affetmeli miyim

Ahaa opusmusmu!?

Yok artık affedilecek bir tablo yok ki ortada... eşiniz maşallah kendine sevgili yapmış, üstüne sizi dövmüş. Bence kendinize değilse de evlatlarınızı düşünün, bu sağlıksız ortamda çocuklarınızı büyütmeyin.

Opmesi şöyleymis dudaklarını buzdurup
Hemen öpüp cekiomus

Yaa bu nasıl bir şeydir
Siz bir de oturup sakinca bu ayrıntıları anlatması izin mi verdiniz
Mide bulandirici
Boşanmamak icin ne bahaneniz bilmiyorum da
Çocuklarınızı bu olaylara dahil etmemelisiniz

Opmesi şöyleymis dudaklarını buzdurup
Hemen öpüp cekiomus
Sadece opmeyle kalmamistir canim emin ol..bune igrencliktir ya!esine bidaha asla guvenemezssin,bence bitir.. baba'nada acil sifalar diliyorum canim,konus esinle babanin durumu duzelince biraz ayrilmak istedigini soyle,ya simdi yada hic..karar senin allah yardimcin olsun

Siz yapsaniz affedilmezdiniz sizde onu affetmeyin. Yapan bidaha yapar. Hep erkek yapınca tolerans gösterip kadın yapınca kıyamet kopardigimiz için böyle oluyor. 3 cü kişi girdimi affı yok. Iyi düşünün.

Yorumlari okuyamadim. Basta sunu soyleyim. Esini aradigini biliyosun , cocuk hastalaninca esini yolluyosun. Öpüsmeyle kalmamistir aklini kurcalamak istemem ama. Esin baslarda istemem yan cebime koy havalarinda gezmis. Sonra kaptirmis. Aldatacak insan her turlu aldatiyor iste. Kadina sasirdim yani hem elin evli adamiyla haltlar karistir , aciga cikinca yuvani yikma zirvalari. Yok ya kuma olmayi mi planliyomus. Cocuklar icin katlanmayin. Buyuyup bu durumu ögrendiklerinde size hak vereceklerini sanmiyorum.

Babanızı bahane göstermeyi birakin ve boşanin
Çocuklarınıza yazık
Daha mutlu huzurlu ortamda büyürler bosanirsaniz
Siz babamın yaşadıklarını biliomusunuz baban bahane diyosun ayrıca babam bu pislik için 9 bin kredi çekip verdi napim adam kit kanaat gecinio zaten vide bu kredi mi eklensin

Siz babamın yaşadıklarını biliomusunuz baban bahane diyosun ayrıca babam bu pislik için 9 bin kredi çekip verdi napim adam kit kanaat gecinio zaten vide bu kredi mi eklensin

Konuyu o zaman niye açınız affetmelimiyim diye zaten affetmissiniz
İyi o zaman kocanız ve sevgilisiyle mutluluklar
Artık her gün arar ilişkilerinin ayrıntılarını dinler durursunuz
Ne mutlu bir aile ortamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…