Ağlayarak makarna yiyorum

Ben 30lu yaslara kadar hep 52- 54kg bandindaydim.Benim icin bu ideal kiloydu, boyum 168cm.Suan 62 kiloyum biraz gobegim var ama fena degil bence yasim 38 oldu ve iki cocugum var.Geriye bakinca o kiloda ac geziyormusum.Kadinlar zaten dogum yapinca kilo aliyor fazla dert etmeyin.

Acaba sezeryan ile mi dogum yaptınız. Sezeryan dogum yapınca kilolar gitmiyormus hemen bende kendimi o sekilde avutuyorum cok kısa bir süre sonra sezeryan olcam ve kilo vermek istemiyorum ne güzel kilo aldim hamileyken

Seni üzmek istemem ama çaresi yok

Bundan 9 ay önce hamile kalmadan önce 45 kg dım
Boyum 167
Şuanda 58 kiloyum. 10 gun sonra dogum var 59 'la doguma girerim diye düşünüyorum hadi 60 diyelim.
Esim demez mi dogumdan çıkınca 52 olmus olursun bütün moral 0
Yani hamilelik dahi bizim gibilere kilo aldırmaz
Of yaaa. Bende senin gibiyim moral bozuk olsun yemem içmem sigara içerdim hamile kalmadan önce
Sabah uyanır kahve içerdim.
Yemek yediğimi zannederdim aslinda az yiyoruz farkında değiliz. Sen de çok yediğini zannediyorsun muhtemelen cok yesen alırsın canım ama mesele yemekte.Gel de ye işte. Seni cok iyi anlıyorum ama sıkma canını yaa herkes bizim gibi olmak istiyor

Metabolizma hızlıdır veya altında yatan başka sebepler de olabilir. Bunun için iyi bir gastrontoloji doktoru bulup gereken tahlilleri yaptırmalısın. Eğer zaten herşeyin normal çıkarsa büyük bir ihtimal psikolojiktir. Psikiyatrik ilaçları kilo aldırır diye tavsiye verebilir sosyal çevren ama sakin bu şekilde bir adım atma. Çok yeme düzenli ve sağlıklı beslen. Et kilo yapar aman makarna yersem kilo alırım bunlar faso fiso . Yiyeceksin tabi etinden tut bakliyatına sebzesine varana kadar ama odak noktan hadi hemen kilo alayım olmasın. Ayrıca spor yap özellikle sabah yürüyüşü veya koşusu nasıl adlandırırsan hem zinde olmanı hemde iştahını açıyor. Metabolizman hızlı ise bu şekil dengeleyebilirsin. Psikolojik ise de önce kendini bu halde de kabullenmenden başlayıp adla kilosal odaklı düşünmeden motive edici şeyler uygulamalısın.

Direk gece yatmadan mantı
Sucuk ekmek bol ketçap ve mayonezli
Patates kızartması yiyin
El birliğiyle kilo aldırıcaz sana

9 aylik hamileyim hala xS kilot xS ve S beden elbise giyiyorum ..mağazaya gidiyorum çamaşır almaya mesela bana diyor ki çalışan kadin doğuma kadar daha büyür göğüsler diyorum 10 gun sonra dogum var
Aaa diyor 4 5 aylik gibi duruyor.
Ya nolur bu kilo alma isini öğretin bizim gibilere ama şu da var ben aşırı ofkeli biriyim dışardan belli olmasa da herhalde yediklerim beni yiyor acaba bundan olabilir mi bence istediği zaman alan istedigi zaman veren insanlar cok şanslı.

mrb bende öyleydim biskuvi ve meyve suyu yiyodum gunde 2 kez bide 1 ayda 3 kilo aldim tavsiye ederim

Yemeklerden sonra ... içmenizi tavsiye ederim. Kilo aldırıyor. Aç karnına içersenizde zayıflatan birşey ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence boyunuza göre kilonuz gayet güzel hiç kilo almak için uğraşmayın bence zaten ilerde 3,5 kilo alırsınız.

