Ya arkadaşlar su ilkokul mezunu lafına niye bu kadar takiliyorsunuz
İlkokul mezunu annelerin mi daha çok çocuğu vardır üniversite mezunlarının mi
İstatistik olarak karşılaştırsak bile ilkokul mezunu maddi durumu iyi olmayan insanların daha çok çocuk yaptığı bir gerçek değil mi
Hiç bakmamistim eski konularına bu konu icin konuşmustumBen de oyle dusunerek savunmustum ama bizim hatunlar yine kokuyu almis demek ki ondan saldirmis. Eski konulara acip baktim uslup falan yerlerde. Lafin gelisi degil asagilama olarak kullanmis belli bariz.
Amma alıngan bi milletiz...herkes ilkokul mezunu ev hanımlarına nasıl empatiktir şimdi....
Aynen öyle böyle insanlardan haz etmiyorummEvet arada bi yerde yazmıştı konu sahibi. Yani kibarca tatlı dille soylese hiç sıkıntı yok zaten. Hatta ideal bile görülebilir bir çok yönden eşi. Ama bu lafları olayı bitirmiş
Onla çıktığım ve evlendiğim ilk günler maaşı filan yoktu baba parası yiyen uyuzun tekiydi. Para için onla evlenmedim.
O bahsettiğiniz kişi babası olur bunun! Tam karşılığı ! Müteahhit bir ailenin oğlu, prens gibi büyütülmüş, acayip ego ve kibir.
hep böyle egolu ve kibirli biriydi zaten flört dönemimizde bile. Çok efendi çocuklar peşimde koştu, ama bu herif nalet olsun çok yakışıklıydı o zamanlar (185 boy, atletik vucut ), ve konuşması tavırları çok karizmatik geliyordu. Artık yüzüm kendisini görmek istemiyor o ayrı.
o değil de bence ne sen mühendissin ne de o pilot.
çünkü muhabbetler çok avam, o beğenmediğin ilkokul mezunu seviyesinin üstüne çıkamamışsınız ailecek.
gerçekten sormak isterim, mühendislik ve pilotluk hiç mi bi vizyon medeniyet katmamış ikinize de...
ayrıca bu adam seni aldatmış ve barışmışsın, tekrar söylüyorum bence mühendis falan değilsin..
Bence de değil. Eğitimsizlikten laf yememek için ben mühendisim eşim pilot diye konu açmış oysa kocasının 3 sene önce işsiz, mesleksiz olduğunu falan yazmış eski konularında. Bunun kompleksini yapacaksan bari ilkokul mezunu ev hanımı gibi görüyor beni deme, kendini iyice basit duruma düşürmüş.
Daha 3 yil once issiz adam hemen pilot olmus.2 yillik okuyup mu oldu bende olayim
O 3 yılda parayı basmış pilot olmuş. Kargo pilotu. Eski konularına ve mesajlarına baktım. Doğru yani.
Bir de "İstesem aldatirim yanımda bir sürü çıtır çalışan kadin var" tarzı bir seyler gevelemiş adam. Kadın hala yorum atanlara kızıp "eşime sarilasim geldi" diyor. Kafamı nerelere vursamKargo pilotuymuş kocası. Burada bunun kompleksini yapan kadınlara cidden üzülüyorum, yardım alabilecekken düştüğü duruma bak hey yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?