affetmeli miyim

Yeni tanistiginiz insani hemen eve kabul etmeseydiniz keşke.Ayrica kocaniz da hazirda mi bekliyormus maasallah tencere yuvarlanip kapagini bulmus.Son olarak merhametin fazlasi felaket getiriyormus hep beraber gormus olduk...
aynen dünden razımış daha dün dogum yapmış eşine bunumu laık gordu.daha ılerı gıtseydıler o işide yaparsılar

Vallahi ben o an dayanamaz ağzıma geleni sayardım. Nerde olursa olsun nasıl rezil olursa olsun. Kimseyle samimi olmaya gelmiyor. Buna benzer çok şey duydum onun için akrabam olmadıkça mesafeliyim. Eşime sonuna kadar güveniyorum ama sonra diyorum ki erkek ne de olsa.

Yahu okullar açılalı ne kadar oldu? Ne ara bu noktalara gelindi. Adam da kadın da kişiliksizmiş. Anında birbirlerinin üzerine atlamışlar. İkiside iğrenç. İkisi de suçlu. Affetmek mi? Asssslaaaa. Bugün buna pişmanım der. Yarın başkası olur. Artık pişmanım da demez ve yüzsüz yüzsüz hem sizinle hem onunla olur. Sizde sineye çeker durursunuz...

peki cinselık yaşamadıklarını nerden biliyorsun? daha bismillah demeden öpüşen o işide yapar. sen dulu kafana takacagına biraz gururunu tak

Kadında zaten utanma yokmuşta
Eşinde hazırdamı bekliiyormuş terbiyesizlik !!!!!
Babanıza acil şifalar dilerim,ama bunu bu adamın yanına bırakmamalısınız süründürmelisiniz
İğrenç bir durum !!

aynen katiliyorum size..bu dusunce yapisi yüzünden bayanlar hep kaybediyor zaten...sanki kadın tek basina yapmis,konu sahibesi gunah keçisi ilan etti bayani..halbuki ortada bi yanlis var ve yapan iki kisi... suclamasi gerekiyorsa bnce esini suclamali...dul olmak la nasil bagdastirdi bu olayı anlayamadim..

Burada okuduğum bazı konular midemi bulandırıyor benim. Etraf ahlaksız insanlarla dolmuş. Daha 2 günde tanıdığı adamla öpüşen kadınlar var bu dünyada.. Eline geçen ilk fırsatı hemen değerlendirecek kadar adi kocalar var etrafımızda.. Duydukça böyle şeyleri şoka giriyorum. Allah akıl fikir,haysiyet,şeref versin bazı insanlara. Konu sahibi arkadaşım büyük konuşmayayım ama ben olsam asla affetmezdim kocamı. Allah sana da sabır versin. Böyle ahlaksız insanlarla çevren sarıldığı için.

ya Allah askına dul kadın yollumu olur..ne bekar kızlar var yuvalar bozan..ne evlı kadınlar var evlıyken boyle seyler yapan..günahtır..birgün sizde bizde dulluk statusunden yerimizi alabiliriz...Ama ne yazık ki dullar için böyle düşünceler yaygın..

senın konuna gelincede kadın ıs atmıs adamda atlamış..öpüşmüşler..demek eşiniz her iş atana bu tavırlar sergilicek..off ya sinir oldum..sadece öpüşmüş müş..Allah sana sabır versin arkadaşım..gerçekten zor..

6 yaşında küçücük çocuğu babasına düşman olarak mı büyütüyorsunuz? Ne olursa olsun o babası. Çocuğundan psikolojisi bozulacak. Neden onlara anlatiyorsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…