- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Bilemiyorum olduğu gibi yazdım sağlıklı düşünemiyorum ..Anladım. Bana neden bilmiyorum ama hata sizde gibi geldi. Fazla yükselmiş gibisiniz sanki eşinize.
Hah işte beyefendi akılsız başının cezasını çekmiş, o çok güvendiği abisinin de umrunda olmamış, babanız iş vermiş aş vermiş, almış bakmış şimdi de nazlanıp kaprislenmeye hiç hakkı yok. Neymiş efendim kendini eksik hissetmiş falan boş işler bunlar. Akıllı olan hiçbir insan bunca iyiliği ego savaşı haline getirmez.Patronu ve abisinin elinde bir araba vardı eşime bir şekilde bu arabayı sen üstüne al sen SAT dediler eşimde kabul etti.
Sonra araba çalıntı çıktı plaka değiştirilmiş muayeneye girince anlaşılmış ..
Araba diyarbakırda çıktı ..
Tek imzası gecen arabayı üstüne alan eşim gözüküyor ilk mahkemede delil istedi eşimin abisi çoluğum çoçuğum var diye eşimle tartıştı ..
Diğer adam ortadan kayboldu ihale eşime kaldı çoğu kezde uyardım ..
Yapma etme sanane diye .
Abim o benim dedi ..
Abimedemi güvenmiyim dedi
Abisi eşim içeri girdiğinde bile duydu ama aramadı
Babama en başında teşekür vs etti .Hah işte beyefendi akılsız başının cezasını çekmiş, o çok güvendiği abisinin de umrunda olmamış, babanız iş vermiş aş vermiş, almış bakmış şimdi de nazlanıp kaprislenmeye hiç hakkı yok. Neymiş efendim kendini eksik hissetmiş falan boş işler bunlar. Akıllı olan hiçbir insan bunca iyiliği ego savaşı haline getirmez.
Mutlu mesut yaşar gider.
Babanız kızı için tutmuş da ona iş bulmuş yoksa hiç ilgilenir miydi? Adam dua edeceğine saçma sapan triplere girmiş.
Biraz sakinleşin sonra düşünün.
Bende öyle düşünüyordum. .bildigim bisey varki bir erkegin kizin ailesinden yardim beklemesi yada o yardimi almasi bana cok ters bi durum.kendi ailesinden alsa neyse benim ailemden almasini istemem.hep o mahcubiyet olur esinizde kaldiramadigi icin boyle seyler yapiyor
Uzatmak istemedim ama kendimi tutamadığımı bilmeliydi.Bazen hiç olyamayacak bir sebepten büyük tartışmalar çıkıyor , ikiniz de hatalısınız bana kalirsa ve suan sıcağı sıcağına daha fazla uzatmayın
İşte benim öyle inebiliceğim çıkabiliceğim bir yerde yok .Bakın oncelıkle bı sakınlesın ayrı odalarda oturun ve yarına kadar konuşmayın emınım sakınlesınce hatalarınızı anlarsınız. Bırde esınız genel anlamda sıze karsı nasıl anladığım kadarıyla sızde adamı Bıraz ezmıssınız oda aılesının yanında olmayısı zoruna gıtmıstır muhtemelen oyle gozukuyo o an sınırlenıp soylenmıs olabılır. Kolay bı durum degıl kayınpederınİn evınde oturması kendı aıleısnın destek olmaması sonucta erkek zoruna gıder. Sızde esınızı sevıyosanız olayı buyutmeyıp konusarak sorunu cozebılırsınız. Aılenızın yanında oldugunuz ıcın onlara guvenıp kocanızı gondermeyı dusunuyosunuz ama evlılık kurumu kotu gundede geçerli. Itıp kakısma tanımı cok yanlıs ama sakınleısn once mesela gecen aksam yemek yuzunden esım bana bı ton bagırdı aldım bebegımi ve oglumu aıleısnın yanına ındım evde dursam tartısıcaz bılıyorum. Oda oraya buraya vurmaya basladı o sınırle yanı olayı buyutmeye gerek yok.
Gecın Baska bı odada oturun acın tvyı kafanız dagılsın aılenıze bellı etmeyin. Bu arada esınız genel anlamda nasıl dıye sormustumİşte benim öyle inebiliceğim çıkabiliceğim bir yerde yok .
