AdAm OLaCaK KıZLaR...

günaydın kızlar,ipekle ben çalıştığımız için ,ttail moduna girmediğimizden sendrom falan yok..normal iş günü..
size zor tabi elmişcim,23 nisan yat,1 mayıs yat oh ne ala hayat:):)

günaydın kızlar,ipekle ben çalıştığımız için ,ttail moduna girmediğimizden sendrom falan yok..normal iş günü..
size zor tabi elmişcim,23 nisan yat,1 mayıs yat oh ne ala hayat:):)

ahahaha laf sokma bana sabah sabah panter emel gibiyim

günaydın kızlar,
güzel perşembe, tatlı perşembe, tonton perşembe

Cumanın habercisi ULAK PERŞEMBEE

panterim kıymetlim...
ne yaptın dün,bi ara konu taşırken rastladım sana..konuya yazıp sohbet edicektim de sonra konu dışı mesajdan banlarsın beni diye yapmadım:):)

Dün kızkardeşimle yürüş yaptık Güzeldi ya balkonda güneşlendim, pastayı da yaptım beğenmedim Ben beceriksizim buna kanaat getirdim Herkes kendi işini yapsın ben para verip satın alayım

Yazaydın yaaaa muhabbet ederdik

Evet tatilcilerden haberleri alalım. Neler yapıldı dün? Hava çok güzeldi, çıkışta bile parklar dolup taşmıştı.

Nemişcim… Allah kurtarsın canım yaa…bir daha banlara gelme inşallah canım. Elmarya arada bir karizmasını kullansa ya böyle durumlar için. Olmuyor mu ki? Bir de mesaj falan da atamıyorsun ya kimseye o daha beter.

Merhaba herkese ben aranıza yeni katıldm :) 28 yaşında evli 4 yaşında bir kızım var çalışan bir anneyim bursada yaşıyorum herkese kocaman günaydınlaaaarrr:)))

Nemişcim… Allah kurtarsın canım yaa…bir daha banlara gelme inşallah canım. Elmarya arada bir karizmasını kullansa ya böyle durumlar için. Olmuyor mu ki? Bir de mesaj falan da atamıyorsun ya kimseye o daha beter.

Olmuyor yewrum görmedim bile banlandığını, bu sefer pisi pisine gitmiş gibi sanki

Merhaba herkese ben aranıza yeni katıldm :) 28 yaşında evli 4 yaşında bir kızım var çalışan bir anneyim bursada yaşıyorum herkese kocaman günaydınlaaaarrr:)))

İlk mesajınızdaburayı bulup aramıza nasıl katıldınız acaba? Burnum pis kokular alıyor

aa nems gitmiş, gerçi son zamnlarda pek görmüyoduk kendisi bile farketmemiştir belki daha , Allah kurtarsın

ben konuyu okudum da biraz nemiş sonrdan dahil olmuş araya kaynamış biraz aslında.inşallah uzun süre gitmemiştir...ya işte gaza geliyoruz hepimiz böyle konularda..
bazı saçma yorumlar çıldırtıyo insanı..sonra da yazıveriyoruz işte.. olan bşz eoluyo. başkasının bieşy öğrendiği yok ki.
hep aynı isimler hep aynı saygısız yorumlar saçma yazılar,sonu olmayan konular...böyle işte...

bana da edit teklifi gelir mi acaba bu yazı üstüne

uzun zaman aradan sonra yeniden selam kızlar. uzun derken nerden baksanız 1 ay yoktum:))

Bu ban konuları çok abartılmıyor mu sizce? Yani son zamanlarda banlananlara bakın ki nemişin konusundan kaç kişinin canı yanmış. Kadın kadına ağzımızın tadıyla iki tartışmalı laf dahi edemeyecek miyiz? Normal hayatta olmuyor mu bunlar. Bazen yorum yazarken şekil veriyorum ban yemeyeyim diye..eskiden bu kadar değildi sanki.

eee söyle bakalım üye olur olmaz ilk buraya mesaj yazmışsın.seni buraya çeken nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…