Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Dr Volkan Noyan tüp bebek yaptıranlar

Aselhan, bugun bebeğimi aldılar benden. Kalbi durmus, hem de 3 hafta once. Cok üzgünüm ama veren allah alan allah. Rabbim cümlemize hayırlısını ve sagliklisini nasip etsin insallah
Çok üzüldüm neden olmuş böyle bişey ya ne güzel kendiliğinden kalmstn çok sevinmstm adına. Ama dediğin gibi herşey Allah'ın gaybnda. En azından kendilgnden hamile kalablysn bn 2 yıldır kalamyrm ve morfoloji sıfırın çaresi tüp bebeklerde tutmuyo benm. Şu anki durumun üzücü elbet ama şükretmek için çok nedenin var bak benm hiç umudum yok mesela....

Cok tesekkur ederim allah razı olsun. Parcayi ankaraya gonderdik yakındasonucu cikacak olum sebebinin. Eger genetikse, sadece tüp bebek onerecek doktorum. Kismet canim. Sabirla beklemek dusuyor hepimize. Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah

Amin canm inşallah. Umarm genetik degldr tüp bebek baya masraf. Insallah gerek kalmaz yine kendlgnden olur

aselhann merhaba canım. bebeğimin genetik sonuçları çıktı.
genetik bozukluk çıktı. 45,X yani turner sendromu.
bebeğim kozmoş ve bu bozukluk sadece kız bebeklerindeoluyormuş.
sevgiler..

aselhann merhaba canım. bebeğimin genetik sonuçları çıktı.
genetik bozukluk çıktı. 45,X yani turner sendromu.
bebeğim kozmoş ve bu bozukluk sadece kız bebeklerindeoluyormuş.
sevgiler..
Nasl yani hamile miydn sen kuzum bilmiyodum. Genetik bozukluk derken nasl yani kaç aylk oldu. Yani gebeliğe devam edecek msn genetik bozukluk olan zaten yasamyo pek kuzenimn öyle oldu 2 yıl yaşadı sadece bu daha kötü. Peki neyden olmuş bozukluk sebebi ne. Morfoloji bozukluğundan mi yoksa

aselhancım, hani 12. hafta haftadaydım ama bebeğimin kalbi durmuştu. 5 şubatta da kürtaj olmuştum. bebeğimi kürtajdan sonra hem patolojiye hem de genetik teste gönderdik. ordan çıkan sonuç, turner sendromluymuş. yani şimdi hamile değilim.
sonra biz gittik geçen hafta. 1 defa adet olduktan sonra genetik bölüme gidin demişti doktorumuz. gittik kan verdik o daha çıkmadı. 2 ay sonra çıkarmı.
ama doktorum şey dedi, düşük yapan çoğu kişi zaten
bebekte genetik bozukluğu olduğundan yapar. tekrarlayacak diye birşey yok dedi. içiniz rahat olsun, zaten sağlıklı bir çocuğunuz var dedi.
biz de belki ramazandan sonra tüp bebek yaptırırız.
her ne kadar kendi kendime hamile kalabilsemde sağlıkla ilerlemediği için. bakalım kısmet herşey canım..

Anladım canm unutmuşum kürtaj olduğunu:) evet bazı gebelikler sağlıklı olmadığı için düşüyo zaten. Eşinde bi sperm sorunu var mydi havvacm yani varsa ondan olablr belki önce sorun varsa onu tedavi edin bence biz eşimle macunlara basladk mesela. Hani tüp bebek yapacaksan da bu macunları kullanp yumurta ve spermi güçlendrmeden yapma derim ben

tüm bebek dileyenlerin hakkında hayırlısı olsun inşelleh.
morfoloji sıfır eşimin. çok ilaç kullandı, kürlere kadar denedik ama hiç değişmedi malesef.
önümüzdeki birkaç ay sonra iyice toparlandıktan sonra bakalım fikrimiz ne yönde olacak.

