Ağlamamak için kendimi tutuyorum ..

Hah işte beyefendi akılsız başının cezasını çekmiş, o çok güvendiği abisinin de umrunda olmamış, babanız iş vermiş aş vermiş, almış bakmış şimdi de nazlanıp kaprislenmeye hiç hakkı yok. Neymiş efendim kendini eksik hissetmiş falan boş işler bunlar. Akıllı olan hiçbir insan bunca iyiliği ego savaşı haline getirmez.
Mutlu mesut yaşar gider.
Babanız kızı için tutmuş da ona iş bulmuş yoksa hiç ilgilenir miydi? Adam dua edeceğine saçma sapan triplere girmiş.
Biraz sakinleşin sonra düşünün.

bildigim bisey varki bir erkegin kizin ailesinden yardim beklemesi yada o yardimi almasi bana cok ters bi durum.kendi ailesinden alsa neyse benim ailemden almasini istemem.hep o mahcubiyet olur esinizde kaldiramadigi icin boyle seyler yapiyor

Babama en başında teşekür vs etti .
Babamda oğlum ben seni kızımla tanıyorum teşekür beklemiyorum kızım için yapıyorum o seni eşi olarak gördükçe sende benim evladımsın dedi ..
Senin en büyük teşekürün kızıma olan saygın sevgin iyiliğindir dedi ..
Ama eşim bunları unutmuşa benziyor .

bildigim bisey varki bir erkegin kizin ailesinden yardim beklemesi yada o yardimi almasi bana cok ters bi durum.kendi ailesinden alsa neyse benim ailemden almasini istemem.hep o mahcubiyet olur esinizde kaldiramadigi icin boyle seyler yapiyor
Bende öyle düşünüyordum. .
Ama malesef mecbur kalınca yapabileceği bişey kalmıyor insanın ..
Heleki arada bir bebek olunca mecbur kalıyor

Bazen hiç olyamayacak bir sebepten büyük tartışmalar çıkıyor , ikiniz de hatalısınız bana kalirsa ve suan sıcağı sıcağına daha fazla uzatmayın
Uzatmak istemedim ama kendimi tutamadığımı bilmeliydi.
Heleki o tokattan sonra ..
Her güldüğüm an ..
Bu yaşadığım aklıma gelicek bunu hakedicek bişey yapmadığım için hazmedemiyorum .

Bakın oncelıkle bı sakınlesın ayrı odalarda oturun ve yarına kadar konuşmayın emınım sakınlesınce hatalarınızı anlarsınız. Bırde esınız genel anlamda sıze karsı nasıl anladığım kadarıyla sızde adamı Bıraz ezmıssınız oda aılesının yanında olmayısı zoruna gıtmıstır muhtemelen oyle gozukuyo o an sınırlenıp soylenmıs olabılır. Kolay bı durum degıl kayınpederınİn evınde oturması kendı aıleısnın destek olmaması sonucta erkek zoruna gıder. Sızde esınızı sevıyosanız olayı buyutmeyıp konusarak sorunu cozebılırsınız. Aılenızın yanında oldugunuz ıcın onlara guvenıp kocanızı gondermeyı dusunuyosunuz ama evlılık kurumu kotu gundede geçerli. Itıp kakısma tanımı cok yanlıs ama sakınleısn once mesela gecen aksam yemek yuzunden esım bana bı ton bagırdı aldım bebegımi ve oglumu aıleısnın yanına ındım evde dursam tartısıcaz bılıyorum. Oda oraya buraya vurmaya basladı o sınırle yanı olayı buyutmeye gerek yok.

İşte benim öyle inebiliceğim çıkabiliceğim bir yerde yok .
Tokat atmasa laflar belki bu kadar zoruma gitmezdi ..

Eşiniz bu kalabalığa girmek istemediyse neden zorla götürdünüz? Adam yanlarına uğramamış bile, daha nasıl belli olsun ki memnun olmadığı? Sonrasındaki gerginliğin temeli bu bence. Sizin dilinizde inanılmaz sivri. Tşörtünü size hakaret ederek sorsa fevri çıkış yaparsınız, terslemeye ne gerek vardı durup dururken?

Temizlik bulaşık ve diğer yardımları gözümde yok diyorsunuz ya, sizin söylediklerinizden sonra adamın evde durmasına bile hayret ettim.

