Ağlamamak için kendimi tutuyorum ..

Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama kadının çalışmasını heleki kendi parasini kocaya teslim etmesini uygun bulmuyorum neden kendinizi mağdur ediyorsunuz iyilikten maraz doğar aileniz ne diyor bu duruma hep al senin olsun dersen eh sen al demeden de alır ipin ucu kacmis

Hanımlar yetişin ...
Elim Ayağım titriyor telefonum içerde şarjdaydı.
Eşim bütün herşeyi okumuş ..
Sayfaya bakmış ..
Açık mı bırakmıştın,neyse öğrenmiş işte..
Enişte sen daha ne bekliyorsun bu kızdan,bulmuşsun fedakar eşi,vallahi benim eşim yapsa cevabını bir güzel alırdı.Aklını başına al,kendini,affettir,yoksa pişman olacaksın söylemediler deme:KK12::KK12::63::63:

Açık mı bırakmıştın,neyse öğrenmiş işte..
Enişte sen daha ne bekliyorsun bu kızdan,bulmuşsun fedakar eşi,vallahi benim eşim yapsa cevabını bir güzel alırdı.Aklını başına al,kendini,affettir,yoksa pişman olacaksın söylemediler deme:KK12::KK12::63::63:
Açık unutmuşum direk bu kalmış ekranı açınca okumuş o okurken ben mutfaktaydım börek yaptım o süre zarfında herşeyi okumuş sayfalara bakmış komple ..
Sadece gider gitmez elinden aldım ..
Ama ben baya utandım eşim ..
İfadesizdi ..
Sonra geldi sen yazıcağını yazmışsın ver birde benden dinlesinler biraz ekleme yapıyım diyerek içeri gitti hiç istifimi bozmadım ..
Hala küsüm .

Baksın niye panik oluyorsun doğruları söyledin canım...
Birşey dedi mi okuduktan sonra sana?
Hayır demedi ..
Sadece senin ağzından dinlediler birde benim ağızlarımdan dinlesinler bende ekleme yapmak istiyorum dedi ..
Bende hiç oralı olmadım küslüğü devam ettiriyorum ..

Konu sahibi iyi misiniz?
İyiyim ama eşim herşeyi okumuş ben o sinirle neler yazdım neler :olamaz:
İçimi dökmüştüm ..:KK43:
Vasıfıszdı ilk okulu ite kalka okumuştu normalde asgeri ücretle çalışıyordu felan ..
Hala küslüğü sürdürüyorum oo hiç bişey yaşanmamış tavırlarında hala ..

İyiyim ama eşim herşeyi okumuş ben o sinirle neler yazdım neler :olamaz:
İçimi dökmüştüm ..:KK43:
Vasıfıszdı ilk okulu ite kalka okumuştu normalde asgeri ücretle çalışıyordu felan ..
Hala küslüğü sürdürüyorum oo hiç bişey yaşanmamış tavırlarında hala ..
Boşver üzülme,ya ne yazacaktın "aslanımın ellerine sağlık,bana vurdu ama başımın tacıdır,gocamdır ister sever ister döver"mi diyecektin?
Kendi de bilmiyor mu gerçekleri,bir de senden duymuş oldu.

Buraya yazman aile üyeleri ile kardeşlerin ile paylaşmadan daha iyidir.Biz unuturuz,onlar unutmaz.Bize "sana ne?" dersin ....eşine ev,iş,as vermiş kişilere "size ne? benim hayatim karismayin" diyemezsin.Hepimiz sanal ortamda var olan kisileriz.Esinin bizden rahatsızlık duyacağı birşey yok.
İsmimide öğrenmiş yarın bu siteye girip ayrıntılı okuyıcağınada eminim ..:sus:
Yapıcak bişey yok içimi döktüm .
O sinirle sizlere sordum ..
Destek gördüm ..
Olan oldu sizzede katılıyorum .
Onun gibi en azından şiddete başvurmadım ..
Buradan fikir alarak sakinleştim ..

Sizi anliyorum da ,acikcasi uzuldum ben esinize. Siz onun yerinde olsaydiniz ,ne gibi hislere sahip olurdunuz ?
O konu sahibine vurduğunda kendini onun yerine koyup empati yapmışmıdır pekio_O

Son düzenleme:
Boşver üzülme,ya ne yazacaktın "aslanımın ellerine sağlık,bana vurdu ama başımın tacıdır,gocamdır ister sever ister döver"mi diyecektin?
Kendi de bilmiyor mu gerçekleri,bir de senden duymuş oldu.
Evet haklısınız biliyordu ama bu denli benim ağzımdan hiç duymamıştı olan oldu ..
Yarında girer iyice okur herşeyi ..
Utandım ama oda biliyor patlamaktan sinirli anımda birbirimizin üstüne gitmektense buraya yazarak yorumları okuyarak sakinleştim
OKUYORSADA
Aile terapisi almadan asla barışmayı düşünmicem ..

İsmimide öğrenmiş yarın bu siteye girip ayrıntılı okuyıcağınada eminim ..:sus:
Yapıcak bişey yok içimi döktüm .
O sinirle sizlere sordum ..
Destek gördüm ..
Olan oldu sizzede katılıyorum .
Onun gibi en azından şiddete başvurmadım ..
Buradan fikir alarak sakinleştim ..
Aynen öyle,böyle eşinden şiddet gören bir kadın ailesinin bütün erkeklerini toplayıp kv evini basmıştı.
Damat bey okkalı bir dayak yedi 7 sülalesine küfür eşliğinde.
Sen bunu mu yaptın,geldin içini döktün akıl danıştın.Ailenle paylaşmayı da pekala bilirdin ve bu kadarla da kalmazdı.

Evet haklısınız biliyordu ama bu denli benim ağzımdan hiç duymamıştı olan oldu ..
Yarında girer iyice okur herşeyi ..
Utandım ama oda biliyor patlamaktan sinirli anımda birbirimizin üstüne gitmektense buraya yazarak yorumları okuyarak sakinleştim
OKUYORSADA
Aile terapisi almadan asla barışmayı düşünmicem ..
Üye adını değiştirebilirsin Mune Mune yardımcı olacaktır.

Üye adını değiştirebilirsin Mune Mune yardımcı olacaktır.
Bilmiyorum .
Bir yanım iyi oldu içimi döktüm oda görsün paylaşamadıklarımı paylaştım ..
Ona söyleyemediklerimi söyledim diyor.
Okuması bana karşı davranışarını değiştirir diyorum zaten okucağını okumuşta ..
Eski konularımdada baya gömdüğüm olmuştu kvmi felan ama hepsi gerçek yaşadıklarımı paylaştığımı oda biliyor ..
Yyarın çok ısrarcı olursa bugün bende birşeyler eklemek istiyorum dedi bir kaç defa ben hiç oralı olmadım ..
Kendin söyledin yazdın madem benden dinlesinler bide dedi ..:olamaz:

Bilmiyorum .
Eski konularımdada baya gömdüğüm olmuştu kvmi felan ama hepsi gerçek yaşadıklarımı paylaştığımı oda biliyor ..
Yyarın çok ısrarcı olursa bugün bende birşeyler eklemek istiyorum dedi bir kaç defa ben hiç oralı olmadım ..
Valla açık bulamazsa artık okuyamaz diyorum ben,nickiniz akılda kalıcı değil ki ,istesem de etiketleyemem örneğin sizi

Bilmiyorum .

Uyelik alip yazabilir, sonra mune erkek uye olarak banlar zaten.

Zaten kendisine bazi konularda hak verildi, sen tek tarafli anlatmis olmana ragmen. Akli basinda hic kimsenin de siddete hak verecegini dusunmesin.

Back
X