- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.321
bende buğdayım sovr, ışıltı güzel olur,
ana rengi kumral üstüne gölge yaptırabilirsin mesela,
evet haklısınız makyaj ister yüzü daha solgun gösterir yoksa bakalım bi kuaföre gidim eserse yaptırırım bi delilik yapıp beğenmezsem dönerim eski halime içime kalmasın çatlıcam yoksa
Koptum canım herkesten, geriye dnüp baktığımda kiminden fersah fersah uzağım kimini de icime alamıyorum.
İlki güzel de onlar çok profesyonel ellerden çıkma kaç boya katılıyordur Allah bilir. İkinci de ben platin röfle sevmiyorum. Açık tenliysen radikal bir değişiklikle sarı üstüne röfle attırabilirsin. Yazla birlikte sen de değişmiş olursun. Ben ikinciyi beğenmedim. Birinci için de şimdiki saçından çok farklı değil. Hatta eşin değişikliği anlamaz bile. Erkekler biraz ot ya bu konularda.
Bu koyduğun fotoların hepsi birden fazla renk iceriyor, önce ne istediğine karar ver sonra da bi ton acığını iste cünkü hep koyu tutuo
haklısın düşüne düşüne bi sonuca varamıyorum artık kafamdakini uyguluycam o zaman diycem ki kuaföre saç rengimi bi ton aç diycem sonra da aralara 2 ton kumral at diycem yani çok fazla reng değişmiycek ilk etapta ışıltı olucak bir sonrakine beğenirsem bikaç ton daha açtırırım , çok mu cahilce bi anlatım
evet haklısınız makyaj ister yüzü daha solgun gösterir yoksa bakalım bi kuaföre gidim eserse yaptırırım bi delilik yapıp beğenmezsem dönerim eski halime içime kalmasın çatlıcam yoksa
bu değil bu da değil hiçbiri değil gibi iğrenç bi espri yapmak istemiyorum
işte tüm saçı bi ton aç dicem sonra açtığın saçın aralarına 2 ton kumral aralara at dicem olur mu
işte tüm saçı bi ton aç dicem sonra açtığın saçın aralarına 2 ton kumral aralara at dicem olur mu
işte kopmamak lazım,adam uğruna herşeyden vazgeçmemek lazım ...
o zaman yeni bir çevre edinmek için en güzel zaman.. işyerinden arkadaşlarının arkadaşları mesela?? o bakıştığın çocuklar..??
1-2 eski arkadaşla tekrar görüşme??
Koptum canım herkesten, geriye dnüp baktığımda kiminden fersah fersah uzağım kimini de icime alamıyorum.
Eki Görüntüle 699398
bi ara benimde bu tonlarda idi, kendi saçım küllü kumral beren saatin doğal saç rengi üstüne böyle gölge attırmıştım,
ten rengim açık buğday allık süremem gerkiyordu o zaman çok şık duruyor,
bronzlaşınca süperrr herkesin gözü takılıyordu ayıptır sölemesi :))))))))))
şuan kendi rengim saçlarım yıprandı baya düğünden sonra boyatmadım yaz sonu bi çılgınlık yapabilirim :)
Olabilir tabiKıkırdıyorum yalnız ben
Olur tabi neden olmasın. Ben bir kez senin bu dediğini yaptım, adam aralara taksi sarısı atmış çingene gibi cıktımKibariye daha güzeldi bende
Allah ağlatmasın kuzum,kıkırdamak güzeldir ben çok severimOlabilir tabiKıkırdıyorum yalnız ben
Olur tabi neden olmasın. Ben bir kez senin bu dediğini yaptım, adam aralara taksi sarısı atmış çingene gibi cıktımKibariye daha güzeldi bende
güvendiğin kuaför yok mu? ben hep aynı yere giderim,adam biliyo artık tarzımı..ne kadar cahilim yaaa kesin gitçem b.k gibi olcak
Allah ağlatmasın kuzum,kıkırdamak güzeldir ben çok severim
ayy bir kere de ben kumral istedim,üniveristedeydim..adam bi açtı saçı sapsarı..diyorum ki bu sarı oldu,adam diyo ki yok kumral...kuafördeki herkes yok kumral dedi..bende yanlışlık var heralde dedim. kuaförden çıkınca adamın biri civcivim diye laf atıncaanaaammm dedim sarı bu..yıkadıkça açılıyo..hemen kutu boya alıp boyadım..10 günde bir yeşerdi saçım kese kese ancak bitirdim..
güvendiğin kuaför yok mu? ben hep aynı yere giderim,adam biliyo artık tarzımı..
yaşanılan bazı hadiseler insanların gerçek yüzüylede tanışmamıza vesile elmişcim.
şuna çok inanırım içinde fesatlık olan kıskanç insanlar, enerji emiyorlar,
bende böylelerine görüşmeme cezası veriyorum, kendimden mümkün mertebeuzak tutuyorum.
Herkes yerinde mutlu olsun.
Yaş almanın ödülü de insanların kumaşını öğrenmekmiş.
yok bu güzel ama cesaret edemem bi anda bu tona hoş zaten siyahtan bi anda bu renge dönemez sanırım ilki deneme olucak çok farketmese de etraf en azından tonum açılmış olucak ilkinden pek beklentim olmamalı galiba
işte benim korktuğumda bu çingene gibi olmaktan korkuyorum
Allah ağlatmasın kuzum,kıkırdamak güzeldir ben çok severim
ayy bir kere de ben kumral istedim,üniveristedeydim..adam bi açtı saçı sapsarı..diyorum ki bu sarı oldu,adam diyo ki yok kumral...kuafördeki herkes yok kumral dedi..bende yanlışlık var heralde dedim. kuaförden çıkınca adamın biri civcivim diye laf atıncaanaaammm dedim sarı bu..yıkadıkça açılıyo..hemen kutu boya alıp boyadım..10 günde bir yeşerdi saçım kese kese ancak bitirdim..
güvendiğin kuaför yok mu? ben hep aynı yere giderim,adam biliyo artık tarzımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?