Adamın benden tek beklentisi makine gibi doğurmam

Ilkokullu ev hanimi ne demek ?onlar makine gibi dogurmayi mi hak eder?makine gibi dogurmak ne demek?

Ben hep 3 4 tane cocugum olsun diyordum. Üniversite mezunuyum.istanbul üniversitesinden mezunum. Evliligim iyi gitmedi 1 çocuktan sonra ayrildim.simdi yeniden evlenecegim.kismet olursa 2 tane ikiz gebelik hep gonlumden gecer.

Siz 2 cocuk yeter baska istemiyorum dersiniz ve biter konu.
Ilkokullu ev hanımları daha cocuk istemiyorum dediklerinde esleri onlara o zaman seni bosarim demiyor
Sizde kendinize bunu dedirtmeyin bence

İşte bunu dememeliydiniz. İlkokul mezunuyum diyen bir kadına böyle cevap verirseniz kimse sizin "zekanın eğitimle alakası yoktur bunu en iyi bilenlerdenim" lafiniza inanmaz.
Ya zaten arkadaşım kendisinin mühendis olduğuna inanmadım açıkçası! Bir de şunu demeden geçemeyeceğim sevgiliyken aldatmış galiba bu adam eğer oysa siz ne bize gelip masal anlatıyorsunuz yok boşarım ederim malları alırım. Adam alenen aldatırım çıtır hostesler var demiş çevremde. Peeeh geçiniz!

"Olkokollo kodon moomoloso yopoyor"

Hanımefendi siz kendinize insan muamelesi yapılmadığı bir evlilik yaşıyorsunuz. Ilk önce dua edin de bir insan yerine koysun sizi.

Karı-koca olarak zihniyetiniz ortada. Lütfen siz daha fazla çocuk yapmayın.

o zaman bol bol doğurmanızda bir sakınca yok. allah gönlünüze göre verir inşallah.

Sen neden okula devam etmiyorsun? Bizim sinifta 60 yasinda amcalar teyzeler bile vardi universitede.

Yok artık bu bir şaka olmalı, o lafımdan ne mana çıkarmışlar. Valla korkulur biz kadınlardan. Piranha gibisiniz resmen. Kaç kere tekerlicem o anlamda demedim diye :)

Ay geçmişi deşmeyelim de yani aldatan kişi oymuş işte o konunuza bile kızların rahat bırakmayacağı maddi durumu iyi biri yazmışsınız hey allahım sonra kişi kendinden bilir işi dersiniz tabii doğruyu dedik ne boşanırsın ne başka bir şey yaparsın sen

eşim memur olamam için tam 3 yıl bekledi evliyken.baba olma duygusundan fedarkarlık yaptı.doğru veya yanlış,eşim hep der,ben rabbim izin verdiği sürece yanındayım.bana bişey olursa sen hep güçlü kal,muhtaç kalma der.bu yüzden şuan bu konumda olmamı ona borçluyum.şimdi bebeişimizi bekliyoruz kısmetse

Bu arada annem ilkokul mezunu babam 2 cocuktan sonra 1 tane daha istedi.annem hayir bana yeter allah omur versin dedi.babam hatirlarim hep espiriyle hanim 3.iyi olacak hanim 3.ye bi seni razi etsem he derdi.yok daha yapmiyorsan bosanirim demedi hic.diyemezdi de.ilkokul mezunu annem babamin saygisini ve sevgisini kazanmisti ve o saygiyi babamin bozma luksu olamazdi.
Yazik uzuldum size nasil 1 esiniz var ve siz nasil bu sozlerin soylenmesine musade ediyorsunuz unv mezunu halinizle.

: ) Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

Aman ne abartmssn adamiya bide detaya girmiş bence seninde işine geliyor o kadar laf hakaret hala okudum diplomam var bilmem ne diyosun o yerdigin ilkokul mezunları kadar bile değilsin yorumlarından anladığım kadarıyla kusura bkma.

Dışardan okuyorum zaten teşekkürler dusuncen için sadece agirima gitti yzadiklari
O zaman ilkokul mezunu olmuyorsun. Egitim hayatina devam eden bir ogrencisin. Konu sahibi de yanlis anlasilmis zaten. Amacinin ilkokul mezunlarini ezmek olmadigi belli.

Yok artık bu bir şaka olmalı, o lafımdan ne mana çıkarmışlar. Valla korkulur biz kadınlardan. Piranha gibisiniz resmen. Kaç kere tekerlicem o anlamda demedim diye :)
Hangi manada kullandigini acikla o zaman.

Bunca kadin ayni manayi cikarmisiz da sen niye sastin. Kendine karsi bile durust olamiyorsun.

Biraz saygin olsun kendine ve ifade ettiklerine

Ne anlamda dedın cok merak ettım?

Olaya bilimsel yaklaşalım, ilkokul kısmının doğum ortalamasıyla, lisans arasında uçurum var. Bunu belirttim, ama belirtme maksadım aşağlamak değildi. Eşim adanalı yani doğulu, orda çok bulundum ve bizde görüyoruz yani 5-6 çocuktan aşağı sı olan aile yok alt düzey eğitimi olan.

Ama bunu belirtme sebebim aşağlamak değildi asla!

Statü düşkünü olsam ev hanımlığı yapmazdım. Diploma eğitim benim umurumda bile değil artık, keşke 28 yaşında değil 18 yaşında anne olsaymışım diyorum.

O zaman ilkokul mezunu olmuyorsun. Egitim hayatina devam eden bir ogrencisin. Konu sahibi de yanlis anlasilmis zaten. Amacinin ilkokul mezunlarini ezmek olmadigi belli.
Bence gayet iyi anladım neyse konu uzadı iyice insanları ve fikirlerini değiştirmek zordur hiç laf anlatamiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…