Aglamaktan gözlerim şişti

Yani düşünüyorum aklım almıyor. Aradığım zaman "ne var" diye açtı telefonu. Yaptırayım dedim ters ters konuştu. Ben tepki verince de babama karşı
"Sadece sen mi bozdum diye sordum. Kendi kendine kurdun, hastasın sen, ben yenisini al demedim, sadece moralim bozuldu, pc hurdaya döndü, moralim bozuk oldugu zaman gülerek mi tepki vereyim? " diyor. Beni sorunlu göstermek istiyor babama, eşime karşı. Allahtan eşim şahit oldu. Yolda kendi aklımdan şüphe edicem
Ben sizi de hatalı buldum kusura bakmayın.kadının pcsi hasar görmüş bariz belli.ne yapsın gülerek mi arasın.heralde morali bozuk olacak.sizin sonradan msj atmaniz yanlış.atmamış olsaydınız işler bu raddeye gelmezdi.kardeşim benim pcmi düşürüp köşesini o şekil hasarlasa ve ben bunu kendim görsem (muhtemelen bilip soylemediginizi düşünmüştür) ben de görür görmez arar sorarım ve kizarim da şahsen.siz hem suçlu hem güçlü olmuşsunuz.

Ben sizi de hatalı buldum kusura bakmayın.kadının pcsi hasar görmüş bariz belli.ne yapsın gülerek mi arasın.heralde morali bozuk olacak.sizin sonradan msj atmaniz yanlış.atmamış olsaydınız işler bu raddeye gelmezdi.kardeşim benim pcmi düşürüp köşesini o şekil hasarlasa ve ben bunu kendim görsem (muhtemelen bilip soylemediginizi düşünmüştür) ben de görür görmez arar sorarım ve kizarim da şahsen.siz hem suçlu hem güçlü olmuşsunuz.
Bana mesajla sorduğu zaman ben ona önce mesajla izah ettim haberim olmadıgını. Düşünce kontrol ettigimi ve görmediğimi. içim rahat etmediği için aradım. Aradığım zaman "ne var" diyerek açtı. Telafisini her türlü yapmak istedigimi söyledim, tersledi. Peki ne yapayım, kendimi mi öldüreyim? Ya telafi etmeme izin verecek, ya da sorun degil diyecek. Bunu da geçtim. Buradaki sinirini cıkaramayıp kaybolan şarj aleti için " iki saat aradım kim kaybettiyse hakkını helal etmiyorum " ne demek? Bana ve eşime diyor bunu.
Bunu da geçtim gribim ve hamileyim bu halimle evlerine gittim, yemeklerini yaptım, temizledim. Eve gelir gelmez "bu ev kokuyor" ne demek? Eşim de duydu. Kaç gündür benim için orada kalıyor adam. Ailem için kalıyor. Bunlara ragmen haklı ise görüşünüz için teşekkür edebilirim sadece.

Bana mesajla sorduğu zaman ben ona önce mesajla izah ettim haberim olmadıgını. Düşünce kontrol ettigimi ve görmediğimi. içim rahat etmediği için aradım. Aradığım zaman "ne var" diyerek açtı. Telafisini her türlü yapmak istedigimi söyledim, tersledi. Peki ne yapayım, kendimi mi öldüreyim? Ya telafi etmeme izin verecek, ya da sorun degil diyecek. Bunu da geçtim. Buradaki sinirini cıkaramayıp kaybolan şarj aleti için " iki saat aradım kim kaybettiyse hakkını helal etmiyorum " ne demek? Bana ve eşime diyor bunu.
Bunu da geçtim gribim ve hamileyim bu halimle evlerine gittim, yemeklerini yaptım, temizledim. Eve gelir gelmez "bu ev kokuyor" ne demek? Eşim de duydu. Kaç gündür benim için orada kalıyor adam. Ailem için kalıyor. Bunlara ragmen haklı ise görüşünüz için teşekkür edebilirim sadece.
Pcsi hasar görmüş sinirli üzgün vs deyip alttan alsaydınız keşke.sakinleyince yüz yüze konuşmanız daha sağlıklı olurdu.sarj aletini sizden bilmesi de yanlış tabi.
Hamile halinizle baba evinde kalıp hizmetlerini yapmanıza hiç gerek yok bence.koskoca kadın var o evde.yapsın bir zahmet.

