- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.561
Naber nasılsın? En son Fransızcaya merak salmıştın.. neler yaptın?
eee söyle bakalım üye olur olmaz ilk buraya mesaj yazmışsın.seni buraya çeken nedir?
hoşgeldin şekerim, seni kaçak seni :) nasılsın
ah canım o kadar çok olaylar geldki başıma fransızcayı salladım gitti. fransayla ilgili tek olayım eyfek kulesi bulunan iphone kapaı almam oldu. bi iş geldki başıma kaç gündür kendime gelemiyorum...
altın almıştım ata 11 tane. 6500 verdim. gittim yolda düşürdüm. düşürdüğüm yeride biliyorum. 1 saat içinde almışlar tabi. alanada haram olsun. 11 altın belliki bi birikim yanii.. sağlığından çıksın inşallah. ne zorluklarla alıyoruz bi onları...
çok ilginç dimi ilk üyelikde burayı bulması :)
sorma be canım iyi olmaya çalışıyorum. hayat enerjim gitti valla..
sigarakolik oldum günde 3 tane içen ben 2 günde 1 paket çok rahat bitiriyorum. fenalardayımmm...
çok geçmiş olsun canım.Allah telafisini mümkün kılsın.çok zor üzülmemek kolay mı para kazanmak.
ah canım o kadar çok olaylar geldki başıma fransızcayı salladım gitti. fransayla ilgili tek olayım eyfek kulesi bulunan iphone kapaı almam oldu. bi iş geldki başıma kaç gündür kendime gelemiyorum...
altın almıştım ata 11 tane. 6500 verdim. gittim yolda düşürdüm. düşürdüğüm yeride biliyorum. 1 saat içinde almışlar tabi. alanada haram olsun. 11 altın belliki bi birikim yanii.. sağlığından çıksın inşallah. ne zorluklarla alıyoruz bi onları...
canım akışta gördüm bu yazını çok geçmiş olsun..Allah daha beterlerinden saklasın ne denilebilir ki...uzun zamandır rastlamıyordum sana ben de merak etmiştim.üzüldüm şimdi..
kızlar yazmasam da okuyorum sizi,kaderin bi belalısı vardı geri dönmüş olmasın :26:
sorma yaaa. of bundan işte siteye g,res,mde gelmiyordu. öyle ruh gibi gelip gidiyordum. bugün azıcık insan içine çıkayım dedim yazdım size
sizde durumlar naısl ekşın varmı? nemesise nolmuş?
Ayyyy canım benim inanamıyorum çok kötü…bir de yıllar boyu oradan buradan kısarsın da sonunda böyle.. bulana da fayda gelmez ondan canım ya.. haram başkasının alın teri.
Geçmişler olsun piyonistcim. İnşallah geri döner bir şekilde geri.
saolasın canım teşekkür ederim. inşallah başka şekilde geri döner o para. çünkü gerçekten çok mu çok ihtiyacım var. tamam kimin yokki orası ayrı ama elimdeki paranın uçup gitmesi beni gerçekten çok üzdü.. inşallah piyangodan falan çıkar. ama yolda bulmayayım çünkü ben asla almam en yakın karakıla geri götürürüm belki düğün, belki cenze, belki hastalık parası diye. insanlar ne kadar vicdansız
Kızlar nasılsınız? Dünden beri sanki baya bir zaman geçmiş de görüşememişiz gibi.
inşallah canım vallahi o kadar çok ihtiyacım varki kelimeler yetmez yani. hani birikim olur köşede durur yine tamam derim çıkacağı varmış ama başkasına olan borcum olduğu için sıkıntıdayım. ablamaydı zaten sağolsun sıkıştırmıyorda öde öde diye ama ben hiç rahat etmiyorum, birine borçlu kalmayı sevmiyorum. birde bikaç ay sonra vericem diye almıştım. ayrıca da 1 seferde alınan şeyi tek tek vermeyide hiç sevmem. ama yapacak bişey yok artık. Allahım bana sabır, çalışma aşkı, güç versin inşallah. yada o parayı hemen kazanabileceğim bir iş te olabilir :)
hoşgeldin
bende sabah berı bakıyorum pek kimseler yok topik dağılıyormu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?