Aynısını yazacaktım bende şimdi sinirden unuttum ne yazacağımiMemuriyetimi yaktım bu adam için diyorsun son sayfalarda annelik için diyor
Aslında ev kendisi olması daha iyi bazı çocuk istemeyenler çocuğu olunca ilgilenmeyip hep dışarda oluyor.
Benim eşim daha olmayan çocuklardan 6tane istiyor ciddi ciddi hemde.
Çocuk istemesi güzel birşey seninlede ilgileniyorsa anladığım kadarıyla ev hanımısın şuan evde yatılı bakıcıda var nasıl işlere yetişemiyosun tam anlamafım ama vardır belki seni oyalayan şeyler tabi.
Eşin bence çocuk istediği için söylemiş korkutmaya çalışmışdır..
Istatistiki olarak tum Avrupa hakkinda veri sunamam ama sadece Almanya'da kadin basina 1.36 cocuk dusuyor. Bu veride Turk ailelerinde ayi yuksek tahminimce.Egıtım duzeyıne goremı cocuk sayısı olmalı?? Avrupadakı kadınlara bakınız dıplomaları kapı gıbı ellerınde sızın tabırınızle ama 2 den 3 den ve hatta daha fazlası var,buna ne dıceksın??
Memuriyetimi yaktım bu adam için diyorsun son sayfalarda annelik için diyor
üniversite mezunu arkadaşım hali hazırda öğretmen kendisi ama bebeği oldu süt korur mantığıyla korunmadi 3 ay sonra tekrar hamile kaldı şuan iki çocuğu var
Işte hiçbirşey eğitimle ölçülmüyor maalesef bana gorede en az iki yıl ama ışte hangi akla hizmet korunmadı bende bilmiyorumDaha ilk bebek ememeden hamile kalmak doğru mu ya. 3 ay ne. En az 2 yıl beklemek gerek diye biliyorum ben.
Uslüp güzel değil tepki alırBırı ılkokullura hakaret mı ettın sen dedı dıye herkes hurraa saldırıya gectı. Yanlıs cumleler kullanmıs olabılır ne bu saldırı? herkes konu sahıbını yargılıyor.
cozum ıstıyor halbukı..
Etrafımda bir sürü çıtır hostes var.
Senin bu yaptığın kvşelik..
Ayağını denk al boşanırım.
Daha ne desin yahu?
Benım üslubum mu?Uslüp güzel değil tepki alır
Tövbe estVe sanirim sizde makine muhendisisiniz
O yuzden evde makine gibi cocuk dogurmanizi bekliyor olabilir koca kisiligi
Yoooook artık bunumu söyledi ...Birisiyle felan konuşuyor olmasın bilerek söylemiştir bu şekilde söylenmesi kötü birşey eşin haksız yani böyle birşey aöylenmez onun yerine tatlı dille çocuk iatediğini dile getirmesi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?