• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamadığım gün yok...

sessizliiik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
227
4
16
İzmir
bu sene üniversiteye başlıyorum il dışında.Ama korkuyorum .Ailemden uzakta ne yaparım ben diye saatlerce oturup ağlıyorum.Gitmemeyi düşündüm ama bu da çözüm değil.Ne olur bana yol gösterin lütfen...:5:

inşallah söylediğiniz gibi olur.gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum.Ailem bir şey fark etmesin diye odama kapanıp ağlıyorum..:2:

ben de bişey var sandım :1: tek derdin o olsun..ben bi ana kuzusu olarak, nedense üniversiteye gittiğimde pek üzülmedim, orda alışmak biraz zor oldu.ilk sene alışmakla geçiyor, son sene de eve dönmek istemiyorsun :1: bu eminim herkes için böyle :1: o kadar da gözünde büyütme bence hiç üzülme alışırsın

Hiçbir zaman ana kuzusu olmadım annemden babamdan ayrı tatiller de yaptım küçük yaşımda. Geçen sene üniversiteye başlarken de çok hevesliydim bir gittim dünyam yıkıldı ilk iki ay o kadar zordu ki anlatamam resmen boğuluyordum her şey çok yabancıydı yurda gittiğim ilk gün oda boş kalınca o kadar ağlamıştım ki her şey korkunç gelmişti gözüme okulu bırakmayı kafama koymuştum o derece yani.Sonra alıştım ve çok sevdim.Şimdi yaz tatilinden sıkıldım sen düşün.Biraz cefa çekebilirsin başlarda ama sonra alışacaksın merak etme.Benim mesafe azdı sık gidip gelebildim hafta sonları onun da etkisi vardı biraz.

canım Allah göstermesin acı ama ileride ağlayacagın başka sebeplerin olabilir ve bu gözyaşlarının meğer hiçbirşey oldugunu düşünürsün. bu bir başarı bununla gurur duy mutlu ol Rabbimizden ağlamamayı beterinden koruması için dua et.

bence kazanamayıp gidemediği için ağlayanları düşün gözyaşlarının ne kadar boşa olduğunu anlarsın
bu hayatını kurman için fırsat ailen her daim yanında olacak
bende böyle hissettim okul bitince eve dönmek istemedim şimdi çok özlüyorum o günleri

Canım ılk baslarda yabancılık cektıgın ıcın uzulebılırsın evet ama sonra alısınca ınan bana donmek ıstemeyeceksın :34:

Canım ailelerimiz herzaman yanımızda olmayacaklar. Allah başımızdan eksik etmesin tabi onları ama yarınımızı bilmiyoruz.

Kendi ayaklarının üzerinde tek başına durmayı ne kadar erken öğrenirsen senin için okadar iyi olacak. Hep aile kuzusu olamayız. Böyle insanlar evlenince temelli afallıyorlar. Herşeyi kendi yapabilen, kendi başına yaşayabilen insanlar olmalıyız ve bilhassa biz kadınlar olarak. Bak göreceksin bu seni zamanla tatmin etmeye başlayacak ve özgürlük hoşuna gidecek, yarın birgün ailenle tekrar yaşamaya başladığında da zorlanmaya başlayabileceksin.

Ağlayıp kendini harap etme, hayırlısı neyse o olsun ve herşey çok güzel olacak de :)))

bi git sen bakalım hele ortama alış arkadaş çevren olsun biraz bak bakalım eve gitmek isticek misin üzülüp ağlayıp boşa üzme kendini

canım ben ilk kazandığım sene ailemden ayrıldığımda sürekli ağlıyordum. çok kötü geçiyordu şuan 3 senem keşke şuan okullar açık olsaydı diyorum. insan zamanla alışıyor aileden ayrı yaşamaya yeri geliyor evine geldiğinde kendi evinden sıkılıyorsun hemen bitsinde gideyim diye. bu kadar üzülmene gerek yok bence kendini üzme:)

ailene ne kadar uzakta olacaksın ki ? ben ilk gittgimde 2 haftada bi geldim yoksa boguluyodum annemi özledim encokta tabi sonra 1 ayda bi 2 ayda bi derken 3 aya cıktı tabi okul bitti bende şmdi yeniden cagırsalar yeniden başlaman lazım deselerde gitsem diye haber bekliyorum :86:

yanii ilk tabiki zorlanacaksın bende cok aglarım sandım ama onlar beni bırakıp gitti el sallayıp odama cıktım aglamadım bile garipti duygularımm sonra geçtiii alışıyo insan.
ama bi tavsiye üniversite hayatında hiç kimseye güvenme kim dost kim düşman hiç belli olmuyo.

hepinize teşekkür ederim gerçekten rahatladım.Hepiniz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışsınız.Keşke içime atmadan önce sizle paylaşsaymışım.Çok sağolun :16:

Back
X