Yuh artik böyle de düsünürse kardesini zerre tanimiyor demektir ki zaten iftira da atmis. Ablaya bak
Bence öyle düşündüğü için olayı büyüttü.normal de de huysuz biri değilse tabi.
Ben kendimden yola çıkarak yorum yaptım.kardesim bana söylemese ben kendim görsem kızarım.ama gelip ben görmeden kendisi söylese olsun canım kardeşim canın sağolsun derim

Pcsi hasar görmüş sinirli üzgün vs deyip alttan alsaydınız keşke.sakinleyince yüz yüze konuşmanız daha sağlıklı olurdu.sarj aletini sizden bilmesi de yanlış tabi.
Hamile halinizle baba evinde kalıp hizmetlerini yapmanıza hiç gerek yok bence.koskoca kadın var o evde.yapsın bir zahmet.
Sınav haftası oldugu için annem rica etti. Bir de kedimiz ordan başka nir yerde kalınca stres oluyor, gündüzleri ablam yok, sıkılmasın kumu pis kalmasın diye kalmamı istediler. Mesela kahvaltı yapmıştık. Benim sınavlarım var sen gelince yıka diyerek bana bırakmıştı. Yani gitmesem her yer her yerde olacak. Babam, kedim sefil olacak. Yine de gitmek istemezdim ama annem rica etti. Biraz ailemin de sucu var. Anlaşamadığımızı biliyorlar. Böyle ortam oluşturmaları yanlış

Bence öyle düşündüğü için olayı büyüttü.normal de de huysuz biri değilse tabi.
Ben kendimden yola çıkarak yorum yaptım.kardesim bana söylemese ben kendim görsem kızarım.ama gelip ben görmeden kendisi söylese olsun canım kardeşim canın sağolsun derim
Hayır ablam cok iyi biliyor öyle biri olmadıgımı. Durum böyle gelişmese yine canıma okurdu

Sınav haftası oldugu için annem rica etti. Bir de kedimiz ordan başka nir yerde kalınca stres oluyor, gündüzleri ablam yok, sıkılmasın kumu pis kalmasın diye kalmamı istediler. Mesela kahvaltı yapmıştık. Benim sınavlarım var sen gelince yıka diyerek bana bırakmıştı. Yani gitmesem her yer her yerde olacak. Babam, kedim sefil olacak. Yine de gitmek istemezdim ama annem rica etti. Biraz ailemin de sucu var. Anlaşamadığımızı biliyorlar. Böyle ortam oluşturmaları yanlış
Her aile de böyle bi tane prenses çıkıyor sanırım.neyse yapacak birşey yok madem biraz daha idare edeceksiniz.ama lütfen ablanın arkasını toplamayın.

Dizüstü pc oldukça fazla kullandım üni hayatım boyunca.
Ekranı mı ayrılmadı, üzerine kaynar kupa çay döküp tuşları mı erimedi neler neler.
Ben bu anlamaz halimle bile her seferinde pc mi çalıştırdım, iki vurdum taktuk, kurutma makinasıyla kuruttum, savurdum falan çalıştı yahu😂
5 senede 3 tane değiştirdim ama, sürekli şarja takılı olması kaynaklı ömürleri bitiyordu.
Yani böyle bir darbe, benim lügatımda okşama olabilir ancak ‘aa düştü’ derim ve o saniye unuturum.
İçiniz rahat olsun, portakal kadar büyük de olsa hiçbir şey olmaz.
Ablanız hep mi böyleydi?
Yaptığı çok çok ayıp, hem eşinize hem size.
Düşünüyorum ablam arabamı parçalasa ya da ben onun evini yaksam, sana bir şey olmadı ya çok şükür der geçeriz.
Ahanda benim erkek kardeşimin kız versiyonu😆

Her aile de böyle bi tane prenses çıkıyor sanırım.neyse yapacak birşey yok madem biraz daha idare edeceksiniz.ama lütfen ablanın arkasını toplamayın.
Eşimle karar verdik artık temizlik yemek yok. Sadece kedim yalnız kalmasın diye gidicem. Onun eve gelecegi saatte geri dönücem. Bir de şehirdışına cıkacagı günler olacak o zamanlar kalıcam. Babam da isterse bana gelir, kendileri bilir.

kediye yemek vermekten aciz üstelik mal düşkünü. kediye bi zahmet yemeği verseydi de kıymetli eşyaları zarar görmemiş olurdu.
Sınavları bahanesiyle elini hiçbir şeye sürmez. Bana da hamilelikte yasak olduğu için kendimizin kumunu bile eşim temizledi hep. Bu yuzden bana yaptıgından ziyade eşime yaptıgı zoruma gitti.

