Affettirme

Arkadaşlar günaydın ikinci üyeliğim bu. Yargılanmamak için ikinci üyelik açtım.
Şimdi benim görüştüğüm biri var. Yani eski arkadaşım kendisi ama ikimiz de birbirimize karşı boş değiliz. Birbirimizi iki yıldır tanıyoruz ve birbirimize karşı olan hislerimizi üç aydır biliyoruz. Bana her konuda desteğini hissettirir. Ben de aynı şekilde onun hep yanında olurun.
Gelgelelim görüşüp konuşmamıza rağmen kendisi ne yazık ki beraberlik için bir adım atmıyor. Sorduğum zaman da işte zamana bırakalım gibi cevaplar alıyorum. Bu beni delirtiyor çünkü ne zaman bu cümleyi duysam genelde karşı taraf başkasını buluyor Ya da istemiyor. Bir de açıkçası karşımdaki insanın hayatında ne olduğumu bilmeye hakkım var bence.
Neyse bunu neden anlattım? Dün çocuk bana gelmişti konu buna gelince ağzımdan birden “ya erkek arkadaşım ol Ya da bir daha görüşmeyelim” cümlesi çıktı... nasıl oldu demeyin bir anda çıktı. Zamana bırakalım diyorum, tekrar sor şimdi dedi. Soruyu yineledim. Kalktı gitti. Gitmemesini söyledim özür diledim ama yine de gitti. Giderken yoo görüşeceğiz endişelenme falan dedi.
Şimdi ben bu olayda tamamen hatalı olduğumu biliyorum. Özür mesajı yazdım (aramaya çekindiğim için Ya da meşgule atar diye korktum) görüldü yaptı. Pazar sabahı memleketime gideceğim ve bir süre yokum. Küsken gitmek de içime hiç sinmiyor. Sizce ne yapsam? Yani mesela yarına kadar bekleyip yarın buluşup konuşmayı mı teklif etsem? Yoksa hiçbir şey yapmasam mı?
çok üzgünüm :KK43:
ayy bu nazlı adamları nerden buluyosunuz bir anlasam :işsiz:

Arkadaşlar hiçbir şekilde haber yok, kendisi biraz da inatçı bir tiptir maalesef. Yani kendini haklı görme huyu yoktur ama haksızsa bile inat eder.
Şimdi şöyle bir durum gelişti, benim bir arkadaşım var bir mekanda çalıyor ısrarla davet etti akşam gel diye. Fakat bizim uyuz da bu mekanın müdavimi ve bugün Cumartesi malum kesin gider. Yani eskaza karşılaşırsak nasıl davranacağımı bilmiyorum. Belki karşılaşırız diye gitmemek de saçma olur diye düşünüyorum. Sizce ne yapsam? Olur da karşılaşırsak nasıl davransam?

Hayır siz kendinize değer vermiyorsunuz, adamın size değer vermesini bekliyorsunuz, adam sizi bildiğin yedeğe atmış, siz birde tamamen. bırakmasın diye yalvarmışsınız. Allah aşkına size gram değer vermeyen adamla nasıl bir ilişki hayal ediyorsunuz ki gerçekten ilginçsiniz.

O çocuk seninle asla sevgili olmaz. Cevap vermediğine göre yedekte bile tutmuyor o derece salmis durumda. Nedeni ise aramızda birşey yokken böyleyse 1 ay sevgili olsam bu kızdan yakamı kurtaramam der emin ol.
Banada bir erkek yapışınca cevap bile vermiyorum, saygı duyamıyorum. O değilde nikahlı kocana bile bu kadar yapışsan ilgisini kesiyor.
Bence ne olursa olsun asla yazmayin ve aramayin. Hatta sizi yok saymis numarasini silin. Oldugu yere gitmeyin. Gururlu olsun şu kadınlar artık lutfen.

Arkadaşlar günaydın ikinci üyeliğim bu. Yargılanmamak için ikinci üyelik açtım.
Şimdi benim görüştüğüm biri var. Yani eski arkadaşım kendisi ama ikimiz de birbirimize karşı boş değiliz. Birbirimizi iki yıldır tanıyoruz ve birbirimize karşı olan hislerimizi üç aydır biliyoruz. Bana her konuda desteğini hissettirir. Ben de aynı şekilde onun hep yanında olurun.
Gelgelelim görüşüp konuşmamıza rağmen kendisi ne yazık ki beraberlik için bir adım atmıyor. Sorduğum zaman da işte zamana bırakalım gibi cevaplar alıyorum. Bu beni delirtiyor çünkü ne zaman bu cümleyi duysam genelde karşı taraf başkasını buluyor Ya da istemiyor. Bir de açıkçası karşımdaki insanın hayatında ne olduğumu bilmeye hakkım var bence.
Neyse bunu neden anlattım? Dün çocuk bana gelmişti konu buna gelince ağzımdan birden “ya erkek arkadaşım ol Ya da bir daha görüşmeyelim” cümlesi çıktı... nasıl oldu demeyin bir anda çıktı. Zamana bırakalım diyorum, tekrar sor şimdi dedi. Soruyu yineledim. Kalktı gitti. Gitmemesini söyledim özür diledim ama yine de gitti. Giderken yoo görüşeceğiz endişelenme falan dedi.
Şimdi ben bu olayda tamamen hatalı olduğumu biliyorum. Özür mesajı yazdım (aramaya çekindiğim için Ya da meşgule atar diye korktum) görüldü yaptı. Pazar sabahı memleketime gideceğim ve bir süre yokum. Küsken gitmek de içime hiç sinmiyor. Sizce ne yapsam? Yani mesela yarına kadar bekleyip yarın buluşup konuşmayı mı teklif etsem? Yoksa hiçbir şey yapmasam mı?
çok üzgünüm :KK43:
Sen ne yaptın? O kim çok mu bulunmaz hint kumaşı. Bir tarafları arşa çıkmış öyle geziyor sayende. Şu yazdıklarından yapışkan, sevgili delisi bir kadın gibi görünüyorsun. Sevgili olalım sevgili olalım. Ağzından bundan başka birsey çıkmamıs masllahh. Kendini o kadar değersiz, o kadar basit göstermişsin ki. Adam cevap vermeye tenezzül etmiyor.

Ben anlamıyorum gerçekten..
Bir de özür diliyorsunuz üst üste... Kendinizden özür dilemeniz daha anlamlı olur sanki.
Düzgün bir davranış sergilemiyor karşınızdaki.
Asla iletişime geçmeyin derim.

Bir kere yargılanmamak için ikinci üyelik nedir ?
Burdakiler seni tanıyor mu?
Yada cool gözükmeye çalışıyorsun sürekli ama sen böylesin diyecez diye mi
Ya siz ne kadar ciddiye almışsınız bu forumu pes üşenmeden ikinci üyelik mi aldınız?
Neyse konunuza dönelim
Bence özür dilemeniz çok saçma olmuş
Netlik isteyebilirsiniz hayatınızda
Böyle git gel ilişkiler nereye kadar
Karşınızdaki kız gibi nazlanıyor
Böyle biri için bence birşey yapmayın artık
Sevgili gibi takılıp biz sevgili değiliz modunda olan çok erkek var ve çok sinir bozucu

Back
X