Tokat atmasa laflar belki bu kadar zoruma gitmezdi ..
Genel anlamda asla kızmaz sakin anlayışlı ..Gecın Baska bı odada oturun acın tvyı kafanız dagılsın aılenıze bellı etmeyin. Bu arada esınız genel anlamda nasıl dıye sormustum
Bebeğim diş döneminde sessiz ve sakin ortamda uyuyor bebeğim tam uykuya dalarken bildiği halde gelip bunu sorması bile zaten onun yanlışı olduğunu düşünüyorum .."Eşim tşörtünün yerini sordu çoçuğu uyutuyorum şimdi veremiceğime göre ya arıcaksın ya bekliceksin dedim"
Konunuzu tekrar okudum su cevabınız durduk yere o kadar gereksiz ve sinir bozucu ki aslinda, esinizin hareketi elbette yanlış ama siz olayın fitilini ateşlemissiniz
Vurmanın itip kalkamanın bir tokatın devamı geliceğini düşününen biriyim ..
Asla kabul edilicek bişey olarak ta görmüyorum .
Ama bu soğukta .
O kadar akrabanın içine ..
Böyle böyle oldu diye de atamam kendimi.
Ailesi böyle benim suçum ne ..
Bilmiyorum bir yanım ne çekiyorsun diyor bir yanımda kendine gel çoçuğunu düşün diyor ..
Asla böyle birşey beklemiyordum zor tutuyorum kendimi .
Gidip iyice tartışıp çıkıp gitmesini sağlasammı diyede düşündüm ..
Birden bire bu ne böyle yaaa ..
Kafamda birsürü soru ..
Kıyasladı madem ..Kendi ailesiyle senin aileni kıyaslayıp üzüldüğünü düşündüm. Çok mu üstüne gitmişsiniz adamın? Hoş onun yaptığı da doğru değil ama siz biraz daha fitillemişsiniz gibi geldi bana.
Adamı delirtmek için baya uğraşmışsın.Hanımlar yetişin !!!
Ben napayımmm ..
Bugun ailecek kahvaltı ya gittik teyzemlere cümbür cemaat eşim gelmek istemeyince ona tost yaptım arkadaşlarının yanına gitti biraz biz sonra bütün herkes 3 araba annemlere geçtik ..
Akrabalar felanda gelmişti uzaktan toplaştık masalar kuruldu yemekler felan yedik eşim içeri gelmedi her gördüğümdede sigara içiyorum vs dedi ..
Sonra kısa süre çocuğu yengeme verip yanınada indim ya benim ailem de böyle olabilirdi gibi şeyler söyledi.
Sonra içeri girdik çay keyfi felan derken akşam ettik ( eşim cezaevine girdi ailesi sahip çıkmadı halini hatrını bile sormadı) çocuğumuz oldu kimse arayıp sormadı eşimin işleri iyiyken bizden çıkmazlardı ..
Baktık İstanbul da eşim sabıkalı diye işe kimse almıyor .
Babam iş verdi maaşı iyi sahip çıktı evini taşıdı doğum masraflarım Çocuğumun ihtiyaçları kiram elektrik su doğalgaz hepsinde yardım destek çıktı eşim işe girerken bile hastane işlemleri yapılacaktı onun masraflarına kadar ailem karşıladı ..
6 aylık bebeğim var
Babam bizi eve bıraktı ..
Eşim tşörtünün yerini sordu çoçuğu uyutuyorum şimdi veremiceğime göre ya arıcaksın ya bekliceksin dedim ..
Ben adammıyım zaten diye söylene söylene yatak odasına girdi hiç bişey yoktu diyorum ya mutlu bir gündü ..
Dolapı dağıtmış herşey yatağın üstünde ..
Dün ütüledim hepsini ..
Rafları dün silmiştim yatında misafirim gelicekti .
2 gün önce aradığı kazak dolabın arkasına düşmüş ..
Bak burda burdaymış ..
Sende ismi yaptım diyorsun vs dedi ..
Bende şarterler attı ..
Çoçuğum var benim bu kadar ancak vs dedim ( normalde yardım eden bulaşık çamaşır ütü herşeyi yapan bir adamdır ) ama bu son yaptığı gözümde hiç bir yaptığının değeri kalmadı..
