- 24 Ekim 2015
- 236
- 417
- 18
- Konu Sahibi karagulum0009
-
Anlatmadim birebir yaşadı beni dovmesini namusuma iftira atmasına cocugumun gözü önünde oldu
birde bunlarmı var ..Anlatmadim birebir yaşadı beni dovmesini namusuma iftira atmasına cocugumun gözü önünde oldu
Ahaa opusmusmu!?Kızlar benim oglum bu sene okula başladı. Öğretmen beni sınıf annesi yardımcısı seçti bir kadını da sınıf annesi seçti. Kadın bir anda samimi olmaya çalıştı evime geldi.bir gün öğretmen birsey istemiş ben bilmiyorum dedim. Eşim de şurda vardır dedi.bende kont yoktu eşim den aradım sonra kadin kaydetmis eşimi bir kaç defa eşimi aramış eşim kızdım dedi.sonra birgün ağlayarak çocuğum hasta nolur hastaneye goturelim dedi esimde götürdü çocuğu sonra geldi kızdı bana niye beni yolladım diye her neyse bugün eşimi fatura dokümanına bakınca kadının telini gördüm. Tabi kavga felan ikiside pişmanım dedi. Ben gitmek istedim eşim kolumdan tuttu tabi ben dışarı kaçtım binaya rezil olduk. Kadın ağladı yuvani yıkma diye.ama eşimle opusmus içim almıyor iki tane yavrum var biri daha 3 aylık.yuvami yıkmak istemiyorum şimdilik çünkü babam hasta Dr kendi haline bıraktı.kalp hastası uzulunce acillik oluyor ne yapacağımı bilmiyorum yani offf
Opmesi şöyleymis dudaklarını buzdurupAhaa opusmusmu!?
Peki siz nasil ogrendiniz bunu ?kendinleri mi soyledi?ne mide varmis arkadas ya!!Ewet biz bi hata yaptık şeytana uyduk felan dio
Arastirdim takip ettimPeki siz nasil ogrendiniz bunu ?kendinleri mi soyledi?ne mide varmis arkadas ya!!
Sen niye beni arastirdin iyi mi oldu huzursuz olduk diye yani yediği halti kendide kabullenememisSiz olayları tam anlatmıyorsunuz o yüzden yorumlar havada kalıyor olabilir
Sizi neden dövdü namusunuza neden dil uzattı eşiniz olacak uçkuru gevşek
Opmesi şöyleymis dudaklarını buzdurup
Hemen öpüp cekiomus
Malesef oldu amaYaa bu nasıl bir şeydir
Siz bir de oturup sakinca bu ayrıntıları anlatması izin mi verdiniz
Mide bulandirici
Boşanmamak icin ne bahaneniz bilmiyorum da
Çocuklarınızı bu olaylara dahil etmemelisiniz
Sadece opmeyle kalmamistir canim emin ol..bune igrencliktir ya!esine bidaha asla guvenemezssin,bence bitir.. baba'nada acil sifalar diliyorum canim,konus esinle babanin durumu duzelince biraz ayrilmak istedigini soyle,ya simdi yada hic..karar senin allah yardimcin olsunOpmesi şöyleymis dudaklarını buzdurup
Hemen öpüp cekiomus
Malesef oldu ama
Yorumlari okuyamadim. Basta sunu soyleyim. Esini aradigini biliyosun , cocuk hastalaninca esini yolluyosun. Öpüsmeyle kalmamistir aklini kurcalamak istemem ama. Esin baslarda istemem yan cebime koy havalarinda gezmis. Sonra kaptirmis. Aldatacak insan her turlu aldatiyor iste. Kadina sasirdim yani hem elin evli adamiyla haltlar karistir , aciga cikinca yuvani yikma zirvalari. Yok ya kuma olmayi mi planliyomus. Cocuklar icin katlanmayin. Buyuyup bu durumu ögrendiklerinde size hak vereceklerini sanmiyorum.Kızlar benim oglum bu sene okula başladı. Öğretmen beni sınıf annesi yardımcısı seçti bir kadını da sınıf annesi seçti. Kadın bir anda samimi olmaya çalıştı evime geldi.bir gün öğretmen birsey istemiş ben bilmiyorum dedim. Eşim de şurda vardır dedi.bende kont yoktu eşim den aradım sonra kadin kaydetmis eşimi bir kaç defa eşimi aramış eşim kızdım dedi.sonra birgün ağlayarak çocuğum hasta nolur hastaneye goturelim dedi esimde götürdü çocuğu sonra geldi kızdı bana niye beni yolladım diye her neyse bugün eşimi fatura dokümanına bakınca kadının telini gördüm. Tabi kavga felan ikiside pişmanım dedi. Ben gitmek istedim eşim kolumdan tuttu tabi ben dışarı kaçtım binaya rezil olduk. Kadın ağladı yuvani yıkma diye.ama eşimle opusmus içim almıyor iki tane yavrum var biri daha 3 aylık.yuvami yıkmak istemiyorum şimdilik çünkü babam hasta Dr kendi haline bıraktı.kalp hastası uzulunce acillik oluyor ne yapacağımı bilmiyorum yani offf
Siz babamın yaşadıklarını biliomusunuz baban bahane diyosun ayrıca babam bu pislik için 9 bin kredi çekip verdi napim adam kit kanaat gecinio zaten vide bu kredi mi eklensinBabanızı bahane göstermeyi birakin ve boşanin
Çocuklarınıza yazık
Daha mutlu huzurlu ortamda büyürler bosanirsaniz
Af yok zaten erteledim boşanmayi sadeceSiz yapsaniz affedilmezdiniz sizde onu affetmeyin. Yapan bidaha yapar. Hep erkek yapınca tolerans gösterip kadın yapınca kıyamet kopardigimiz için böyle oluyor. 3 cü kişi girdimi affı yok. Iyi düşünün.
Siz babamın yaşadıklarını biliomusunuz baban bahane diyosun ayrıca babam bu pislik için 9 bin kredi çekip verdi napim adam kit kanaat gecinio zaten vide bu kredi mi eklensin
pes hem suçlu hem güçlü..Sen niye beni arastirdin iyi mi oldu huzursuz olduk diye yani yediği halti kendide kabullenememis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?