Adamın benden tek beklentisi makine gibi doğurmam

ilkokullu ev hanımı muamelesi yapıyor.
Hmmm demekki okudukça çocuk sayısı düşüyor size göre??? o ilk okul dediğiniz ev hanımından bir tane de bende var annem olur kendileri tam da dediğiniz gibi 4 tane çocuğu var ama aptallıktan cahillikten değil çocukları çok sevdiği için ayrıca biliyor musunuz benden daha iyi matematik işlemi yapıyor cahil annem

Konu kapansın istiyorsanız @ koyup muneyi etiketlemeniz gerek. Konum kapansin diyince göremiyor haliyle kaç tane forum var.

Güçlü olmanız, eşinizin hakaretlerine, sizi ezmesine izin vermemeniz, her şeyden önce bebeklerinizin mutluluğunu düşünmeniz dileğiyle.

adam bana resmen ilkokullu ev hanımı muamelesi yapıyor.

Bu olmamış ama. Burada cok ev hanımı var kırıcı bir cümle. Ayrıca zaten sen de ev hanımısın neticede.

Bunun dışında eşine asıl sen ayağını denk al diyemedin mi? Şu erkeklerin de normali yok mu arkadaş. Ne güzel çocuklarına bağlı, evle ilgili vs. Ama illa ki bi cinslikleri olacak

Annen eminim zeki biri, ama sen değilsin, daha okuduğunu bile anlamıyorsun : ) Nerde ben demişim ilkokul mezunları cahil diye.

Egıtım duzeyıne goremı cocuk sayısı olmalı?? Avrupadakı kadınlara bakınız dıplomaları kapı gıbı ellerınde sızın tabırınızle ama 2 den 3 den ve hatta daha fazlası var,buna ne dıceksın??

Tamamdır, yaptım. Saolun.

Allah uzun omurler versin.aynisindan benimde var cok şükür. Canim annem cahil annem bazen bir konuya ole 1 bakis acisi getirir ki sanki benim okudugum okullari kitaplari hatim etmis gibi sasirip kalirim.

Neyse dağılalım bence. Herkez yanlış anlamış kadının kadini ezişi değilmiş bu

Bu ne ya ne iğrenç laflar. Mükemmel baba olması evliliği sürdürmek için bir neden değil malesef

Kvşenin ne anlama geldiğini bilerek mi soylemiş acaba terbiyesiz

Allah uzun omurler versin.aynisindan benimde var cok şükür. Canim annem cahil annem bazen bir konuya ole 1 bakis acisi getirir ki sanki benim okudugum okullari kitaplari hatim etmis gibi sasirip kalirim.

Ya zaten bu kadına kocası birsürü hakaret etmiş cevap olarak diyor ki "fiziksel tepki bile verdim" hey allahim. Zaten o tepkiyi vermen lazım senin, sanki acayio hir sey yapmış gibi anlatıyor burda.

Benim çevremde tanıdığım ilkokul mezunu hanımlar ne k.vaşeyi ne de seni aldatirim laflarını yutacak insanlar degiller.

Yazık ya, cidden yazık, konu sahibinin düştüğü konuma bak, ben utandım

Korunma metotlarini jinekologunuzdan detayli ogrenin
Tekrar korunurken hamile kalmayin.
Esinizin sizi bosanma ile tehdit etmesine izin vermeyin.
Karar sizin vucut sizin ister dogurur ister dogurmazsiniz.kendinizi ezik durumuna sokmayin yani degil esiniz isterseniz babaniz olsun
Saygi duyulan 1 birey olun.saygi kazanilan 1 sey sonucta

Allah sizin annenize de uzun ömürler versin gerçekten de öyle tecrübe tamamen biraz da merak Edip kendini geliştirmek tabiki. Keşke okumuş olsaydın anne diyorum özellikle hukuk :) kadın bütün kanunları biliyor alık alık bakıyorum :)

Bende şöyle diyim o zaman evet k dediginiz tarafta doğru herkesin 5 çocuğu var fakat genelleme yapamazsınız ki ilk okulu bile okumamış annem tek beni doğurmuş ve tam 8 yıl sonra kardeşim oldu o da hep tanıdıkların tek çocuk olurmu kardeşi olsun demeleri yani benim içindi ona keza üniversite mezunu arkadaşım hali hazırda öğretmen kendisi ama bebeği oldu süt korur mantığıyla korunmadi 3 ay sonra tekrar hamile kaldı şuan iki çocuğu var

Sizin konunuza gelirsek eşiniz parayla herşeyi yaptırabilecegini zanneden tam bir modern odun kusura bakmayın ama o edilen laflardan sonra sizin aldatmana gerek yok git boşa demekten başka bir yolunuz yoktu bana göre

Eşinizin burnu çok büyük sanırım onu havada unutmuş indirmek lazım

Böyle biri değildi, bana çok değer verirdi. Çocuk gelince tamamen geçti resmen onları hayatın merkezi yaptı. Lafları yutmadım, 20 saatir bir şey yemedim, hala konuşamdık zaten. 5 kere aradı, açmadım

Yoo çocuktan önce de içer eve gelmezdi diyosun. Bu da değer vermek değil ki.

Bilinçaltının yansıması
belki bilinçli edilmemiş ama küçümseyici bir uslup söz konusu
Eğitim ile çocuk konusuna gelirsek evet eğitim ve refah seviyesi yükseldikçe çocuk sayısı düşer bu kanıtlanmıştır tabi konu sahibinin dile getiriş tarzı hoş değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…