Birden sesler yükseldi kafama doğru itelemekle vurmak arasında bişey yaptı ama asla beklemiyordum asla asla 6 yıllık evliyim ...
Ben o şokla dondum kaldım eşyalarını toplayıp git vs dedim ..
Umursamadan banyoya girdi ..
Bende aldım makası al kocacım aradığın kazak diyerek kestimmm ..
Oda bütün dolaptaki yeni eski güzel çirkin demeden herşeyi yırttı kendine aittt.
Yüzük alıcaktımya almıyorum kendime giyim alışverişi yapıcam dedi.
Bende yüzüğümü kendim almıştım eşim cezaevine girince bozdurdum almak için para biriktirdiğini söylemişti ya bişey olmaz felan diyordum ama zoruna gittiğini söylemişti..
Bende ben senden yüzük istemedim bu yırttıklarını bile çalışıp sana ben aldım .
Unutma gibi bişey söyledim ..
Oda bende şimdi çalışıyorum benim paramı yiyorsun gibi bişey söyledi ..
5 senedir çalışıyorum hiç bir kere böyle bişey demedim ..
Kendime araba alıcaktım mahkemesi vardı avukat tutması gerekiyordu çıkarttım verdim ..
Abisinin eşi doğum yaptığında kredi çekmiş eclendiğimde kapattım ..
Kıyıda köşede bütün paramı bir şekilde eline verdim ama asla böyle bir laf söylemedim ..
Dedim bunlarıda ona ardından da ..
Biraz daha konuş konuş ..
Azıcık daha ya konuş ..
Ya sen gidersin ya ben toplar pılımı pırtımı alır çocuğumu giderim dedim ama şuanda yapamıcağım birşey için harekete geçmek istemedim ..
Azıcık daha üstüme gelseydi çıkıcaktımmm ..
Beynim dondu yastığını alıp içeri gitti deliricem ..
Bakın ne guzel sıze hep destekmıs her evlılıkte olur bu tur seyler tokat atması cok yanlıs ama sızde baya ustune gıtmıssınız kendınızı doldurmayın daha fazla yarına sakınlesıp barısırsınız ınsallahGenel anlamda asla kızmaz sakin anlayışlı ..
Bana izin günlerinde sen bebeğe bak ben iş yapıyım birimiz bebeğe bakalım birimiz evi temizleyelim diyen bir insan ..
Bebeğim durmadığında kendi çamaşır yıkar ütü yapar yemek yapar her konuda beni sakinleştirip dertleşir ..
Bu aralar bir kaç şey gözüme takılmadı diyemem ama ..
Maaşına zaam yapılmış dayım laf arasında söyledi haberim yok parayı saklamış yakaladım sebebini sordum zor durumda çıkartırdım biliyorsun beni zor durum için o parayı hiç almamışım gibi gördüm kenara koydum diyor ..
Cinsel yönden 1 aydır ayrıyız zaten bebeğimin diş dönemi olduğu için çoğu zaman ayrı yatıyoruz gece dayanamadığımı uyanamadığımı anladığında alır o bakar bebeğe ama bilemiyorum ..
İkiniz de suçlusunuz ama adam kazağını sorunca ya bekliceksin ya bulacaksın denmez ki. Şimdi müsait değilim birazdan bakalım demek varlen. Adam dolmuş dolmuş bu kavgayı fırsat bilmiş. Ne varsa dökmüş. Erkekler asla minnet bilmez bunu da unutmayın. İlk boşlukta tüm fedakarlıkları silerler. He eşeyin suçlusu da siz olursunuz. Bence muhattap olmayın. Gelsin özür dilesinHanımlar yetişin !!!
Ben napayımmm ..
Bugun ailecek kahvaltı ya gittik teyzemlere cümbür cemaat eşim gelmek istemeyince ona tost yaptım arkadaşlarının yanına gitti biraz biz sonra bütün herkes 3 araba annemlere geçtik ..
Akrabalar felanda gelmişti uzaktan toplaştık masalar kuruldu yemekler felan yedik eşim içeri gelmedi her gördüğümdede sigara içiyorum vs dedi ..
Sonra kısa süre çocuğu yengeme verip yanınada indim ya benim ailem de böyle olabilirdi gibi şeyler söyledi.
