ağabeyinizin arkadaşınızdan hiç hoşlandınız mı?

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Sonuç ne oldu? Ben hoşlanıyorum. Kendisi çok soğuk biri ya da bana öyle geliyor. Ben kendisini faceden eklemeye bile cesaret edemedim ama nedense o on yıl sonra eklemiş. Çok şaşırdım. Kafamda kelebekler uçuşmaya başladı ama alt tarafı ekleme galiba. Ben bir muhabbet başlatamam.

Abimin değil ama dayımın en yakın arkadaşıyla birlikteyim başta olmaz falan diyorduk ama şimdilik iyi gidiyor

dipnot:benim tarafımdan kimse bilmiyor henüz o da bazen çekiniyor öğrendiklerinde verecekleri tepkiden

Abim yok. Ama aşk sınır tanımaz demeye geldim. Düşman ülkeler bile aralarında gelin alıp vermişken abinin arkadaşı nedir kii Bence ilk mesajı sen at,ayrıca çoook çekiniyorsan yanlışlıkla mesaj attım de mesela ismi Mertse Melike'ye atacaktım yaa özür dilerim de o zaten niyeti varsa devamını getirir

Nasıl birbirinize açıldınız? Nasıl oldu? Ben bir adım atamıyorum ki, düğünde yanyanaydık benle neredeyse hiç konuşmadı. Çekingen desem bir sürü sevgili değiştirdi.

Nasıl birbirinize açıldınız? Nasıl oldu? Ben bir adım atamıyorum ki, düğünde yanyanaydık benle neredeyse hiç konuşmadı. Çekingen desem bir sürü sevgili değiştirdi.
Bir sürü sevgili değiştiren ve soğuk duran birinin nesine vuruldunuz?

Aslında en iyi abiniz tanır. İletişiminiz kuvvetli ise ona danışmanız en mantıklısı; o da olumsuz yorum yaparsa inanmalısınız ama.

Abim yok,olsaydi arkadaslarindan mutlaka bir eleme secme yapardim
Saka bir yana madem 10 yil sonra ekledi, "aaaa sen abimin falanca arkadasi degil misin hani su kisa pantolonlu sumuklu olan " tarzinda bir soru sorabilirsin

Ya açıkçası ben ilk başta tanımadım tanışmamız tesadüf oldu sadece tanıdık geldiğini nerden tanıdığımı çıkarmaya çalıştım aynı işle alakalı çalıştığımız için adını öğrenince hatırladım faceden ekleştik normal konuşuyorduk ikimizde belli ettik en başta etkilendiğimiz için oldu biraz da başlangıç ama karşılaştıktan 4 ay sonra çıkmaya başladık biz

Abim yok,olsaydi arkadaslarindan mutlaka bir eleme secme yapardim
Saka bir yana madem 10 yil sonra ekledi, "aaaa sen abimin falanca arkadasi degil misin hani su kisa pantolonlu sumuklu olan " tarzinda bir soru sorabilirsin
Off öyle nımara yapamıyorum. En yakın arkadaşı öyle uzaktan falan değil. Bir de ekledik, hemen yanlış anladı yazmaya başladı demesinden korkuyorum.

Abimin arkadaslarindan hic hoslanmadim ama hoslansaydim bakislarimla falan belli ederdim heralde. Eger eklediyse ve uzun zamsndir gorusmuyosaniz ismiyle hitap ederek konusmayi baslayabilirsin.
O sonucda ilk adimi atip seni eklemis.
Mesela
Aaa ali nasilsin uzun zamandir goremedim seni neden hic gelmiyosun vs.

İlk kim ekledi? Kim yazdı?

İlk kim ekledi? Kim yazdı?

Ben ekledim sonrada tanımıyormuş gibi hani onun beni hatırlayıp hatırlamadığını bilmediğimden sen x yerde çalışan kişisin demi bizim mağazaya gelmiştin dedim ondan sonra hep o yazdı :)

Ağabeyim arkadaş olarak çok sever de ona soramam ya:) Ara sıra ağzından laf almaya çalışıyorum kısa kesiyor. Evet sürekli sevgili değiştiren birinin nesine vuruldum? Çok tatlı bir yüzü var. İlk gördüğümde beğenmiştim sonra kısa bir muhabbetimiz oldu, olmayacağını bildiğimden unuttum. En son üç yıl önce düğünde gördüm. Konuşmadı bile, aklımda yoktu. ekleyince "ulaan nasıl oldu" dedim.

En son 3 yil once gorduyseniz birbirinizi seni 3 yil sonra eklemesinin bi sebebi olmali :)

Çok sevimli geldiniz bana. Hayırlısı olsun hakkınızda

Hadi hayırlısı inşallah :)) çapkınsa temkinli yaklaşın ama.

Off öyle nımara yapamıyorum. En yakın arkadaşı öyle uzaktan falan değil. Bir de ekledik, hemen yanlış anladı yazmaya başladı demesinden korkuyorum.
Yok yaaa sanki hayal meyal hatirliyormussun gibi yapacaksin o zaman kendini sana hatirlatmak icin daha somut olaylarla ugrasacqktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…