"Eşim tşörtünün yerini sordu çoçuğu uyutuyorum şimdi veremiceğime göre ya arıcaksın ya bekliceksin dedim"
Konunuzu tekrar okudum su cevabınız durduk yere o kadar gereksiz ve sinir bozucu ki aslinda, esinizin hareketi elbette yanlış ama siz olayın fitilini ateşlemissiniz

Gecın Baska bı odada oturun acın tvyı kafanız dagılsın aılenıze bellı etmeyin. Bu arada esınız genel anlamda nasıl dıye sormustum
Genel anlamda asla kızmaz sakin anlayışlı ..
Bana izin günlerinde sen bebeğe bak ben iş yapıyım birimiz bebeğe bakalım birimiz evi temizleyelim diyen bir insan ..
Bebeğim durmadığında kendi çamaşır yıkar ütü yapar yemek yapar her konuda beni sakinleştirip dertleşir ..
Bu aralar bir kaç şey gözüme takılmadı diyemem ama ..
Maaşına zaam yapılmış dayım laf arasında söyledi haberim yok parayı saklamış yakaladım sebebini sordum zor durumda çıkartırdım biliyorsun beni zor durum için o parayı hiç almamışım gibi gördüm kenara koydum diyor ..
Cinsel yönden 1 aydır ayrıyız zaten bebeğimin diş dönemi olduğu için çoğu zaman ayrı yatıyoruz gece dayanamadığımı uyanamadığımı anladığında alır o bakar bebeğe ama bilemiyorum ..

Kendi ailesiyle senin aileni kıyaslayıp üzüldüğünü düşündüm. Çok mu üstüne gitmişsiniz adamın? Hoş onun yaptığı da doğru değil ama siz biraz daha fitillemişsiniz gibi geldi bana.

Bebeğim diş döneminde sessiz ve sakin ortamda uyuyor bebeğim tam uykuya dalarken bildiği halde gelip bunu sorması bile zaten onun yanlışı olduğunu düşünüyorum ..
Kendisi uyuttuğunda parmak uçlarında yürümemi tembihler ..
Bunu yapması bile zaten bu olayın yaşanmasını tetikledi belki de ..
Banyo yapıp yeni tşört giymesinin de bir acelesi yoktu banyo yaparken zaten beni çağırıcaktı birbirimizi lifliyoruz ..
O arada bekleseydi o durulanırken çıkartabilirdim kıyafetlerini normal bir davranış değildi bize göre zaten yaptığı

Ilk defa bu kadar yukselmissiniz karşılıklı. Normalde destekçi ve aranız iyi.

Belli ki dolmuş ve üzülmüş. Üstüne gitmemelisiniz.

Yaptığının tribini atın ama o kadar işte. Evi terk et, terk edeceğim gibi sözler savurmayin.

Bir gün gerçekten terk etmeniz gerektiği zaman yapın bunu.

Her çiftin bildiği gibi kavga anlarında usteledikce istenmeyen durumlar ortaya çıkar.

Yastığını alıp gitmişken , bırakın kavga burada kalsın.

Kıyasladı madem ..
Ben böyle bir kıyas yapsam onun yerinde olsam düşünüyorumda ya benim ailemin yapmadığını yaptılar ..
Beni evlatlarından ayırmadılar diye eşime daha çok ilgi gösterirdim ..
Gidip tokat atmazdım ..
Eşimin ailesi eşimi sormazken babam işini güçünü bırakıp eşimin yanına gidip arabası yok münibüsle uğraşmasın diye gelip eşimi akşama kadar ne işi varsa halletti ya hiçmi minnet duygusu olmaz insanda hala ..
Bazı şeylerde aileme kulp bulmaya çalışıyor.

Adamı delirtmek için baya uğraşmışsın.

Bakın ne guzel sıze hep destekmıs her evlılıkte olur bu tur seyler tokat atması cok yanlıs ama sızde baya ustune gıtmıssınız kendınızı doldurmayın daha fazla yarına sakınlesıp barısırsınız ınsallah

İkiniz de suçlusunuz ama adam kazağını sorunca ya bekliceksin ya bulacaksın denmez ki. Şimdi müsait değilim birazdan bakalım demek varlen. Adam dolmuş dolmuş bu kavgayı fırsat bilmiş. Ne varsa dökmüş. Erkekler asla minnet bilmez bunu da unutmayın. İlk boşlukta tüm fedakarlıkları silerler. He eşeyin suçlusu da siz olursunuz. Bence muhattap olmayın. Gelsin özür dilesin

Eşimi zorla götürmedim arkadaşlarıyla buluştuktan sonra eve gidebilirdi gelmek isteniyorsa arkadaşlarıylada kalabilirdi.
Ama biz döndüğümüzde cümbür cemaat eşim kapıdaydı ..
Eve girmiş annemlerde ısınmış elini yüzünü yıkamış kapıda çardak var orda oturup kahve içiyordu ..
Dışarı birkaç defa bakmak için çıktım istersen evede geçebilirsiniz felan dedim yok ya felan dedi canınmı sıkkın dedim ..
Ya düşündümde ne güzel benim ailemde böyle olabilirdi felan dedi ..
Bebeğim huysuzlanınca içeri girdim oda arkamdan girdi ..
Oturdu selamlaştı ..
Annemle muhabbet etti gene benim sevdiğim çorba yapmışsın dedi annemde her hafta sonu sana özel felan dedi babamla sohbet etti ..
Kendisi girdi içeri anlıcağınız ..
Zorlamadım ısrarda bulunmadım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…