M Melahatabla ben 50 yaşındayım, ablam 59 yaşındaydı. 21 Ekim'de onu kaybettim, iki hafta oldu, aramız hiç iyi olmadı. Son iki yıldır hiç konuşmadık. Şimdiki pişmanlıklarim, yürek acim beni darmadağın etti. Kardeş acısı çok berbat bir şey kuzum. Ablam da beni eşimi çok üzmüştü. Bunların hiç önemi yok şu an. Ne yap et ablanla barış kucaklaş.

Öncelikle geçmiş olsun canım boş yere kendini üzüp ,bebeğine de zarar verme.Daha kapıdan girer girmez ,ay ev çok kötü kokuyor dese biri bana ,yeni temizlik yaptım ne kötü lokması,beğenmeyen kıçını sıkıp kendi yapar derdim.Hamile halimle hanimefendinin evini temizlicem bide laf söyleyecek.Sana ne gerek var koca kadın.Senden büyük.Calisiyor olsa bile gelsin yemeginide yapsın , temizliğinide.İki çocuğumla çalışırken yedi de eve gelip hem yemek yapardım,hem ev temizlerdim.Prenses abla alışmış popo büyütmeye.Kazaya gelince ,adı üstünde kazaaa.Abla olan adam olsa zaten anlar.Hafi sen demedin diye kizdiysa ,sen arayınca özür dilemissin.Onemli değil canim de kapa ,ne bu haller.Valla ben olayım almam.Hatta bana laf mı dedi,sana çok bile ,kullan dur onu der ben kaparım telefonu.Benden sana abla tavsiyesi,sakin değmeyecek insanlar için ne kendini,ne eşini, ne de bebeğini üzme sakin.Bilgisayar falan alayım deme sakın!💞

M Melahatabla ben 50 yaşındayım, ablam 59 yaşındaydı. 21 Ekim'de onu kaybettim, iki hafta oldu, aramız hiç iyi olmadı. Son iki yıldır hiç konuşmadık. Şimdiki pişmanlıklarim, yürek acim beni darmadağın etti. Kardeş acısı çok berbat bir şey kuzum. Ablam da beni eşimi çok üzmüştü. Bunların hiç önemi yok şu an. Ne yap et ablanla barış kucaklaş.
Öncelikle Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah sizlere de sabır versin.
Ancak benim ablamla hiçbir zaman böyle bir ilişkim olmadı. Ömrümde bir kez olsun sarılmadık. Lafın gelişi degil gerçekten sarılmadık. Bugune kadar beni hep aşağıladı, ezdi. Yaptıklarını yazsam akşama kadar bitmez. Hatta ben sarılmak istesem ablam karşılık bile vermez. Anneme karşı da böyle.
Yani bu barışma alttan alma durumları normal insanlar arasında olur. Ama benim ablam normal birisi degil. Ben gerçekten artık onunla konuşmak istemiyorum. Kaç kez de böyle oldu kendisi durduk yere konuştu
Günahtır dedim karsılık verdim. Ama artık yok

