- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi karagulum0009
-
aynen dünden razımış daha dün dogum yapmış eşine bunumu laık gordu.daha ılerı gıtseydıler o işide yaparsılarYeni tanistiginiz insani hemen eve kabul etmeseydiniz keşke.Ayrica kocaniz da hazirda mi bekliyormus maasallah tencere yuvarlanip kapagini bulmus.Son olarak merhametin fazlasi felaket getiriyormus hep beraber gormus olduk...
yanı bıraz sacmakonu sahıbı ztn agfetcen boşuna care arama. kocanda ahnasılsa af ettı dıyıp bu sefer öpüşmede bırakmıcakOpustugu kadin mi agliyor yuvani yikma diye
peki cinselık yaşamadıklarını nerden biliyorsun? daha bismillah demeden öpüşen o işide yapar. sen dulu kafana takacagına biraz gururunu takKızlar benim oglum bu sene okula başladı. Öğretmen beni sınıf annesi yardımcısı seçti bir kadını da sınıf annesi seçti. Kadın bir anda samimi olmaya çalıştı evime geldi.bir gün öğretmen birsey istemiş ben bilmiyorum dedim. Eşim de şurda vardır dedi.bende kont yoktu eşim den aradım sonra kadin kaydetmis eşimi bir kaç defa eşimi aramış eşim kızdım dedi.sonra birgün ağlayarak çocuğum hasta nolur hastaneye goturelim dedi esimde götürdü çocuğu sonra geldi kızdı bana niye beni yolladım diye her neyse bugün eşimi fatura dokümanına bakınca kadının telini gördüm. Tabi kavga felan ikiside pişmanım dedi. Ben gitmek istedim eşim kolumdan tuttu tabi ben dışarı kaçtım binaya rezil olduk. Kadın ağladı yuvani yıkma diye.ama eşimle opusmus içim almıyor iki tane yavrum var biri daha 3 aylık.yuvami yıkmak istemiyorum şimdilik çünkü babam hasta Dr kendi haline bıraktı.kalp hastası uzulunce acillik oluyor ne yapacağımı bilmiyorum yani offf
Kızlar benim oglum bu sene okula başladı. Öğretmen beni sınıf annesi yardımcısı seçti bir kadını da sınıf annesi seçti. Kadın bir anda samimi olmaya çalıştı evime geldi.bir gün öğretmen birsey istemiş ben bilmiyorum dedim. Eşim de şurda vardır dedi.bende kont yoktu eşim den aradım sonra kadin kaydetmis eşimi bir kaç defa eşimi aramış eşim kızdım dedi.sonra birgün ağlayarak çocuğum hasta nolur hastaneye goturelim dedi esimde götürdü çocuğu sonra geldi kızdı bana niye beni yolladım diye her neyse bugün eşimi fatura dokümanına bakınca kadının telini gördüm. Tabi kavga felan ikiside pişmanım dedi. Ben gitmek istedim eşim kolumdan tuttu tabi ben dışarı kaçtım binaya rezil olduk. Kadın ağladı yuvani yıkma diye.ama eşimle opusmus içim almıyor iki tane yavrum var biri daha 3 aylık.yuvami yıkmak istemiyorum şimdilik çünkü babam hasta Dr kendi haline bıraktı.kalp hastası uzulunce acillik oluyor ne yapacağımı bilmiyorum yani offf
aynen katiliyorum size..bu dusunce yapisi yüzünden bayanlar hep kaybediyor zaten...sanki kadın tek basina yapmis,konu sahibesi gunah keçisi ilan etti bayani..halbuki ortada bi yanlis var ve yapan iki kisi... suclamasi gerekiyorsa bnce esini suclamali...dul olmak la nasil bagdastirdi bu olayı anlayamadim..Evime özellikle dul giremez dediğine göre zaten affetmis kocasını daha niye konu açılır ki, biz kadına sövelim konu sahibi rahatlasın amaç bu
Dul olmayı kafasında böyle bir yere oturtan kadın boşanır mı, elbette hayır, şimdi kendisi kötü gözle bakiyo boşansam bana da böyle bakacaklar iyisimi kör topal ben bu evliliği yürüteyim diyorlar
Genelleme konuşmayın hanımefendi her dul hanim o kadın gibi şırfıntı olmuyor eşiniz pisliğine diğer dul hanımları bulaştırmanız doğru değilValla
Valla akillandim özellikle dul kadin evime giremez
Her suçu şeytana atarlar bir nefslerine hakim olamazlarŞu şeytan ne çekti be bu uckuru düşüklerden...şeytan dürttü şeytana uydum hay şeytan kadar taş düşe başınıza
Valla
Valla akillandim özellikle dul kadin evime giremez
O pislik kadın boşanmış çocuğun boynu bükük ama ben oğluma da dedim x sen okulunu okuyup eline mesleğini alınca kardeşini de alıp gitcez dedim tamam anne ben size bakarım babama gerek yok dio bunu diyen 6 yaşında ama sanırsın karşında büyük adam var benim dert ortağım oğlum zaten
Anlatmadim birebir yaşadı beni dovmesini namusuma iftira atmasına cocugumun gözü önünde oldu6 yaşında küçücük çocuğu babasına düşman olarak mı büyütüyorsunuz? Ne olursa olsun o babası. Çocuğundan psikolojisi bozulacak. Neden onlara anlatiyorsunuz ki
Kadın saracak adam ariyomusDul kelimesi çok itici geliyor bana ve bunun kadının kocasının olmaması ile alakası ne? Kocan evli de ne oldu ? Ne biçim düşünce bu. Genelleme yapmak hiç hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?