Ya zaten arkadaşım kendisinin mühendis olduğuna inanmadım açıkçası! Bir de şunu demeden geçemeyeceğim sevgiliyken aldatmış galiba bu adam eğer oysa siz ne bize gelip masal anlatıyorsunuz yok boşarım ederim malları alırım. Adam alenen aldatırım çıtır hostesler var demiş çevremde. Peeeh geçiniz!İşte bunu dememeliydiniz. İlkokul mezunuyum diyen bir kadına böyle cevap verirseniz kimse sizin "zekanın eğitimle alakası yoktur bunu en iyi bilenlerdenim" lafiniza inanmaz.
Şükretmen lazım, etrafımda bir sürü çıtır hostes var(eşim pilot) ve benim tek derdim evimde zaman geçirmek diyor. Resmen hovardalıklada tehdit ediyor boşanmayla tehdit etmezmiş gibi!
Maalesef çok kibirli biri artık iğrenmeye başladım karakterinden, parası neyse veririz bir bakıcı daha tutarız bu kadar naz yapma, karadenizde bütün gün ırgatlık yapan kadınlar var senin bu yaptığın "kvşelik" dedi. Hakaretler gırla anlayacağınız.
Herşeyi terkedip giderim, tek tutan beni pis bir koca ama mükemmel bir baba.
Koca için yakmadım, annelik için yaktım. Çocuklarıma gece masal okumak, hergün beraber kahvaltı yapmak istiyorum, 4-5 bin maaş için bunlardan feragat etmek istemedim. Herşeyi paraya indirgeyen sizsiniz, annelik en kutsal şeydir.
Baba parasi yiyen issiz bir uyuzla neden evlendiniz o zamanOnla çıktığım ve evlendiğim ilk günler maaşı filan yoktu baba parası yiyen uyuzun tekiydi. Para için onla evlenmedim.
Sen neden okula devam etmiyorsun? Bizim sinifta 60 yasinda amcalar teyzeler bile vardi universitede.Ilk okulluyum ama senin eşin gibi biriyle evli değilim elhamdülillah birbuçuk yıldır sabırla bebek bekliyoruz ve benim en büyük destek cim çok şükür...
Insanları eğitim dereceleriyle elestirmemenizi rica ediyorum.
Ne analama geldigini anlayacak kadar zekam var çok şükür(ilk okullu olsamda)Yok artık bu bir şaka olmalı, o lafımdan ne mana çıkarmışlar. Valla korkulur biz kadınlardan. Piranha gibisiniz resmen. Kaç kere tekerlicem o anlamda demedim diye :)
Dışardan okuyorum zaten teşekkürler dusuncen için sadece agirima gitti yzadiklariSen neden okula devam etmiyorsun? Bizim sinifta 60 yasinda amcalar teyzeler bile vardi universitede.
eşim memur olamam için tam 3 yıl bekledi evliyken.baba olma duygusundan fedarkarlık yaptı.doğru veya yanlış,eşim hep der,ben rabbim izin verdiği sürece yanındayım.bana bişey olursa sen hep güçlü kal,muhtaç kalma der.bu yüzden şuan bu konumda olmamı ona borçluyum.şimdi bebeişimizi bekliyoruz kısmetse
Ne anlamda dedın cok merak ettım?Yok artık bu bir şaka olmalı, o lafımdan ne mana çıkarmışlar. Valla korkulur biz kadınlardan. Piranha gibisiniz resmen. Kaç kere tekerlicem o anlamda demedim diye :)
Aman ne abartmssn adamiya bide detaya girmişBakın bu konuda suç benim diyorum, hep böyle egolu ve kibirli biriydi zaten flört dönemimizde bile. Çok efendi çocuklar peşimde koştu, ama bu herif nalet olsun çok yakışıklıydı o zamanlar (185 boy, atletik vucut ), ve konuşması tavırları çok karizmatik geliyordu. Artık yüzüm kendisini görmek istemiyor o ayrı.
O zaman ilkokul mezunu olmuyorsun. Egitim hayatina devam eden bir ogrencisin. Konu sahibi de yanlis anlasilmis zaten. Amacinin ilkokul mezunlarini ezmek olmadigi belli.Dışardan okuyorum zaten teşekkürler dusuncen için sadece agirima gitti yzadiklari
Hangi manada kullandigini acikla o zaman.Yok artık bu bir şaka olmalı, o lafımdan ne mana çıkarmışlar. Valla korkulur biz kadınlardan. Piranha gibisiniz resmen. Kaç kere tekerlicem o anlamda demedim diye :)
Bu arada annem ilkokul mezunu babam 2 cocuktan sonra 1 tane daha istedi.annem hayir bana yeter allah omur versin dedi.babam hatirlarim hep espiriyle hanim 3.iyi olacak hanim 3.ye bi seni razi etsem he derdi.yok daha yapmiyorsan bosanirim demedi hic.diyemezdi de.ilkokul mezunu annem babamin saygisini ve sevgisini kazanmisti ve o saygiyi babamin bozma luksu olamazdi.
Yazik uzuldum size nasil 1 esiniz var ve siz nasil bu sozlerin soylenmesine musade ediyorsunuz unv mezunu halinizle.
Ne anlamda dedın cok merak ettım?
Bence gayet iyi anladım neyse konu uzadı iyice insanları ve fikirlerini değiştirmek zordur hiç laf anlatamiycamO zaman ilkokul mezunu olmuyorsun. Egitim hayatina devam eden bir ogrencisin. Konu sahibi de yanlis anlasilmis zaten. Amacinin ilkokul mezunlarini ezmek olmadigi belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?