AdAm OLaCaK KıZLaR...

Naber nasılsın? En son Fransızcaya merak salmıştın.. neler yaptın?

ah canım o kadar çok olaylar geldki başıma fransızcayı salladım gitti. fransayla ilgili tek olayım eyfek kulesi bulunan iphone kapaı almam oldu. bi iş geldki başıma kaç gündür kendime gelemiyorum...

altın almıştım ata 11 tane. 6500 verdim. gittim yolda düşürdüm. düşürdüğüm yeride biliyorum. 1 saat içinde almışlar tabi. alanada haram olsun. 11 altın belliki bi birikim yanii.. sağlığından çıksın inşallah. ne zorluklarla alıyoruz bi onları...

ayy inanmıyorum yaaa çok geçmiş olsun canım benim.
Neyse sen iyisin ya kazanır daha çoklarını alırsın inşallah.

canım ben yeni üyeyim forumda dolaşırken gördüm gerçekten çok üzüldüm. ben her zaman şuna inanırım helal mal bulunur. sen de üzülme bak ne zorluklarla biriktirdik diyosun emek harcamışsınız çıkar biyerden diycem ama düşürdüğüm yeri hatırlamıyorum diyosun. ne diyeyim bilemedim ki şimdi. cana gelmesin mala gelsin derler böyle durumlarda heralde tek teselli bu olur senin için. üzülme sağlık versin Allah yeter ki çalışır yine kazanır daha fazlasını biriktirirsiniz inşallah...

Ben de çok kaybederim bişeyleri çoğunu bulamam ama seninkisi biraz büyük kayıp olmuş ama yine de üzülüp o tatlı canını yorma herşeye rağmen GÜLLL =)

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim kızlar. aslında düşürdüğüm yeri biliyorum. hatta döndüm baktım ama altınları alıp içinden poşetide atmışalr. ablamaborcum vardı o yüzden almıştım. 1-2 altın olsa sahşbş bulunmaz kısmetimmiş dersin alırsın ama 11 altını almayı gerçekten kimseye yakıştırmıyorum. helal de etmiyorum. burnundan gelsin inşallah. bu zor zamanda aldım..oda hayrını göremesin daha çoku çıksun ondan..

keyfim de yok kaç gündür kendime gelemiyorum.. o parayı tekrar biriktimek benim yılımı alır...

sorma be canım iyi olmaya çalışıyorum. hayat enerjim gitti valla..
sigarakolik oldum günde 3 tane içen ben 2 günde 1 paket çok rahat bitiriyorum. fenalardayımmm...

çok geçmiş olsun canım.Allah telafisini mümkün kılsın.çok zor üzülmemek kolay mı para kazanmak.

çok geçmiş olsun canım.Allah telafisini mümkün kılsın.çok zor üzülmemek kolay mı para kazanmak.

sorma yaaa. of bundan işte siteye g,res,mde gelmiyordu. öyle ruh gibi gelip gidiyordum. bugün azıcık insan içine çıkayım dedim yazdım size

sizde durumlar naısl ekşın varmı? nemesise nolmuş?

canım akışta gördüm bu yazını çok geçmiş olsun..Allah daha beterlerinden saklasın ne denilebilir ki...uzun zamandır rastlamıyordum sana ben de merak etmiştim.üzüldüm şimdi..

kızlar yazmasam da okuyorum sizi,kaderin bi belalısı vardı geri dönmüş olmasın :26:

Ayyyy canım benim inanamıyorum çok kötü…bir de yıllar boyu oradan buradan kısarsın da sonunda böyle.. bulana da fayda gelmez ondan canım ya.. haram başkasının alın teri.
Geçmişler olsun piyonistcim. İnşallah geri döner bir şekilde geri.

saolasın canım teşekkür ederim. inşallah başka şekilde geri döner o para. çünkü gerçekten çok mu çok ihtiyacım var. tamam kimin yokki orası ayrı ama elimdeki paranın uçup gitmesi beni gerçekten çok üzdü.. inşallah piyangodan falan çıkar. ama yolda bulmayayım çünkü ben asla almam en yakın karakıla geri götürürüm belki düğün, belki cenze, belki hastalık parası diye. insanlar ne kadar vicdansız

sorma yaaa. of bundan işte siteye g,res,mde gelmiyordu. öyle ruh gibi gelip gidiyordum. bugün azıcık insan içine çıkayım dedim yazdım size

sizde durumlar naısl ekşın varmı? nemesise nolmuş?

ban yemiş.ben baktım son mesajlarına İ.mel.... ten yemiş olabilir dyorum.onun dışında her şey normal gibi

inşallah canım vallahi o kadar çok ihtiyacım varki kelimeler yetmez yani. hani birikim olur köşede durur yine tamam derim çıkacağı varmış ama başkasına olan borcum olduğu için sıkıntıdayım. ablamaydı zaten sağolsun sıkıştırmıyorda öde öde diye ama ben hiç rahat etmiyorum, birine borçlu kalmayı sevmiyorum. birde bikaç ay sonra vericem diye almıştım. ayrıca da 1 seferde alınan şeyi tek tek vermeyide hiç sevmem. ama yapacak bişey yok artık. Allahım bana sabır, çalışma aşkı, güç versin inşallah. yada o parayı hemen kazanabileceğim bir iş te olabilir :)

Kızlar nasılsınız? Dünden beri sanki baya bir zaman geçmiş de görüşememişiz gibi.

bulan sevınmiştir gerı getırmek aklına bıle gelmemiştir

zaten gerı vermeye çalışınca haberlere falan konu oluyor böyle ınsanlar artık okadar extrem bı durum halıne geldi

artık geri vermek tuhaf cebe atmak normal oldu

inşallah bı şekilde sana döner paran

kötü olmuş canım yaa, çıkacağı varmış çıkmış, başının gözünün sadakası olsun ne diyelim...
Bu arada beklediğin ödeme yapıldımı sana ?

hoşgeldin

bende sabah berı bakıyorum pek kimseler yok topik dağılıyormu ne

Evet canım ya ben de ara ara yokluyorum kimse yok. Olsa da konu düzenli ilerlemiyor. Sen neler yaptın dün. Hava da tam ayarındaydı. Tosbağanla iyi eğlendin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…