Ağlamamak için kendimi tutuyorum ..

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Hanımlar yetişin !!!
Ben napayımmm ..
Bugun ailecek kahvaltı ya gittik teyzemlere cümbür cemaat eşim gelmek istemeyince ona tost yaptım arkadaşlarının yanına gitti biraz biz sonra bütün herkes 3 araba annemlere geçtik ..
Akrabalar felanda gelmişti uzaktan toplaştık masalar kuruldu yemekler felan yedik eşim içeri gelmedi her gördüğümdede sigara içiyorum vs dedi ..
Sonra kısa süre çocuğu yengeme verip yanınada indim ya benim ailem de böyle olabilirdi gibi şeyler söyledi.
Sonra içeri girdik çay keyfi felan derken akşam ettik ( eşim cezaevine girdi ailesi sahip çıkmadı halini hatrını bile sormadı) çocuğumuz oldu kimse arayıp sormadı eşimin işleri iyiyken bizden çıkmazlardı ..
Baktık İstanbul da eşim sabıkalı diye işe kimse almıyor .
Babam iş verdi maaşı iyi sahip çıktı evini taşıdı doğum masraflarım Çocuğumun ihtiyaçları kiram elektrik su doğalgaz hepsinde yardım destek çıktı eşim işe girerken bile hastane işlemleri yapılacaktı onun masraflarına kadar ailem karşıladı ..
6 aylık bebeğim var
Babam bizi eve bıraktı ..
Eşim tşörtünün yerini sordu çoçuğu uyutuyorum şimdi veremiceğime göre ya arıcaksın ya bekliceksin dedim ..
Ben adammıyım zaten diye söylene söylene yatak odasına girdi hiç bişey yoktu diyorum ya mutlu bir gündü ..
Dolapı dağıtmış herşey yatağın üstünde ..
Dün ütüledim hepsini ..
Rafları dün silmiştim yatında misafirim gelicekti .
2 gün önce aradığı kazak dolabın arkasına düşmüş ..
Bak burda burdaymış ..
Sende ismi yaptım diyorsun vs dedi ..
Bende şarterler attı ..
Çoçuğum var benim bu kadar ancak vs dedim ( normalde yardım eden bulaşık çamaşır ütü herşeyi yapan bir adamdır ) ama bu son yaptığı gözümde hiç bir yaptığının değeri kalmadı..
Birden sesler yükseldi kafama doğru itelemekle vurmak arasında bişey yaptı ama asla beklemiyordum asla asla 6 yıllık evliyim ...
Ben o şokla dondum kaldım eşyalarını toplayıp git vs dedim ..
Umursamadan banyoya girdi ..
Bende aldım makası al kocacım aradığın kazak diyerek kestimmm ..
Oda bütün dolaptaki yeni eski güzel çirkin demeden herşeyi yırttı kendine aittt.
Yüzük alıcaktımya almıyorum kendime giyim alışverişi yapıcam dedi.
Bende yüzüğümü kendim almıştım eşim cezaevine girince bozdurdum almak için para biriktirdiğini söylemişti ya bişey olmaz felan diyordum ama zoruna gittiğini söylemişti..
Bende ben senden yüzük istemedim bu yırttıklarını bile çalışıp sana ben aldım .
Unutma gibi bişey söyledim ..
Oda bende şimdi çalışıyorum benim paramı yiyorsun gibi bişey söyledi ..
5 senedir çalışıyorum hiç bir kere böyle bişey demedim ..
Kendime araba alıcaktım mahkemesi vardı avukat tutması gerekiyordu çıkarttım verdim ..
Abisinin eşi doğum yaptığında kredi çekmiş eclendiğimde kapattım ..
Kıyıda köşede bütün paramı bir şekilde eline verdim ama asla böyle bir laf söylemedim ..
Dedim bunlarıda ona ardından da ..
Biraz daha konuş konuş ..
Azıcık daha ya konuş ..
Ya sen gidersin ya ben toplar pılımı pırtımı alır çocuğumu giderim dedim ama şuanda yapamıcağım birşey için harekete geçmek istemedim ..
Azıcık daha üstüme gelseydi çıkıcaktımmm ..
Beynim dondu yastığını alıp içeri gitti deliricem ..

Kocanız hem kendisini yeterli görmüyor hem de ailesine karşı yas tutuyor. Patlayıp sinirini size yönlendirmiş. Sonra da karşılıklı tırmandırmışsınız durumu.

Su hayatta bildiğim tek bir şey varsa
Erkege bu kadar verici olmamak lazım...
Her anlamda .
Yok babam yardım etti ,yok anam elinden tuttu ,yok biz adam ettik olmuyor efendim olamıyor...
Ne zaman bitleri kanlanırsa o zaman tepenize biniyorlar ...
Tecrübeyle sabit..

Yaşadığınız olay tabi ki hoş olmamış, her iki tarafta kıracak lflar etmiş. Eşiniz kendi ailesine olan kırgınlığını ve kızgınlığını sizden çıkrmış. Kendi ailesi tarafından dışlanması, ve sizin ailenize bir nevi muhtaç olması onu bu raddeye getirdi diye düşünüyorum. Sonuçta sizin ve aileniz tarafından maddi konular halolunmuş. 5 sene söylemediniz birşey ama şimdi ağızdan çıkmış olmus. Suç sadece sizde mi? Değil tabi ama gurur kıracak sözler bunlar.

