AdAm OLaCaK KıZLaR...

Kimbilir nasıldır şimdi :)
hımm ilk başlarda baya zıtmışsınız eşinle sanki?
Herkes kendine kılar be Abla, bu çok derin bir konu,enişte senden etkilenmiştir ama.

bulmuştur salak bir kız bir imaj çizmiştir.o imajını korumaya çalışıyordur :84: :84:

bakalım nerede fire verecek :118:

çok fenayım çokkkkkkkkkkk

birde anlatmıştın , iş seyahatinden dönüp birkaç hafta evinde kalıyordu o birkaç haftayı da eşini de alıp annesinden kalıyordu ya çok şaşırmıştım nası evlilikte,

yav konu dönüp dolaşıp nası şabana geliyo sürekli

Siyahtan sonra geçişli re nkler güzel oluyor bence. Jennifer aniston un rengi fena değil.

soluk tenler için en güzeli ışıltılı renkler..küllü renklerden uzak dur daha da soluk gösterir.
kızıl kahve çok iyi olur,ışıltılı ve parlak durur..

Nereye gitcem kimle gitcem tek basıma takılamam, arkadasım yok, kızkardeşim de cıkamaz erkek arkadaşının babası vefat etti

ah canım senin gibi muhabbeti tatlı kuzunun arkadaşı neden yok ki??
arkadaşlık için ne varsa eskilerde var söyliyim sana..benim en samimi ark. ilkokul ve anadolu lisessinden...

yemek üstüne içilen kahve gibi sizde cin gibi olup atlıyorsunuz konuya :84:

evet evet annesinde kalıyorlar.ben anlamıyorum olayı.cinsellik nasıl yaşanır.yani onuda geçiyorum sohbet yeri geldiğinde tartışma kavga

ne iş anlamadım.kadın desen zaten evde kaldım modunda evlenmiş sanki kocası ne derse o anladıgım kadarıyla

Siyahtan sonra geçişli reEki Görüntüle 699389 nkler güzel oluyor bence. Jennifer aniston un rengi fena değil.

bende bakmıştım onun ten rengi daha kırmızımsı daha açık benimki biraz daha sarı beğeniyorum rengi ama bana gidermi bilemiyorum birde ilk defa açıcak ya o yüzden de stres yaptım , eşim hayatta gitmez sana dedi bide onu haklı çıkarmak istemiyorum Eki Görüntüle 699391

bu tarz bişiler düşünüyorum ama bakalım, buğday tene gidermi sizce

Sen gittikçe pişiyorsun galiba. Bundan 10 sene sonrasını düşünemiyorum sebatiye…

inşaallah bir 10 sene sonrasını görmek nasip olur.kızım 15 yaşında olur inşaallah.

birlikte gidip alışveriş yaparız, takılar alırız.kuaföre gideriz.neler neler inşaallah.amin

en guzel bugday tene gider.makyaj ister ama

kızıl ve kahve istemiyorum onları yapıcağama alıştıüğım rengi siyahı yapardım diye düşünüyorum maksat değişiklik olsun bikaç ton açtımak istiyorum üstte 2 foto paylaştım istediğim tonlarla ilgili onlar gidermi sence bana

bende buğdayım sovr, ışıltı güzel olur,
ana rengi kumral üstüne gölge yaptırabilirsin mesela,

canım bu rekler çok güzel,yalnız bunların hepsi gölgeli..
devamlı makyaj ister ayrıca,hafif de olsa bronzlaştırıcı ister.. mesela çağla şikel in saç tonuna bayılıyorum ama ,o ten rengi lazım o renge..

İlki güzel de onlar çok profesyonel ellerden çıkma kaç boya katılıyordur Allah bilir. İkinci de ben platin röfle sevmiyorum. Açık tenliysen radikal bir değişiklikle sarı üstüne röfle attırabilirsin. Yazla birlikte sen de değişmiş olursun. Ben ikinciyi beğenmedim. Birinci için de şimdiki saçından çok farklı değil. Hatta eşin değişikliği anlamaz bile. Erkekler biraz ot ya bu konularda.

2. si

bence o guzel ama tutturmak için şöyle 6 ay uğraşabilirsin.ilk etapta tutmuyor sonra sonra oturuyor renk.kuaförde aynı şeyi söyler.

evet haklısınız makyaj ister yüzü daha solgun gösterir yoksa bakalım bi kuaföre gidim eserse yaptırırım bi delilik yapıp beğenmezsem dönerim eski halime içime kalmasın çatlıcam yoksa

ah canım senin gibi muhabbeti tatlı kuzunun arkadaşı neden yok ki??
arkadaşlık için ne varsa eskilerde var söyliyim sana..benim en samimi ark. ilkokul ve anadolu lisessinden...

Koptum canım herkesten, geriye dnüp baktığımda kiminden fersah fersah uzağım kimini de icime alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…