ciğerimi deldin

Cok doğru söylüyosun yakışmıyo yaa, ben kesin erkek olacaktım son anda pipim düştü

Ama işveli cilveli biri olmak isterdim bazen sıkılıyorum kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…