Ikinizde bir nefes alın kendinize gelin ve dinç kafayla konuşup halledin. Yazık olmasın evliliğinize.

Kocanız hem kendisini yeterli görmüyor hem de ailesine karşı yas tutuyor. Patlayıp sinirini size yönlendirmiş. Sonra da karşılıklı tırmandırmışsınız durumu.
Vurmanın itip kalkamanın bir tokatın devamı geliceğini düşününen biriyim ..
Asla kabul edilicek bişey olarak ta görmüyorum .
Ama bu soğukta .
O kadar akrabanın içine ..
Böyle böyle oldu diye de atamam kendimi.
Ailesi böyle benim suçum ne ..
Bilmiyorum bir yanım ne çekiyorsun diyor bir yanımda kendine gel çoçuğunu düşün diyor ..
Asla böyle birşey beklemiyordum zor tutuyorum kendimi .
Gidip iyice tartışıp çıkıp gitmesini sağlasammı diyede düşündüm ..
Birden bire bu ne böyle yaaa ..
Kafamda birsürü soru ..

Ben de kabul edilecek birşey olarak görmüyorum kesinlikle. Fakat burda sanki sizinle ilgili olmayan konulardan aşırı dolmuş ve gözü dönmüş gibi eşiniz. Normalde böyle biri değilse pişman da olmuştur bence.

Bilemiyorki ..
Tutamıyorum kendimi o tokatta neydi ..
Kaldırabilir miyim diye düşünüyorum ..
Çoçuğu olmayan bir kelebek bunu kaldıramaz boşanırdı ..
Çocuğumu ona bağlıyım gibimi düşünüyor ..
Anlayamıyor babamı arasam ..
Biraz daha kurarsam kendimi çok kötü şeyler yapıcam gibi ..
Şok geciriyorum sanırım yazarak sakinleşmeye çalışıyorum

Ben eşinde bulunduğu durumun ezikliğini yaşadığını gördüm bu yazılanlarla acaba eşine bu durumla yükleniyor musun? Fazla dolmuş sanki.
Asla yüklenmedim yüzük konusunda bile sürekli ya iyice maaşın yükselsin alırız şöyle alırız sonra alırız diye ertelemek istedim Zoruna gittiğini söyledi 3 ay öncede birşeyler almak istedi ..
Al diye ısrar ettim ..
Sipariş vermek istedim onay koduyla iptal etmiş
Sana yüzük alıcam zoruma gidiyor diye ..
Alma ne gerek var diyorum ihtiyaç değil bence diyorum .
Asla demedim onun gururunu kırıcak bişey.

Araba alıcam diye bekarkende çalışıp biriktirmiştim babam arazisi satılınca üstüne koydu ..
Annem bilezik yapıp üstüne koydu ..
Ek mesailer yaptım bekarken hep attım köşeye kredi çektim ..
Evliyken biriktirdiğim bir para değildi.
Benim paramı yiyordum lafını duyunca dayanamadım .

Sakinleşmeye çalışın, yukarda ki üyenin de dediği gibi gözü dönmüş bu şekilde patlak vermiş. Siddeti kesinlikle savunmuyorum, ama bir insanın sabrı bir yere kadar.. eğer siz eşinizin gözünü döndürecek birşey söylemeseydiniz sizi tamamen haklı bulurdum ama maalesef eşinizi son noktaya getirmissiniz.

Babanız iş bile vermiş. Demenize gerek yok ki.. Kafasında kim bilir belki de neler dönüyor adamın, size karşı, ailenize karşı mahcubiyet vs..

Anladım. Bana neden bilmiyorum ama hata sizde gibi geldi. Fazla yükselmiş gibisiniz sanki eşinize.

Neden hapse girmişti? Söylerseniz ona göre yorum yapacağım.
Patronu ve abisinin elinde bir araba vardı eşime bir şekilde bu arabayı sen üstüne al sen SAT dediler eşimde kabul etti.
Sonra araba çalıntı çıktı plaka değiştirilmiş muayeneye girince anlaşılmış ..
Araba diyarbakırda çıktı ..
Tek imzası gecen arabayı üstüne alan eşim gözüküyor ilk mahkemede delil istedi eşimin abisi çoluğum çoçuğum var diye eşimle tartıştı ..
Diğer adam ortadan kayboldu ihale eşime kaldı çoğu kezde uyardım ..
Yapma etme sanane diye .
Abim o benim dedi ..
Abimedemi güvenmiyim dedi
Abisi eşim içeri girdiğinde bile duydu ama aramadı

sinirliyken hiç bir eyleme geçmeyin lütfen...buradaki birçok insan her kavgada boşan diyorlar...öyle olsaydı, 1 tane evli çift kalmazdı...biri ateşken diğeri su olmalı, fakat çoğu çiftte, böyle bir olay yok...hatalar karşılıklı olmuş bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…