Ya çok üzüldüm. Kendim gibi sizi de merakla bekliyordum. İnsanın aklına acaba labaratuvar ile mi ilgili bu sonuç diye düşünüyor. Rabbim sabır versin
Canim bende acıbadem düşünmüştüm de tereddütlerim vardı . Sizde de sorun morfoloji mo. Sperm seçimi tamamen embriyologa kalmış bişey. Başkent nasıl pekievet acıbadem adana laborutavurı ve embriyologu bence yetersiz volkan bey iyi bir doktor. bende orda yaptırmıştım.
Değildir çünkü kardesim doktor sonucu olarak ögrendiYa çok üzüldüm. Kendim gibi sizi de merakla bekliyordum. İnsanın aklına acaba labaratuvar ile mi ilgili bu sonuç diye düşünüyor. Rabbim sabır versin
Canim bende acıbadem düşünmüştüm de tereddütlerim vardı . Sizde de sorun morfoloji mo. Sperm seçimi tamamen embriyologa kalmış bişey. Başkent nasıl peki
O anlamda söylemedim. Negatif sonucun sebebi acaba labaratuvar hatası mı dedim.Değildir çünkü kardesim doktor sonucu olarak ögrendi
Canim tecrübelerini paylaşır misin detaylı .yok bizde sorun ben polikistik overim. adanada boş yere vakit geçirmemeni öneririm ben çünkü. ayrıca pgd genetik test falan bunlar kafanı karıştırmasın. tekrarlayan gebelik düşüklerinde yapılır.
Sonradan anladım canım algılama güçlüğü yasadım o anO anlamda söylemedim. Negatif sonucun sebebi acaba labaratuvar hatası mı dedim.
Ya şuan zor bir süreç. Çok iyi anlıyorum seni. Ama bu seni yıldırmasin devam ettttt. Yaşanılanlar tecrübemiz oluyor. Rabbim hayırlısı ile en kısa zamanda nasip etsin.Sonradan anladım canım algılama güçlüğü yasadım o an
Belge derken canımKızlar transfer sonrası size verilen belge oldu mu?
İyi olmaya çalışıyorum canım anneme geldim biraz değişiklik olsun diye.burda da insanların hala bebek yok mu soruları olmazsa daha iyi olacagımGulguzeli123 canım nasılsın .
Ay canım o insanlar zaten sinir bozucu ben onları onemsemiyorum istedikleri cevabı veriyorum .olmuyor canım ya sorun var ben de diyorumİyi olmaya çalışıyorum canım anneme geldim biraz değişiklik olsun diye.burda da insanların hala bebek yok mu soruları olmazsa daha iyi olacagım
Ben zaten kimseye söylememiştim tüp bebek yaptırıyorm diye olumlu olsun öyle söylerim dedim yine hüsranAy canım o insanlar zaten sinir bozucu ben onları onemsemiyorum istedikleri cevabı veriyorum .olmuyor canım ya sorun var ben de diyorum
Sen ne yaptın basladın mı tedaviyeBen zaten kimseye söylememiştim tüp bebek yaptırıyorm diye olumlu olsun öyle söylerim dedim yine hüsran
Hayır canım başlamadım daha tedaviye. Yaz tatilini bekliycez artık .ÖğretmeniM ben o yüzden en uygun o zaman olur diye düşünüyorum.Sen ne yaptın basladın mı tedaviye
Haklısın sürec zor izin sıkıntı olur.ben de öğretmenim atanamadım suan calışmıyorumHayır canım başlamadım daha tedaviye. Yaz tatilini bekliycez artık .ÖğretmeniM ben o yüzden en uygun o zaman olur diye düşünüyorum.
Meslektasiz . İnşallah atanirsin canım benim. Benim branş fen seninki .Haklısın sürec zor izin sıkıntı olur.ben de öğretmenim atanamadım suan calışmıyorum
Embriyo transferi sonrası embriyo hakkında yazılı bir şekilde bilgi verildi mi? Çoğu merkez gayet ayrıntılı vermiş. Bize sadece embriyo fotosu verildi.Belge derken canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?