- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
Bence içinizi daha fazla karartmayın gereksiz kuruntularla. Şuan babanızın bambaşka bir yönünü gördünüz ama bu demek değil ki babanız sizin tanıdığınızdan bambaşka bir insan. Bir insanın cinsel fantazilerini bilememeniz çok normal ama şiddete meyilli olup olmadığını bilirsiniz. Ki belli ki sizin babanız değil, anneniz ise baskın bir karaktermiş gibi geldi bana, bunca yıl tartışmalardan dolayı onu suçladığınıza göre belli ki gerektiğinde sesini yükseltmeyi biliyor. Çok uzaktan bakıyorum gerçi ama ikisinin ilişkisinde bir ezen ezilen dengesi varmış gibi gelmiyor anlattıklarınızdan, zorla swingers yaptırılabileceğini de zannetmiyorum kimseye, sadece eşin bu tarz tekliflerde bulunmasının nahoşluğu kırıcıdır benzer tarzda yönelimleri olmayan bir kadın için.
Gereksiz kuruntular diyorsunuz da, bu olay için babası ısrar etmiş ve zamanında gerçekleşmişse şüphesine düşmeyecek mi konu sahibi? Kendi doğumuna bile dikkat etmeyecek mi?
Gereksiz kuruntu mu babasının bunu yıllarca istemesi sizce?
Ailem ile aynı şehirde yaşamıyoruz.Gereksiz kuruntu derken fiziksel şiddetten bahsediyordum ben aslında ama babasının farklı biri olabileceğini düşünmüyorum çünkü internetin olmadığı bir Türkiye'de kolay kolay eş değiştirecek bir çift bulabileceğini sanmıyorum insanların -ki konu sahibi ve ailesi çok büyük bir şehirde yaşamıyor -,
İlk basta benimde dusundugum sadece buydu. Ancak hersey ortaya dokuldukten sonra bile annem bosanma konusunda kararlı cumleler sarfetmediBu tarz iğrençlikler de modern düşünemiyorum..
Babam annemi başka adamın kollarına atmaya çalışacak,bende buna "fantezi" diyeceğim! Yok öyle birşey!
Annemi de alır giderim o evden yada o "adamı" yollarım evden.
Bir sapıkla aynı çatı altında yaşayamam.
Okurken sinirlerim zıpladı.
Puf! Durum hic dusunmedigin boyutlara ulasabilir biliyorsun degil mi canim? Maalesef her sey insanlar icin ve aklina gelmeyen basina gelebiliyor. Ofkeni kontrol altinda tutmaya dikkat et annenle konusurken de cunku bi anlik kendini ofkeni kontrol edemeyip geri donusu olmayan seyler soyleyebilirsin, yapabilirsin.Bugun telefonda konustuklarimiz kadar benim de bildiklerim. Yuzyuze gelince daha etraflica konusacagim elbette.
Biri annem biri babam. Sizlerin yorunlariyla da farkina vardigim bir husus var ki olay sadece bu olmayabilir. Annemin cekindigi birseyler var.
Bosanmayi dusunmeyip, kendimi oldurecegim demesi manidar. Nasil olsa bu derece yuz goz olmusken ne var ne yoksa dokulsun meydana.
Ama benim de yapabileceklerimin siniri var. Kizkardesimi butun bunlarin disinda tutmaliyim. Asla bilmemeli.
Elimden gelecek tek sey bosanma hususunda annemi ikna etmek.
Annen belki bir kez denemis ve bu durumu kaldiramamistir.Bugun telefonda konustuklarimiz kadar benim de bildiklerim. Yuzyuze gelince daha etraflica konusacagim elbette.
Biri annem biri babam. Sizlerin yorunlariyla da farkina vardigim bir husus var ki olay sadece bu olmayabilir. Annemin cekindigi birseyler var.
Bosanmayi dusunmeyip, kendimi oldurecegim demesi manidar. Nasil olsa bu derece yuz goz olmusken ne var ne yoksa dokulsun meydana.
Ama benim de yapabileceklerimin siniri var. Kizkardesimi butun bunlarin disinda tutmaliyim. Asla bilmemeli.
Elimden gelecek tek sey bosanma hususunda annemi ikna etmek.
Hangi şair kız o ?Çok büyük bir şairin karısını diğer erkeklerle birlikte olurken izleme fantazisi olduğunu öğrenmiş ve şaşırmıştım. Her fantazi masum olmuyor maalesef ve kapalı kapılar ardında böyle şeyler yaşanıyor ailelerde.
Ben en çok annenize üzüldüm, bir yandan babanızın istekleri diğer yandan sizin ona mesafeli durmanız ama gene de aile bütünlüğü bozulmasın diye size anlatmaması!
Peki neden boşanmıyor anneniz ? Sebebi ne ? Babanıza mı çok aşık yalnızlıktan mı korkuyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?