- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.301
Kimbilir nasıldır şimdi :)
hımm ilk başlarda baya zıtmışsınız eşinle sanki?
Herkes kendine kılar be Abla, bu çok derin bir konu,enişte senden etkilenmiştir ama.
Ne kadar çok karşılaşıyorsunuz yav.. mescitte nasıl kesişti yollarınız. Nefesinle bir üfleseydin hazır abdest varken.
olsaydı biizmkisi bdv daki ben deli gibi seviyorum ama kocam başkalarıyla fingerdeşiyor durumları çıkardı.
değer vermiyordu, sevgim hoşuna gidiyordu.dursun bir kenarda hoşuma gidiyor eli yüzü düzgün zekice de bir kız.birini bulamazsam düşünürüm modundaydı :84: :84: :84:
ben de çok beklersin daha dedim.yani yeminle adam resmen o muameleyi yapıyordu.anlamamak için salak olmak lazımdı.
aaa bana akıl verirsin belki anlatim , siyah saçlıyım buğday tenliyim yani soluk bi tenim var saçımı bikaç tonm açtırmak istiyorum kahve ve siyah saçtan bıktım maksadım değişiklik olsun , küllü kumral yaptırsam olur mu sence
soluk tenler için en güzeli ışıltılı renkler..küllü renklerden uzak dur daha da soluk gösterir.aaa bana akıl verirsin belki anlatim , siyah saçlıyım buğday tenliyim yani soluk bi tenim var saçımı bikaç tonm açtırmak istiyorum kahve ve siyah saçtan bıktım maksadım değişiklik olsun , küllü kumral yaptırsam olur mu sence
Nereye gitcem kimle gitcem tek basıma takılamam, arkadasım yok, kızkardeşim de cıkamaz erkek arkadaşının babası vefat etti
birde anlatmıştın , iş seyahatinden dönüp birkaç hafta evinde kalıyordu o birkaç haftayı da eşini de alıp annesinden kalıyordu ya çok şaşırmıştım nası evlilikte,
yav konu dönüp dolaşıp nası şabana geliyo sürekli
ahh ahhh o zamanlar şimdiki gibi nefesim kuvvetli olsaydı :84: :84:
Siyahtan sonra geçişli reEki Görüntüle 699389 nkler güzel oluyor bence. Jennifer aniston un rengi fena değil.
Siyahtan sonra geçişli reEki Görüntüle 699389 nkler güzel oluyor bence. Jennifer aniston un rengi fena değil.
Sen gittikçe pişiyorsun galiba. Bundan 10 sene sonrasını düşünemiyorum sebatiye
bende bakmıştım onun ten rengi daha kırmızımsı daha açık benimki biraz daha sarı beğeniyorum rengi ama bana gidermi bilemiyorum birde ilk defa açıcak ya o yüzden de stres yaptım , eşim hayatta gitmez sana dedi bide onu haklı çıkarmak istemiyorum Eki Görüntüle 699391 Eki Görüntüle 699392
bu tarz bişiler düşünüyorum ama bakalım, buğday tene gidermi sizce
soluk tenler için en güzeli ışıltılı renkler..küllü renklerden uzak dur daha da soluk gösterir.
kızıl kahve çok iyi olur,ışıltılı ve parlak durur..
ah canım senin gibi muhabbeti tatlı kuzunun arkadaşı neden yok ki??
arkadaşlık için ne varsa eskilerde var söyliyim sana..benim en samimi ark. ilkokul ve anadolu lisessinden...
inşaallah bir 10 sene sonrasını görmek nasip olur.kızım 15 yaşında olur inşaallah.
birlikte gidip alışveriş yaparız, takılar alırız.kuaföre gideriz.neler neler inşaallah.amin
kızıl ve kahve istemiyorum onları yapıcağama alıştıüğım rengi siyahı yapardım diye düşünüyorum maksat değişiklik olsun bikaç ton açtımak istiyorum üstte 2 foto paylaştım istediğim tonlarla ilgili onlar gidermi sence bana
kızıl ve kahve istemiyorum onları yapıcağama alıştıüğım rengi siyahı yapardım diye düşünüyorum maksat değişiklik olsun bikaç ton açtımak istiyorum üstte 2 foto paylaştım istediğim tonlarla ilgili onlar gidermi sence bana
hangisi peki
bende bakmıştım onun ten rengi daha kırmızımsı daha açık benimki biraz daha sarı beğeniyorum rengi ama bana gidermi bilemiyorum birde ilk defa açıcak ya o yüzden de stres yaptım , eşim hayatta gitmez sana dedi bide onu haklı çıkarmak istemiyorum Eki Görüntüle 699391 Eki Görüntüle 699392
bu tarz bişiler düşünüyorum ama bakalım, buğday tene gidermi sizce
canım bu rekler çok güzel,yalnız bunların hepsi gölgeli..
devamlı makyaj ister ayrıca,hafif de olsa bronzlaştırıcı ister.. mesela çağla şikel in saç tonuna bayılıyorum ama ,o ten rengi lazım o renge..
2. si
bence o guzel ama tutturmak için şöyle 6 ay uğraşabilirsin.ilk etapta tutmuyor sonra sonra oturuyor renk.kuaförde aynı şeyi söyler.
ah canım senin gibi muhabbeti tatlı kuzunun arkadaşı neden yok ki??
arkadaşlık için ne varsa eskilerde var söyliyim sana..benim en samimi ark. ilkokul ve anadolu lisessinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?