AdAm OLaCaK KıZLaR...

siyahtan hemen bu renk olmaz canım adım adım, saçını mahvetmesinler sonra.

yaa kızlar sormayın iyice sanala sarsırdım.kimseye ihtiyaç duymuyorum.arayış kalmadı.hele burda konuşup fingerdişiyoruz yaa hiç bir arkadaşımla yapamıyorum.

yani evime bile 1 yıldır misafir almamışım.en son gecen haziranda kahvaltıya bir arkadasım gelmiş.onun dışında kız kardeşim sürekli başımda.

durumlar bunlar.

normalde hiç boyatmadım arkadaşımın gittiği bi kuaför var ona gidicem bi göstericem yarın bakalaım adama güvenirsem yaptırıcam artık olduğu kadar di,ycem

anladım canım..o zaman adama de ki;
ben saçımı açmak istiyorum ama adım adım gidelim,bir anda sapsarı olmak istemiyorum. önce kumral yapın biraz saç otursun,üzerine daha sonra gölgeler yapıcaz... adam sonrasını da görünce müşteri çekmek için ekstra özenir :)

tamam doğru diyosun öyle diyim bi anda açmasın beni hatta bi fotomu paylaşmamı ister misiniz daha güzel fikir vermek açısından

aaa seboş o da iyi değil arkadaşım..ailece görüştüğünüz kafa dengi birileri de mi yok?
burası iyi hoş süper de reeli de düşünmek lazım..her an telefonunda kayıtlı biri farklı tabii...

O da tanıdık bir yer değilse quarta adamın eline düşmeye gör. Ticaret değil mi? Bildik bir yere gitmek lazım. Röfle tehlikeli bir oyun gibi.. yakarsa o röfle mısır püskülü oluyor.

aaa seboş o da iyi değil arkadaşım..ailece görüştüğünüz kafa dengi birileri de mi yok?
burası iyi hoş süper de reeli de düşünmek lazım..her an telefonunda kayıtlı biri farklı tabii...

Quarata biz de öyle. Buralı değiliz ve lojmandayız Allah’ın unuttuğu yer. Kimse yok görüşecek. 2-3 aile vardı. Onlar da tayin oldular. Kimse yok gidip gelecek canım… iyice asosyalleştik.

burasının bana ve bir çoğumuza iyi geldiği bir gerçek,
keşke msefaler olmasada buluşma günü ayarlasak,
reelde bir çok kişiyle paylaşmadıklarımızı burda konuşuyoruz.

Kızkardeşin olmasa birine mutlak ihtiyaç duyardın abla .

çok meşgulum ya ders çalışıyorum yaa evde iş yapıyorum.çocuk olayı.hele yazın var yaa başımı kaşıyacak zamanım olmuyor.sürekli koca planlar yapar.oraya buraya gideriz.

Quarata biz de öyle. Buralı değiliz ve lojmandayız Allah’ın unuttuğu yer. Kimse yok görüşecek. 2-3 aile vardı. Onlar da tayin oldular. Kimse yok gidip gelecek canım… iyice asosyalleştik.

kızlar yapmayın ya,illa oturduğunuz yerde olması lazım değil ki..öyle hayat çok sıkıcı olmaz mı?? gece sıkıldığında arayacak bi arkadaş,arada vakit ayırıp kahve içecek bir dost.. eşlerle ,çocuklarla beraber akşam yemekleri??
parktan bile arkadaş bulursunuz mutlaka:):)

Parktan bulduğumuz arkadaş bizi kaçırır böbreklerimiz alır mafyaya satar sonra da kötü yola düşürür :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…