Sonra içeri girdik çay keyfi felan derken akşam ettik ( eşim cezaevine girdi ailesi sahip çıkmadı halini hatrını bile sormadı) çocuğumuz oldu kimse arayıp sormadı eşimin işleri iyiyken bizden çıkmazlardı ..
Baktık İstanbul da eşim sabıkalı diye işe kimse almıyor .
Babam iş verdi maaşı iyi sahip çıktı evini taşıdı doğum masraflarım Çocuğumun ihtiyaçları kiram elektrik su doğalgaz hepsinde yardım destek çıktı eşim işe girerken bile hastane işlemleri yapılacaktı onun masraflarına kadar ailem karşıladı ..
6 aylık bebeğim var
Babam bizi eve bıraktı ..
Eşim tşörtünün yerini sordu çoçuğu uyutuyorum şimdi veremiceğime göre ya arıcaksın ya bekliceksin dedim ..
Ben adammıyım zaten diye söylene söylene yatak odasına girdi hiç bişey yoktu diyorum ya mutlu bir gündü ..
Dolapı dağıtmış herşey yatağın üstünde ..
Dün ütüledim hepsini ..
Rafları dün silmiştim yatında misafirim gelicekti .
2 gün önce aradığı kazak dolabın arkasına düşmüş ..
Bak burda burdaymış ..
Sende ismi yaptım diyorsun vs dedi ..
Bende şarterler attı ..
Çoçuğum var benim bu kadar ancak vs dedim ( normalde yardım eden bulaşık çamaşır ütü herşeyi yapan bir adamdır ) ama bu son yaptığı gözümde hiç bir yaptığının değeri kalmadı..
Birden sesler yükseldi kafama doğru itelemekle vurmak arasında bişey yaptı ama asla beklemiyordum asla asla 6 yıllık evliyim ...
Ben o şokla dondum kaldım eşyalarını toplayıp git vs dedim ..
Umursamadan banyoya girdi ..
Bende aldım makası al kocacım aradığın kazak diyerek kestimmm ..
Oda bütün dolaptaki yeni eski güzel çirkin demeden herşeyi yırttı kendine aittt.
Yüzük alıcaktımya almıyorum kendime giyim alışverişi yapıcam dedi.
Bende yüzüğümü kendim almıştım eşim cezaevine girince bozdurdum almak için para biriktirdiğini söylemişti ya bişey olmaz felan diyordum ama zoruna gittiğini söylemişti..
Bende ben senden yüzük istemedim bu yırttıklarını bile çalışıp sana ben aldım .
Unutma gibi bişey söyledim ..
Oda bende şimdi çalışıyorum benim paramı yiyorsun gibi bişey söyledi ..
5 senedir çalışıyorum hiç bir kere böyle bişey demedim ..
Kendime araba alıcaktım mahkemesi vardı avukat tutması gerekiyordu çıkarttım verdim ..
Abisinin eşi doğum yaptığında kredi çekmiş eclendiğimde kapattım ..
Kıyıda köşede bütün paramı bir şekilde eline verdim ama asla böyle bir laf söylemedim ..
Dedim bunlarıda ona ardından da ..
Biraz daha konuş konuş ..
Azıcık daha ya konuş ..
Ya sen gidersin ya ben toplar pılımı pırtımı alır çocuğumu giderim dedim ama şuanda yapamıcağım birşey için harekete geçmek istemedim ..
Azıcık daha üstüme gelseydi çıkıcaktımmm ..
Beynim dondu yastığını alıp içeri gitti deliricem ..
Eşimi zorla götürmedim arkadaşlarıyla buluştuktan sonra eve gidebilirdi gelmek isteniyorsa arkadaşlarıylada kalabilirdi.Eşiniz bu kalabalığa girmek istemediyse neden zorla götürdünüz? Adam yanlarına uğramamış bile, daha nasıl belli olsun ki memnun olmadığı? Sonrasındaki gerginliğin temeli bu bence. Sizin dilinizde inanılmaz sivri. Tşörtünü size hakaret ederek sorsa fevri çıkış yaparsınız, terslemeye ne gerek vardı durup dururken?
Temizlik bulaşık ve diğer yardımları gözümde yok diyorsunuz ya, sizin söylediklerinizden sonra adamın evde durmasına bile hayret ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?