Nasıl birbirinize açıldınız? Nasıl oldu? Ben bir adım atamıyorum ki, düğünde yanyanaydık benle neredeyse hiç konuşmadı. Çekingen desem bir sürü sevgili değiştirdi.Abimin değil ama dayımın en yakın arkadaşıyla birlikteyim başta olmaz falan diyorduk ama şimdilik iyi gidiyor
dipnot:benim tarafımdan kimse bilmiyor henüz o da bazen çekiniyor öğrendiklerinde verecekleri tepkiden
Bir sürü sevgili değiştiren ve soğuk duran birinin nesine vuruldunuz?Nasıl birbirinize açıldınız? Nasıl oldu? Ben bir adım atamıyorum ki, düğünde yanyanaydık benle neredeyse hiç konuşmadı. Çekingen desem bir sürü sevgili değiştirdi.
Nasıl birbirinize açıldınız? Nasıl oldu? Ben bir adım atamıyorum ki, düğünde yanyanaydık benle neredeyse hiç konuşmadı. Çekingen desem bir sürü sevgili değiştirdi.
Off öyle nımara yapamıyorum. En yakın arkadaşı öyle uzaktan falan değil. Bir de ekledik, hemen yanlış anladı yazmaya başladı demesinden korkuyorum.Abim yok,olsaydi arkadaslarindan mutlaka bir eleme secme yapardim
Saka bir yana madem 10 yil sonra ekledi, "aaaa sen abimin falanca arkadasi degil misin hani su kisa pantolonlu sumuklu olan " tarzinda bir soru sorabilirsin
İlk kim ekledi? Kim yazdı?Ya açıkçası ben ilk başta tanımadım tanışmamız tesadüf oldu sadece tanıdık geldiğini nerden tanıdığımı çıkarmaya çalıştım aynı işle alakalı çalıştığımız için adını öğrenince hatırladım faceden ekleştik normal konuşuyorduk ikimizde belli ettik en başta etkilendiğimiz için oldu biraz da başlangıç ama karşılaştıktan 4 ay sonra çıkmaya başladık biz
İlk kim ekledi? Kim yazdı?
Ağabeyim arkadaş olarak çok sever de ona soramam ya:) Ara sıra ağzından laf almaya çalışıyorum kısa kesiyor. Evet sürekli sevgili değiştiren birinin nesine vuruldum? Çok tatlı bir yüzü var. İlk gördüğümde beğenmiştim sonra kısa bir muhabbetimiz oldu, olmayacağını bildiğimden unuttum. En son üç yıl önce düğünde gördüm. Konuşmadı bile, aklımda yoktu. ekleyince "ulaan nasıl oldu" dedim.Bir sürü sevgili değiştiren ve soğuk duran birinin nesine vuruldunuz?
Aslında en iyi abiniz tanır. İletişiminiz kuvvetli ise ona danışmanız en mantıklısı; o da olumsuz yorum yaparsa inanmalısınız ama.
En son 3 yil once gorduyseniz birbirinizi seni 3 yil sonra eklemesinin bi sebebi olmali :)Ağabeyim arkadaş olarak çok sever de ona soramam ya:) Ara sıra ağzından laf almaya çalışıyorum kısa kesiyor. Evet sürekli sevgili değiştiren birinin nesine vuruldum? Çok tatlı bir yüzü var. İlk gördüğümde beğenmiştim sonra kısa bir muhabbetimiz oldu, olmayacağını bildiğimden unuttum. En son üç yıl önce düğünde gördüm. Konuşmadı bile, aklımda yoktu. ekleyince "ulaan nasıl oldu" dedim.
Çok sevimli geldiniz bana. Hayırlısı olsun hakkınızdaAğabeyim arkadaş olarak çok sever de ona soramam ya:) Ara sıra ağzından laf almaya çalışıyorum kısa kesiyor. Evet sürekli sevgili değiştiren birinin nesine vuruldum? Çok tatlı bir yüzü var. İlk gördüğümde beğenmiştim sonra kısa bir muhabbetimiz oldu, olmayacağını bildiğimden unuttum. En son üç yıl önce düğünde gördüm. Konuşmadı bile, aklımda yoktu. ekleyince "ulaan nasıl oldu" dedim.
Hadi hayırlısı inşallah :)) çapkınsa temkinli yaklaşın ama.Ağabeyim arkadaş olarak çok sever de ona soramam ya:) Ara sıra ağzından laf almaya çalışıyorum kısa kesiyor. Evet sürekli sevgili değiştiren birinin nesine vuruldum? Çok tatlı bir yüzü var. İlk gördüğümde beğenmiştim sonra kısa bir muhabbetimiz oldu, olmayacağını bildiğimden unuttum. En son üç yıl önce düğünde gördüm. Konuşmadı bile, aklımda yoktu. ekleyince "ulaan nasıl oldu" dedim.
Yok yaaa sanki hayal meyal hatirliyormussun gibi yapacaksinOff öyle nımara yapamıyorum. En yakın arkadaşı öyle uzaktan falan değil. Bir de ekledik, hemen yanlış anladı yazmaya başladı demesinden korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?