Ben de sizin gibiydim. Senelerce 48 kilonun üzerine çıkamadım. Zaten çok stresli biriydim.Yemeği sevdiğimden değil midem bulanmasın açlıktan diye yerdim. Sonra sadece sevdiğim canımın istediği yemekleri yedim. Artık kilo almak için değil canımın istediği için yiyordum. Kilo aldım şuan istediğim kilodayım diyebilirim Bence bu durumu kafaniza takmayin akışına bırakın. Stres yapınca da alamıyor insan kilo. Yaş biraz ilerledikçe de alırsınız. Sadece istediğinizi canınızın çok sevdiği şeyleri yiyin. Zoraki değil. inşallah istediğiniz kilonuza en kısa zamanda ulaşırsınız

Bende senin gibiydim.
İnsanların kimisi kiloma inanmıyordu.(52ydim)
Bir gün birisi gelip “a fiziğin çok iyi’’ diyordu.
Ertesi gün başkası gelip “fasülye sırığısın” diyordu.
Kalkıp kimse için kilo almadım tabiki başkaları için kendimde fiziksel değişiklik yapmayı doğru bulmadığım için. Sizi çok iyi anlıyorum kendinizi iyi hissetmek istiyorsunuz.
Bu arada 1.70 /52 kg normal değildir hanımlar.
Kilogram bir ölçü birimidir. Kimisinde kas kiminde de yağ fazla olabilir kişinin kendi hoşnut olamayacağı bir görüntü oluşabilir.

Uzun vadede kilo almayı beceremedim öncelikle. Kısa,hızlı ve sağlıksız oldu ama oldu mu?Oldu.
15-20 arası cicibebeyi bir günde yedim.
1 günde büyük boy cips bitirdim.
Ev yemekleri yedim bu süreçte (hamburger vs. Yemedim vücudun dengesi şaşmasın diye)
Meyve yedim. (Yoğurtla beraber)
Makarna ile büyük bir aşk yaşıyorum zaten bol salçalı soslu yaptım.
Yemek yerken tıkandığını hissettiğinde limonlu yağsız salata ye mideyi rahatlatıp yiyebileceğin bir alan yaratıyor.
Birde bildiğin o Medine hurmaları varya uyumadan önce ondan yedim 5-6 tane.
52 iken 57 oldum. Çokta güzel oldu korumaya çalışıyorum.
Çünkü vücudumda kas kütlem daha baskındı. Artık oranlamam daha iyi oldu

Yemek yerken video yada film izle
Çikolatadan uzak dur ve suyu zayıflarım diye ihmal etme.

Tahini yiyebiliyorsan sade ekmekle ben çok severim faydasını da gördüm.
Aklıma gelirse yazarım yine.

Çiğ kuruyemiş sağlıklı bol yağ tüket öyle al bari.Makarna ne

Kilonuz boyunuza göre zayıf, sağlıklı olabilecek en alt limittesiniz, daha zayıflamamanız lazım.

Bence 2 gün boyunca ne kadar yediğinizin kalorisini ölçün, mutfak tartısını şiddetle öneririm.

25 yaşında olduğunuzunu varsayıyorum,gerçek yaşınızı söylerseniz aşağıdaki rakamları tekrar hesaplayabilirim.

Günlük aktivite ile hiç spor yapmayarak 1556 kalori ile kilonuzu korursunuz, kilo almak için 1700lere çıkmanız lazım. Spor yaparsanız onu da ekleyin.

Eğer bu rakamların çok üstünde yemenize rağmen kilo alamıyorsanız iki olasılık var.
1) Vücudunuz besinleri kullanamıyor olabilir,
2) Tiroid fazlalığı gibi hormon sıkıntınız olabilir
Her durumda doktora gidilmesi gerekir.

Bu kalorilere normalde rahatça ulaşılabilir, yiyemiyorsanız iştahsızlık veya sindirim yollarında bir problem olabilir.

Kanınıza bakılır, vitamin takviyesi yapılır.
Yine dahiliyeden destek alabilirsiniz.
Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…