- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Hmmm demekki okudukça çocuk sayısı düşüyor size göre??? o ilk okul dediğiniz ev hanımından bir tane de bende var annem olur kendileri tam da dediğiniz gibi 4 tane çocuğu var ama aptallıktan cahillikten değil çocukları çok sevdiği için ayrıca biliyor musunuz benden daha iyi matematik işlemi yapıyor cahil annemilkokullu ev hanımı muamelesi yapıyor.
adam bana resmen ilkokullu ev hanımı muamelesi yapıyor.
Hmmm demekki okudukça çocuk sayısı düşüyor size göre??? o ilk okul dediğiniz ev hanımından bir tane de bende var annem olur kendileri tam da dediğiniz gibi 4 tane çocuğu var ama aptallıktan cahillikten değil çocukları çok sevdiği için ayrıca biliyor musunuz benden daha iyi matematik işlemi yapıyor cahil annem
hadi bak işineAnnen eminim zeki biri, ama sen değilsin, daha okuduğunu bile anlamıyorsun : ) Nerde ben demişim ilkokul mezunları cahil diye.
Egıtım duzeyıne goremı cocuk sayısı olmalı?? Avrupadakı kadınlara bakınız dıplomaları kapı gıbı ellerınde sızın tabırınızle ama 2 den 3 den ve hatta daha fazlası var,buna ne dıceksın??Olaya bilimsel yaklaşalım, ilkokul kısmının doğum ortalamasıyla, lisans arasında uçurum var. Bunu belirttim, ama belirtme maksadım aşağlamak değildi. Eşim adanalı yani doğulu, orda çok bulundum ve bizde görüyoruz yani 5-6 çocuktan aşağı sı olan aile yok alt düzey eğitimi olan.
Ama bunu belirtme sebebim aşağlamak değildi asla!
Statü düşkünü olsam ev hanımlığı yapmazdım. Diploma eğitim benim umurumda bile değil artık, keşke 28 yaşında değil 18 yaşında anne olsaymışım diyorum.
Tamamdır, yaptım. Saolun.Konu kapansın istiyorsanız @ koyup muneyi etiketlemeniz gerek. Konum kapansin diyince göremiyor haliyle kaç tane forum var.
Güçlü olmanız, eşinizin hakaretlerine, sizi ezmesine izin vermemeniz, her şeyden önce bebeklerinizin mutluluğunu düşünmeniz dileğiyle.
Allah uzun omurler versin.aynisindan benimde var cok şükür. Canim annem cahil annem bazen bir konuya ole 1 bakis acisi getirir ki sanki benim okudugum okullari kitaplari hatim etmis gibi sasirip kalirim.Hmmm demekki okudukça çocuk sayısı düşüyor size göre??? o ilk okul dediğiniz ev hanımından bir tane de bende var annem olur kendileri tam da dediğiniz gibi 4 tane çocuğu var ama aptallıktan cahillikten değil çocukları çok sevdiği için ayrıca biliyor musunuz benden daha iyi matematik işlemi yapıyor cahil annem
Şükretmen lazım, etrafımda bir sürü çıtır hostes var(eşim pilot) ve benim tek derdim evimde zaman geçirmek diyor. Resmen hovardalıklada tehdit ediyor boşanmayla tehdit etmezmiş gibi!
Maalesef çok kibirli biri artık iğrenmeye başladım karakterinden, parası neyse veririz bir bakıcı daha tutarız bu kadar naz yapma, karadenizde bütün gün ırgatlık yapan kadınlar var senin bu yaptığın "kvşelik" dedi. Hakaretler gırla anlayacağınız.
Herşeyi terkedip giderim, tek tutan beni pis bir koca ama mükemmel bir baba.
İlle ban yiyeceğim diyosun ama sen de ablacım yaAnnen eminim zeki biri, ama sen değilsin, daha okuduğunu bile anlamıyorsun : )
Allah uzun omurler versin.aynisindan benimde var cok şükür. Canim annem cahil annem bazen bir konuya ole 1 bakis acisi getirir ki sanki benim okudugum okullari kitaplari hatim etmis gibi sasirip kalirim.
Allah sizin annenize de uzun ömürler versin gerçekten de öyle tecrübe tamamen biraz da merak Edip kendini geliştirmek tabiki. Keşke okumuş olsaydın anne diyorum özellikle hukuk :) kadın bütün kanunları biliyor alık alık bakıyorum :)Allah uzun omurler versin.aynisindan benimde var cok şükür. Canim annem cahil annem bazen bir konuya ole 1 bakis acisi getirir ki sanki benim okudugum okullari kitaplari hatim etmis gibi sasirip kalirim.
Neyse iyi anladigini dusunup alinganlik yapacaksan sen bilirsin. Istersen ben laf anlatirim sana.Bence gayet iyi anladım neyse konu uzadı iyice insanları ve fikirlerini değiştirmek zordur hiç laf anlatamiycam
Bende şöyle diyim o zaman evet k dediginiz tarafta doğru herkesin 5 çocuğu var fakat genelleme yapamazsınız ki ilk okulu bile okumamış annem tek beni doğurmuş ve tam 8 yıl sonra kardeşim oldu o da hep tanıdıkların tek çocuk olurmu kardeşi olsun demeleri yani benim içindi ona keza üniversite mezunu arkadaşım hali hazırda öğretmen kendisi ama bebeği oldu süt korur mantığıyla korunmadi 3 ay sonra tekrar hamile kaldı şuan iki çocuğu varOlaya bilimsel yaklaşalım, ilkokul kısmının doğum ortalamasıyla, lisans arasında uçurum var. Bunu belirttim, ama belirtme maksadım aşağlamak değildi. Eşim adanalı yani doğulu, orda çok bulundum ve bizde görüyoruz yani 5-6 çocuktan aşağı sı olan aile yok alt düzey eğitimi olan.
Ama bunu belirtme sebebim aşağlamak değildi asla!
Statü düşkünü olsam ev hanımlığı yapmazdım. Diploma eğitim benim umurumda bile değil artık, keşke 28 yaşında değil 18 yaşında anne olsaymışım diyorum.
Böyle biri değildi, bana çok değer verirdi. Çocuk gelince tamamen geçti resmen onları hayatın merkezi yaptı. Lafları yutmadım, 20 saatir bir şey yemedim, hala konuşamdık zaten. 5 kere aradı, açmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?