Öncelikle geçmiş olsun canım boş yere kendini üzüp ,bebeğine de zarar verme.Daha kapıdan girer girmez ,ay ev çok kötü kokuyor dese biri bana ,yeni temizlik yaptım ne kötü lokması,beğenmeyen kıçını sıkıp kendi yapar derdim.Hamile halimle hanimefendinin evini temizlicem bide laf söyleyecek.Sana ne gerek var koca kadın.Senden büyük.Calisiyor olsa bile gelsin yemeginide yapsın , temizliğinide.İki çocuğumla çalışırken yedi de eve gelip hem yemek yapardım,hem ev temizlerdim.Prenses abla alışmış popo büyütmeye.Kazaya gelince ,adı üstünde kazaaa.Abla olan adam olsa zaten anlar.Hafi sen demedin diye kizdiysa ,sen arayınca özür dilemissin.Onemli değil canim de kapa ,ne bu haller.Valla ben olayım almam.Hatta bana laf mı dedi,sana çok bile ,kullan dur onu der ben kaparım telefonu.Benden sana abla tavsiyesi,sakin değmeyecek insanlar için ne kendini,ne eşini, ne de bebeğini üzme sakin.Bilgisayar falan alayım deme sakın!💞
Çok teşekkür ediyorum. Birilerinin beni anlaması gerçekten çok iyi geliyor. İşte sınav haftası dedik iyilik olsun ailemizdir dedik, düşünün eşim bile kaç gündür orda kalıyor. Yazmaya utanıyorum biz de neler gördük ama kimsenin yüzüne yüzüne kokuyor vs demedik. Bi de söyleyip söyleyip inkar ediyor. Hem söyleyip rahatlamak istiyor hem de bası ağrımasın istiyor. Pc olayında kararsızım ama artık yemek temizlik vs yapmayacağım. Eşim de bırak sakın üzerine gitme belli ki sorunlu, son noktaya biz getirmeyelim sebep olmayalım dedi. O kadar hastalıklı işte. Takmamaya karar verdik biz de. Ablam olan biri için bunları söylemek rahatsızlık veriyor ama durum bu

Merhaba arkadaşlar
Az önce ablamla çok kötü tartıştık.
Nasıl anlatacağımı bilmiyorum en başından itibaren anlatayım.
Annem mahkeme işi için memlekete gitti. Evde babam ablam ve kedim olacaktı. Annem de kedim tek kalmasın evde yemek olsun diye eşimle benim kalmamızı rica etti. Bu arada ablam birkaç gün için şehir dışına gidecekti.
Biz eşimle kalmaya başladık. Temizlik yaparken ablamın pc yere düştü. Sivri ucu içe gömülmüş. Ben farketmedim. Kontrol ettim. Hatta sapasağlam oldugu için bir oh çektim. Bu sabah ablam geldi. Ev leş gibi kokuyor diyerek giriş yaptı.
Neyse biz eşimle dışarı cıktık. Bana bir mesaj geldi. Pc nin resmini çekmiş, sen mi yaptın, demiş. Düşürdüğümü söyledim mesajda. İçim rahat etmedi aradım. Öyle iğrenç bir ses tonu ile ' ne var ' diyerek açtı. Durumu anlattım, isterse tamir edeceğimi söyledim. Ne gerekirse yapacağımı söyledim. Tamirde daha da bozuyorlar böyle kullanıcam falan dedi ama berbat konuşuyor benimle.
Huzursuz oldum mesaj attım düzgün konuşması gerektigini söyledim. Yanlışlıkla oldu gerekirse yenisini alırız dedim.
Bu kez de evde şarj aleti kayıp, kim yaptıysa hakkımı helal etmiyorum falan diye sarmaya başladı. Bu kez ben patladım açık açık söyle düştüğü için sürekli bir şey çıkarıyorsun dedim. Hakaret etmeye başladı iyice yükseldi. Ben de yükseldim. Senin pisligini temizlerken oldu dedim. Sonra "Annem için kedim için geliyorum, meraklı degilim, zaten huyunu bildigim için her gün diken üstünde geçti,. Ev kokuyor dedin, eşim duydu utandı cam açtı" dedim. Saydık birbirimize.
Ben bunun okul parası için dört bilezik borç vermiştim. Sonra "babam bilegizimi ödediği zaman pc ni alıcaz önüne atıcam" dedim. O da "Pc hurdaya döndü aldırmak istesenm al derim sadece sordum ve sormamdan rahatsız oldun" dedi. Oysa sorması degil uslubundan rahatsız olmuştum. Bunu belirtmeme ragmen konuyu oraya çekti. Sonra ben agladım ama gözlerim şişti nefessiz kaldım. Çünkü onla hep sorunlarımız vardı.
Eşim de normal düzgün konuşmak için aradı onu. Eşimi hiç konuşturmayıp birçok laf saydı ve yüzüne kapattı.
Şimdi taksitle alsak mı hemen yoksa borcunu ödeyince mi alsak?
hiç de almam valla o kadar hakaret etmiş. hakaretten dava açsan tazminat kazanırsın ona saysın.

Back
X