Affet Anne

• Konu Sahibi Konu Sahibi elune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahim yarabbim nereye gidiyoruz boyle ? neler duyucaz daha :-( konu sahibi arkadas inan durumuna cok uzuldum ... buna ne denir ki? hele annen ... yasadiklari peki? Allahim nasil psikolojik bi yikimdir annenin yasadiklari ... hala aklim almiyor ... Allahim yardimciniz olsun

gerçekten mi ??? sen nasıl öğrendin
o kadar normal bir şeymiş gibi anlattı ki inanamazsın.. bunların partileri oluyormuş, diğer eşleri orada tanıyorlarmış. herkes çok seviyeli çok anlayışlıymış da bilmemne.. kaldı ki o çift yeni evli bi çiftti. hani insanın tam da gözünden kıskandığı zamanlar yani. ben kıskanmıyor musun hiç nasıl tahammül ediyorsun böyle bir şeye dediğimde aldığım cevap ne var ki ben de yapıyorum eşit şartlardayız olmuştu, daha da üstelemedim. o insanlar bunu sapıklık olarak görmüyor, kanıksamışlar, normal geliyor onlar için.. o yüzden de yadırganınca çok şaşırıyorlar.. benim tepkilerimden sonra bir daha görüşmedik zaten o çiftle. herkesin tercihlerine saygı duymaya çalıştım şu hayatta ama bu benim için bile çok fazla gerçekten..

kusura bakmayın babanız nede olsa ama ,bu sapıklığı annenize teklif edebilen bir adam kim bilir hangi sapıklıkla da tehdit etmiştir kadıncağızı ,kimseye anlatmaması ve kendisini terketmemesi hususunda belkide.bilemedim nasıl bir ruh hali içinde kadın.bizler böyle bir hadise olsa her şey orta yere dökülme pahasına da olsa terkederiz diye düşünüyoruz ama bir önceki kuşak böyle düşünmüyor.kendilerinden çok etraf ne der ,çocuklarımın geleceği ne olur diye düşünüyor.Allah kolaylık versin.

Yani birbirlerinin yanında, karşısında başkalarıyla bildiğimiz şekilde beraber olup bundan da zevk alıyolar????

vayy beeee bide şunu anlamış değilim hadi adam geniş meshepli karısını kıskanmıyo paylaşıyo kadında geniş oda kıskanmıyo paylaşmaya açık ehh be arkadaş siz birbiriniz bulupta nasıl denk geldide evlendiniz bu raddeye nasıl geldiniz??????
allah dağına göre kar verir derler doğruymuş demek

İyi ki gorusmemissin kardeş.
Yarin sana da teklif ederlerdi..
Ya ben cidden soktayim..
Genç piril piril yeni evli bir çift...
Allah bir yuva kurmak nasip etmiş.
Helal dairesine adim atmissin..
Sen git onun kocasiyla o senin kocanla..

Bu nazil bir zevk anlayisi!!!!
Boyuna kadar gunahin içinde..
Gunahin adi ne zamandır zevk oldu???

Bu yaştalar ve hala baban annenden bunu mu istiyor var mı yaşları 50... İnanamıyorumm

Bu kelimeyi ilk duyduğumda merak edip bir araştırma yapmıştım,ve malesef türkiyede o kadar çok evli çift varki bunu yapan ,hatta kendilerine blog açmışlar ,sosyal paylaşımdan filan kendilerini anlatıp aradıkları özellikteki kişileri belirtmişler ,bide normal bişey gibi ,hijyen ve gizlilik esastır filan demişler ,şok olmuştum okuduklarım karşısında ,ama annen boyun eğmemiş ,ve lütfen boyun eğmeden buna bir son verin ve onu bu psikolojik şiddetten kurtarın.

Bir an sizin kendi yorumunuz zannettim böyle oldum

Ölmeyi çok düşündüm, size kıyamadım dedi bana.
Faat ben ne yapacağım? İkisinide ben vursam? Birinin azabına son verip diğerininkini başlatsam?
Yoo hayır canım kendini toparlamaya çalışmalısın. Kocasının teklifinden sonra evliliğini devam ettirmek annenin tercihiydi. Senin şanssızlığın sindirilmesi zor olanı öğrenmek olmuş. Daha sağlıklı düşünebilmek için zaman tanı
kendine. Bir uzmana da danışabilirsin.

Yapilacak sey annenizi alip en acilinden bi psikiyatriste goturmeniz.babaniz cok ozur diliyorum sizden ama zaten sapik.annenizin bu adamla kalmasi normal degil.hele ki 2 kiz cocugu olan bi kadin.normal sartlarda hicbi anne karisi paylasacak bi adamla kizlarini ayni evde mumkun degil tutmaz,kendi de durmaz orda.annenizin bu surecte mutlaka cok ciddi rahatsizliklari olmustur.babanizin onu tehdit etmedigini de bilemeyiz.omce doktora goturun o sonra kendi ayrilmaya ikna olacaktir.kinamiyorum allahim kinamiyorum..

bende aynı şeyleri düşündüm.sırf bunu yaşamak için mi evlendiler diye geldi aklıma.bunun için evli olmak gerekiyor galiba sevgili olmaları yeterli değil belkide,işin fantezisi burada çünkü.başkasının eşiyle birlikte olması, kendi eşinde o kişinin eşiyle .eşlerden biri sapık tamam ama diğeri buna karşı çıkmaz mı?bizler burada eşlerimiz bize böyle bir şey derse iğreniriz ,boşanırız diye düşündük.ya da üzüm üzüme baka baka kararır gibi zmanla ikna mı ediyorlar birbirlerini.böyle bir şey de nasıl ikna olunursa.

o tür insanların çoğu bence evlenmeden kendilerini belli ediyorlardır. onlar zaten sizin bizim gibi kadınlarla evlenmezler, yapamazlar.. konu sahibesinin babası istisnai bir durum bence

o tür insanların çoğu bence evlenmeden kendilerini belli ediyorlardır. onlar zaten sizin bizim gibi kadınlarla evlenmezler, yapamazlar.. konu sahibesinin babası istisnai bir durum bence

hani bazen deriz ya bu kadının bu adamla ne işi var hiç olmuşmu yada aşkın gözü kör felan diye demek herşey sevgi aşk değil akıl birliği mide genişliğide lazım bunların evliliğinde
hacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede bunlar işte dakkada bulmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…