Ağlamamak için kendimi tutuyorum ..

Okurken bişeyi atladığımı fark ettim eşim yemeği bitirdi o kalabalıkta kelebek canım ver oğlanı ben tutayım sen yemek ye dedi bir baktım dayım 6 aylık oğluma et yedirmeye çalışıyor dayıma yapma napıyorsun dedim ..
Dayımda babası tutuyor senin çoçuğunsa oda babası neden böyle diyorsun gibi bişey söyledi bende onla ne alakası var yemek yedirme çoçuğuma dedim ..
Eşimin kucağından oğlumu aldım ..
Çünkü aman nolucak ki diyenlerden.
Ben kendimi tutamam ve çok üstüme geldi ..
O ailesinden muzdarip ama ben onun yaşadığının 2 katını yaşadım onlar yüzünden .

Eşinize üzüldüm.Belli ki ailesinden bazı şeyleri görememiş,abisinin yaptığından sonra içten içe sizin aile bağınıza özenmiş sanırım.
Ayrıca diliniz biraz sivri konu sahibi.Bir tişört için verdiğiniz cevap can sıkıcı.Konuşun bence biraz.Belli ki canı sıkkın eşinizin.O kendi hatasını görsün,siz de kendi hatanızı ; düzelmeyecek bir sorun yok ortada.

Özür diliceğini sanmıyorum ..
Kendini haklı çıkarmanın bir yolunu bulucaktır hala kafam ağrıyor ..
Ne yaşadım ben diye ..
Bütün kıyafetleride parçaladı sabah donla gider işe artık sınır de ağlıyorum oturup ..

Her konuda destek oluyorum onca şey yaşadım ailesiyle ..
Kardeşinin çocuğunun sünnetine gitti annemden altın alıp verdim ..
Annesi çağırdı gitti onca şey yaşadım ..
Sustum annesidir kardeşleridir dedim sustum .
Beni götürme sen gitmek istiyorsan git dedim ..
Keşke başına kaksaymışımda başıma bunlar gelmeseymiş diyorum en çok üzüldüğümde o tokatı hakedicek ne yaptım diye kendimi sorguluyorum ..

Kabullenemiyor demek ki. Yada eşiniz cidden nankör, tanımadığım için anlatılan kadar yorum yaptım. Ama sizin cümlelerinizde eşinize olan, pek uysal gelmedi. Tokat kısmına kesinlikle karşıyım zaten.. Eğer devamı gelir diyorsanız ayrılmanız sizin için iyi olur,

Kimse şiddeti hak etmez o konuda kendinizi suçlamayın.Ama eşiniz de mutlu değil bence,sizle ilgili olduğunu sanmıyorum,özür dilemesini bekleyin bence pişman olacak.

Bu kadar tavize az bile yapmış

Bence dibine kadar haklısınız. Sizi haksız bulanlara şaşırdım asıl. Özür dileyip hatasını anlamadan konuşmayın.
Ben tez canlı bir insanım şuanda oturduğum yerde kuduruyorum ..
Ne olucaksa olur diyip atlayıp nasıl bana vurursun diyip üstüne atlayıp boğazlayasım var ..
Duramıyorum ahhh ahh şu bilmezliğim ..
Keşke bir tercihlerimin yaptıklarının yapıcaklarımın sonuçlarını görebilsem ..
6 yıl boyunca böyle birşey yaşasam asla ...
Şiddet sözlü de olur diyen bir insanım ..
Bir kere olursa devamı gelir derdim .
Çocuğum var olmadan önce böyle bişey yaşasam asla ne oluyoruz der ya giderdim ya gönderirdim ama bebeğim var onu sürükleyemem ya bir anlıksa neler geçiyor aklımdan neler ..
Ses yapıp daha fazla alevlendirip çoçuğumuda huzursuz edemezdim ..

adamın üstüne hassas zamanda gitmesen olmazmıydı?

hep ilk kurşunu sen atmışsın.
kusura bakma bana haksız gibi göründün.
Lohusalığımı eşim hassas ailesi gelmedi diye ben değil eşim yaşadı modu düşük halde ben çektim o hallerini onlar gelmedi görmedi hayırlı olsun demedi diye ben eşimin üzüntüsüne eşlik ettim hep.
Ben gittim onlara niye böyle oldu ki diye ben o halimle moral verdim ona ..
Ama bende dolmuşum demekki.
Bebeğim 6 aylık olmuş ..
Abisi ablası gelmek istemiyor ..
Ya izin Gününüzde gelin çıkın gelin ..
Ne zaman dönüceksiniz iş ne zaman tatil diye muhtacmışız gibi onlara yazıp duruyor ben deli oluyorum sesimi çıkartmıyorum ..
Yalvarıyor gelsinler hala diye ne gelen var ne geliriz diyen mesajlara bakıyorum eşim ablasına ablam nasılsın abla ordamısın abla gelsenize izin kullanıp ben sizi alırım felan yazmış artık bendekide can .

Eşiniz ailenizden gelen yardımın ezikliğini hissediyorsa sizin bağlarınızı kıskanıyorsa bu kimsenin suçu değil. Yani hem ailesi sahip çıkmamış hem de sahip çıkan bi ailenin yanında bulunmuyor içine girmeye çalışmıyor kusura bakmayın da nankörlük bu madem hazmedemiyor kabul etmesin yardımları. Hem yardım alıp hem sırt çevirmek doğru değil. Sonuçta sizin aileniz bi evlat gibi bağrına basmış az Kadir kıymet bilmesin eşiniz

O kadar iyilik altında herkes ezilirdi. Kendisini baya yetersiz hissetmiş. Bıraksaydınız kendisi çabalasaydı biraz ayakta kalmak için. Çok emeksiz geçmiş eline herşey. Düşmesine bile izin verilmemiş. Ailesinin kötü yüzünü görmemiş. Onlar yüzünden işsiz kalmamış. Evladının eşinin yüzüne bakıp ekmek alamadım dememiş hiç. Siz onu zorda kabul etmemişsiniz. Onu ihya etmişsiniz. Bence sizin ailece hatanız bu. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Eger ailesiyle arasi duzelirse emin olun sizin ailenizin yaptiklarini yok sayacak esiniz
Valla çok doğru söylemişsin şimdi böyle yapan yarın bir gün iyi oldukların da yapmasalardı ne yaptılar sanki der. Nankör ya eşinin babasının sahip çıktığı kadına neredeyse şiddet gösterecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…