Adamın benden tek beklentisi makine gibi doğurmam

Etrafımda bir sürü çıtır hostes var.
Senin bu yaptığın kvşelik..
Ayağını denk al boşanırım.

Daha ne desin yahu?

Istatistiki olarak tum Avrupa hakkinda veri sunamam ama sadece Almanya'da kadin basina 1.36 cocuk dusuyor. Bu veride Turk ailelerinde ayi yuksek tahminimce.

Benim eşimde 5 istiyordu, ama 3. Den sonra isyan bayrağını çekti. Oturup sakince konuşun , aranızda anlaşın . Boşan diyenler bile olmuş , ne kolay olmuş yuva yıkmak.
Kırıcı olmadan eşinizle konuşun , orta yolu bulursunuz bence. Hemen ortalığı ayağa kaldırmaya gerek Yok. Ve tabiki 5 yapmayın

İlkokullu ev kadini muamelesi ne demek?
Ne mezunu olursa olsun kimsenin hicbir kadina boyle bir muamele yapmaya hakki yok.Kotu niyetli olmadiginiza eminim ama soylem hic hos degil.İlkokullu ev kadini olunca dogum makinesi olabilir mi yani kadinlar? Siz haketmiyorsunuz ilkokullu ev hanimlari hakediyor mu?Biz bile hemcinslerimizi boyle ayristiriyorsak vay halimize.Bence bu soylem sizin sorununuzdan daha buyuk bi dert.once bunu cozelim hanimlar.

Siz ne kadar haklıysanız eşiniz de haklı.
Adamı da çok çocuk seviyor diye gömmeyin burada.
Sizin tercihiniz nasılsa bu yöndeyse, onun da tercihi o yönde.
Ama dediğim gibi siz de haksız değilsiniz.
Sorun sadece fikir ayrılığı.
Umarım bir şekilde uzlaşabilirsiniz.
Yoksa anlattığınız kadarıyla kötü bir baba da görmedim ben, bilakis güzel imkanlar sunmuş, ilgiliymiş de çoğu insana göre şanslısınız.
Umarım bir çözüm bulursunuz mutluluğunuz daha da daim olur.

Düzenleme: konunun devamını okudum, kibir, ve küfre varan hakaret hoş görülemez. Aldatmamayı bile nimetten saymış adam. Ne yapsanız haklısınız. Geri aldım dediklerimi.

üniversite mezunu arkadaşım hali hazırda öğretmen kendisi ama bebeği oldu süt korur mantığıyla korunmadi 3 ay sonra tekrar hamile kaldı şuan iki çocuğu var

Daha ilk bebek ememeden hamile kalmak doğru mu ya. 3 ay ne. En az 2 yıl beklemek gerek yazık ilk yavruya

Bırı ılkokullura hakaret mı ettın sen dedı dıye herkes hurraa saldırıya gectı. Yanlıs cumleler kullanmıs olabılır ne bu saldırı? herkes konu sahıbını yargılıyor.
cozum ıstıyor halbukı..

Yoooook artık bunumu söyledi ...Birisiyle felan konuşuyor olmasın bilerek söylemiştir bu şekilde söylenmesi kötü birşey eşin haksız yani böyle birşey aöylenmez onun yerine tatlı dille çocuk iatediğini dile getirmesi daha iyi
Etrafımda bir sürü çıtır hostes var.
Senin bu yaptığın kvşelik..
Ayağını denk al boşanırım.

Daha ne desin yahu?

Evet arada bi yerde yazmıştı konu sahibi. Yani kibarca tatlı dille soylese hiç sıkıntı yok zaten. Hatta ideal bile görülebilir bir çok yönden eşi. Ama bu lafları olayı bitirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…