- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Ben 30, 0 36:)Siz kac yasindasiniz, o kac yasinda?
Bu hatırlamama olayı imkansız ya:) yani ağabeyimin kankası:)Yok yaaa sanki hayal meyal hatirliyormussun gibi yapacaksino zaman kendini sana hatirlatmak icin daha somut olaylarla ugrasacqktir
O zaman yazin canim. Abinizin kucuk kizkardesi degilsiniz suan. Ne istedigini bilen bi kadinsiniz. Hislerinizi anlasa nolur kim ne diyebilirBen 30, 0 36:)
Oylesine eklemis olabilir. Onem vermiyormus gibi yaparsan kazanirsin unutmaBu hatırlamama olayı imkansız ya:) yani ağabeyimin kankası:)
Belki ilerde konu açılır ama ben yapamam. Kafam takılan neden onca yıl sonra ekledi? Bir ara ağabeyime çok sık gider gelirdim, lokasyon olarak yakındım. Şimdi ise çok uzak.
Çekiniyorum. Yani ters geliyor:)O zaman yazin canim. Abinizin kucuk kizkardesi degilsiniz suan. Ne istedigini bilen bi kadinsiniz. Hislerinizi anlasa nolur kim ne diyebilir
Bir de iki arkadaşı aynı gün ekledi (ilk önce o). Resimlerime bakıp etkilendiler mi naptılar? Diğerini iplemiyorum ama ilginç geldi.Bu hatırlamama olayı imkansız ya:) yani ağabeyimin kankası:)
Belki ilerde konu açılır ama ben yapamam. Kafam takılan neden onca yıl sonra ekledi? Bir ara ağabeyime çok sık gider gelirdim, lokasyon olarak yakındım. Şimdi ise çok uzak.
Bence bişey aramayın altında. Tanıyor olabileceğiniz kişilerde adınızı görmüş olabilir. .bazıları çok arkadaşım var gibi görünsün diye ekliyor öyle. Sorsan iki muhabbet etmiştir anca...
ciddi mi? nasıl oldu? kim kime açıldı?Ben evlendim
Benim herifcan evimize girer çıkardı abimin en yakın arkadasiciddi mi? nasıl oldu? kim kime açıldı?
Çekiniyorum ben. Bence ilgisi varsa kendisi yazar.Hiç hoşlanmadım abimin arkadaslarindan. Bir sekilde iletişime geçebilirsin tanıyamadım de :))
Nasıl bakmadı? O zaman facebook var mıydı? Mesela abimin birkaç arkadaşı var, çoculuğumuzdan beri tanışırız onlar hiç eklemedi. Evliler belki ondandır. Bir arkadaşı var hoşlandığını düşündüm, o muhabbet açtı ama ilerlemedi.evet hoşlandım ama cocuk benım yüzüme bile bakmadı:) bundan on yıl öncesıydı :)
Benim herifcan evimize girer çıkardı abimin en yakın arkadasi
Benim muhasebe ofisi açtığım ay abimle ortak olup şirket kurdular haliyle defterlerine ben bakıyordum
Gel zaman git zaman baktım adam düzgün adam
Bu arada annemler keşke olsanız harika olursunuz diyor ama katiyen evlilik düşünmüyordum haliyle olmaz diyordum
Abim ozaman evliydi eşi benim herifcana keşke olsanız ikinizde mutlu olursunuz demiş aklına sokmuş
Eşimde evlerine girip çıkıyorum abisi arkadaşım demez mi evime güvenip aldım kardeşime mı baktın demez mi olmaz demiş konuşmuşlar abisi seni çok seviyor yanlış düşünmez demiş aklına girmiş
Benim bunlardan hiicc haberim yok tabi
iş yerime geliyor hergun derken bigün pat diye evlenince zor olmaz mı işin yoğun evliliği düşünmüyor musun dedi
Düşünmüyorum dedim
Dusunmezsin tabi çünkü ben yoktum bak görürsün biz evlenicez dedi
3 ay içinde aileler kaynaştı nisan yapıldı toplamda 4_5 ay gibi bir sürede evlendik
3 yıllık evliyiz birde kızımız var 1.5 yaşında
Ben 30, 0 36:)
Yok ya aslında böyle konularda hiç çekinmem, genelde hep ben açılırım ama onlar ağabeyimin arkadaşı değildi. İlkokuldayken yapmıştım öyle bir şey sonra tüm mahalleye rezil oldum:)Yanlış anlamazsanız yaşınıza göre fazla çekiniksiniz .
Adam gelmiş 36 yaşına , yolun yarısını geçmiş.
Face'den birini yanlışlıkla veya öylesine ekleyecek değil ya .
Tee 3 yıl önce görmüşsün en son , mesaj at aaa sen filanca değil misin vs .
O konuşmak istemezse
Görüşmeyeli bir 4 yıl filan oldu herhalde emin olmak istedim k.b dersin .
Abimin tüm arkadaşlarını tanırim çok vakitte geçirdik ama hiç biri beni eklemedi mesela. Arkadaş sayısı çok mu herkesi mi ekliyorNasıl bakmadı? O zaman facebook var mıydı? Mesela abimin birkaç arkadaşı var, çoculuğumuzdan beri tanışırız onlar hiç eklemedi. Evliler belki ondandır. Bir arkadaşı var hoşlandığını düşündüm, o muhabbet açtı ama ilerlemedi.
Bir de düğünde beni kestiği fotoları buldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?