canım senin benim gibi görünen insanlar aslında. ben o çiftten hiç beklemezdim mesela. hiç uçlarda yaşayan insanlar değillerdi, gayet sıradan insanlardı.Bu kişilerin tiplerini sosyal çevrelerini falan çok merak ettim..
evet öyleymiş, konu sahibesinin annesini zorluyormuş yıllardırAcaba babanın Swinger fantezilerimi var
Dogrumu anladım canim
Tövbe yarabbim yacanım senin benim gibi görünen insanlar aslında. ben o çiftten hiç beklemezdim mesela. hiç uçlarda yaşayan insanlar değillerdi, gayet sıradan insanlardı.
evet öyleymiş, konu sahibesinin annesini zorluyormuş yıllardır
amacı batsın, kim bilir neTövbe yarabbim ya
Amaç ne acaba
Ben bir de video gördüm, izledim.
Deliriyorum sandım :S
Böyle şeyden haberim yoktu.
Hiç olmasaydı keşke..
canım senin benim gibi görünen insanlar aslında. ben o çiftten hiç beklemezdim mesela. hiç uçlarda yaşayan insanlar değillerdi, gayet sıradan insanlardı.
evet öyleymiş, konu sahibesinin annesini zorluyormuş yıllardır
Dikkat et konunu görmesinArkadaşlar, eşimi evden yollamıştım.
Açıkcası sürekli neyin var diye sormasına tahammulum kalmamıştı. Anlatmamak için zor tuttum kendimi.
Şimdi aradı eve geliyormuş.
Yazamayabilirim. Yorum yapan, derdimi paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
Hiçbirinizi tanımasamda yazdıklarınızla destek buldum.
Fırsat bulduğum ilk an geleceğim.
İyi ki gorusmemissin kardeş.
Yarin sana da teklif ederlerdi..
Ya ben cidden soktayim..
Genç piril piril yeni evli bir çift...
Allah bir yuva kurmak nasip etmiş.
Helal dairesine adim atmissin..
Sen git onun kocasiyla o senin kocanla..
Bu nazil bir zevk anlayisi!!!!
Boyuna kadar gunahin içinde..
Gunahin adi ne zamandır zevk oldu???
vayy beeeebide şunu anlamış değilim hadi adam geniş meshepli karısını kıskanmıyo paylaşıyo kadında geniş oda kıskanmıyo paylaşmaya açık ehh be arkadaş siz birbiriniz bulupta nasıl denk geldide evlendiniz bu raddeye nasıl geldiniz??????
allah dağına göre kar verir derler doğruymuş demek
Evlenmeden öncede yapmışlardır bunu, böyle geniş mezhepli insanlar bekaretini Gerdek gecesi için saklamazlar herhalde mutlaka provalar yapmislardir
Bir an sizin kendi yorumunuz zannettim böyle oldum
O konudan bi yorumu paylastin ya kendi tecrübeni anlatiyorsun sandım allah canını almasin emi
orası kesinde benim aklımın almadığı eşler sevgili olsun evli olsun birbirini böyle bişey için nasıl ikna ediyolar
orası kesinde benim aklımın almadığı eşler sevgili olsun evli olsun birbirini böyle bişey için nasıl ikna ediyolar
Onu ben anlatmistim.duydugum gün ağlamistim sinirdenGeçen gün anne oğul okumuştum burda, o günden beri artık hiçbir şeyedemiyorum. En azından ensest değil diye düşündüm.
Onu ben anlatmistim.duydugum gün ağlamistim sinirden
Viviane hakli hanimlar...elune daha çok üzülmesin ...Konunun içindeyiz hazır diye bu şekilde olayı anlatmak konu sahibine pek faydalı olmaz sanıyorum. Bu olayı cinsellik kısmında daha detaylı paylaşma imkanı var. Şimdi detaylarını yazmak konu sahibine ne kadar iyi gelebilir ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?