- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Geceleri yarım ekmek helva ve yarım ekmek şinitzel üstüne kola içeceksiniz. Bol yağlı mısır patlacaksınız. Bolca ekmekle tayin pekmez yiyin. Tereyağ bal kaymak lüp lüp götürün. Pişi yapın nutella sürün üstüne öyle yiyin.
Benim vucudumda yag yok ama malesef bu kiloyla bile gobegim var.sekeri ekmegi kestim cok az yiyorum ama yinede gobek varAşırı zayıfsınız, ne kilo vermesi?
Bunu övmek anlamında söylemiyorum
Değerleriniz kritik sınırda, BMI indeksiniz 18.
Bu kadar az kiloya rağmen vücudumda şişkinlik var diyorsanız iki olasılık var.
1) Kaslarınız iyice erimiştir, vücut toparlanamadığı için lapaç bir görünüm olmuş olabilir.
2) Karındaki organlar gaz/hastalık bedeniyle şişmiş olabilir.
Zayıf ama yağlı görünüme “skinny fat” deniyor, çözümünüz var
Bu noktada sıkılaşmak için spor ve profesyonel destek önersem? Bu konunun üstüne bir gidin bence.
ben 1.72 boyundayim 49 kiloyum dert etmiyorum buna mi takildin simdi?170 52
ben 1.72 boyundayim 49 kiloyum dert etmiyorum buna mi takildin simdi?
Biraz zayıfsınız ama çok da değil. