Nasıl bakmadı? O zaman facebook var mıydı? Mesela abimin birkaç arkadaşı var, çoculuğumuzdan beri tanışırız onlar hiç eklemedi. Evliler belki ondandır. Bir arkadaşı var hoşlandığını düşündüm, o muhabbet açtı ama ilerlemedi.
Arkadaşımın abisinin arkadaşından hoşlanmıştım bi kere görüp. Komikti. O da bana ilgi duymuştu muhtemelen ama öyle kapandı gitti. 2 saatlik görüşme sonucu şakalaşmalarla
Sonuç ne oldu? Ben hoşlanıyorum. Kendisi çok soğuk biri ya da bana öyle geliyor. Ben kendisini faceden eklemeye bile cesaret edemedim ama nedense o on yıl sonra eklemiş. Çok şaşırdım. Kafamda kelebekler uçuşmaya başladı ama alt tarafı ekleme galiba. Ben bir muhabbet başlatamam.
Evet ilkokulda. Hatta abime söyledim. O da hep beraber otururken o arkadaşına söyledi. "Ay sen benden mi hoşlanıyorsun ufaklık ehehe" diye kafamı okşadı. Nasıl bir travma yasadiysam 21 yaşına kadar kimseden hoşlanmadım.