Yalnız ne ifade eder bilmiyorum ama arada yaş farkı var bayağı bi. Olgun bir insan. Gerçekten o anlamda mı kullanmıştırBence yeni ufuklara yelken aç.
Peşinden koşan durumundasın. Seven insanın zamanı bırakalım dediği duyulumuş şey değil... Bunu Türkçesi daha içime sineni bulamazsam belki...
Sizden çok mu büyük bir de? Ya değer mi, heba ettiğin 2 güne bile değmez. Bu nazlanan erkek modelleri yeni çıktı. Ya seviyorsundur ya sevmiyorsundur 2 yıldır tanıdığın birini, daha neyin zamanı ki?Yalnız ne ifade eder bilmiyorum ama arada yaş farkı var bayağı bi. Olgun bir insan. Gerçekten o anlamda mı kullanmıştır
Bana diyor ki istemesem seninle görüşür müyüm konuşur muyum ben sadece zamana bırakalım diyorum. Anlamadım ki. Şey olayı beni korkutuyor, bu benimle görüşürken başkasını bulsa ben arıza çıkartsam “kimsin ki??” diyecek.Ne kadar ısrarcısınız
Adam istemiyor yahu daha ne yapsın
Yedekte tutuldugunun farkındasınBana diyor ki istemesem seninle görüşür müyüm konuşur muyum ben sadece zamana bırakalım diyorum. Anlamadım ki. Şey olayı beni korkutuyor, bu benimle görüşürken başkasını bulsa ben arıza çıkartsam “kimsin ki??” diyecek.
Hayır hayatında kimse yok. Kendi halinde bir insan. İki senedir arkadaşım ve hiç öyle bir durumunu görmedim. Aksine kendisi sürekli bana yazardı flört etmeye çalışırdı.Sizi ne hayatına alıyor ne de çıkartıyor. Başkaları ile sevgili oluyor ve nasıl olsa siz hep bekliyorsunuz. Kusura bakmayın ama kendinizi o kadar değersizleştirmişsiniz ki adam uğraşmıyor. Nasıl olsa gel deyince geleceksiniz. O da diğerlerinin peşinden koşuyor.Kimseyi bulamazsa gelir. Daha fazla peşinde koşmayın.
Peki o zaman, yani memlekete gidince de yazmıyorum o yazana kadar. Değil mi?Yaptığın yanlış.
Al sana altin 3 kural...
1.yazma
2.arama
3.arazi ol...müsait olma yani.
E niye geldi açıldı bu durumda? Arkadaşlık hisseden insan açılır mı ?Adam size karşı sadece arkadaşlık duygusu hissesiyor. Ve arkadaşlığın izi kaybetmemek için sizi tamamen reddetmiyor.
Aynen!karakteri baya çirkin biri
Peki o zaman, yani memlekete gidince de yazmıyorum o yazana kadar. Değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?