Kuzum benm de eşimin morfoliji sıfır ben hiç hamile kalamadm ne kullandı eşin ilaç kür olarak bi kere cift çizgiyi görsem sukredecem

Kuzum benm de eşimin morfoliji sıfır ben hiç hamile kalamadm ne kullandı eşin ilaç kür olarak bi kere cift çizgiyi görsem sukredecem
canım, 10 sayfalik yazışmalarda sadece ikimiz yazmışız buraya zaten. önce proxeed kullandı 3 ay, değişen sadece azıcık yavaş hareketli sperm sayısı oldu.
sonra saraçoğlu kürlerini kullandı, ama kullanırken artibiyotik kullanmak zorunda kalmıştı 1 haftalık bir dönemde, ondan sonra dederler daha daha kötü oldu.
sonra ekim ayında aşılama yaptırdık, hem morfoloji hem de ileri hareket 0 olduğu halde. aşılamdan önce eşime emodeks ve klomen verdi kullandı ama aşılama tutmadı.
tüp bebek yaptıracağımız ay hamile kaldım. kalp atışını da duyduk, her şey çok güzel ilerlerken malesef kalp atışı durdu.
bebeğimi genetik teste gönderdik, turner sendromu çıktı.
şimdi hiçbir şey kullanmıyor. eğer şu koronavirüs salgını biterse, ki inşallah biter, ramazandan sonra tüp bebek yaptıracağız.
bu arada benim 6 yaşında bir oğlum var.
inşallah sen de ben de ve tüm isteyenlen de muradına erer. hayırlı vesağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz.
sevgiler...

Anladm canm o ilaclarn tümünü emodex hariç kullandi eşim. Şimdi macunlara basladk beraber. Yani morfoloji sıfır ile hamile kalnyo ama pek sağlıklı olmuyo sanrm. Işimiz zor havvacm Allah yardmcmz olsun. Sen tüp bebek yapmadan eşinle bitkisel macunlara baslayn ve embryolari mutlaka genetiğe gönderin aksi takdirde yine sağlıksız olur canm tekrardan üzülme yani. Hayrlsı olsun inşallah ikmznde hakknda

amin canım inşallah.

Havva hanım, tüm mesajlarınızı okudum. Tüp bebek yaptırdınız mı, en son naptınız acaba? İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Havva hanım, tüm mesajlarınızı okudum. Tüp bebek yaptırdınız mı, en son naptınız acaba? İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
beybifacecim merhabalar, bebeğimi şubatta kaybettikten sonra biraz toparlanma dönemine girdik. ramazandan sonrası için acıbademden randevu almıştım, tüp bebek için ama hamile olduğumu öğrendim ramazanda.
keseyi erkenden gördük, vitamin falanda kullanmaya başladım ama 10. haftaya kadar yolk kesesini yani içinde ki bebeği föremedik. boş gebelikmiş.
doktorumuz kesinlikle normal yolla hamile kalmamı yasakladı, çünkü eşim bebeği kaybettikten sonra sperm dna hasar tezti yaptırdı ve yüzde kırk çıktı. çok yüksek. ilaç tedavisine başladı eşim. eylül ayı tüp bebek inşallah. korunuyoruz şimdi.
sizde mi adanadasınız.

Merhaba Havva hanım. İkinci kez bebeğinizi kaybetmenize çok üzüldüm, geçmiş olsun. Vardır bir hayır. Evet bende Adana’dayım. Bizde sorun bende. Yumurta rezerv azlığı var bende. Volkan Noyan’a gidiyorum. Doktor bey iyi bilinçli bir doktor gibi geldi bana. Bakalım. Herşey gönlünüzce olsun

Havva hanım eşiniz ilaç olarak ne kullanıyor
Size vitamin olarak ne verdi doktor
Ben quenzim q10, omega3, arı sütü kullanıyorum

çok teşekkür ederim allah razı olsun. rabbim bir daha kayıp yaşatmaz inşallah.
eşimin kuzeni de yumurta rezerv azlığından tüp bebek yaptırdı volkan hocaya şimdi kızı 3 aylık çok şükür. darısı başımıza inşallah. ne aşamadasınız. yumurta toplama aşamasına geldiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…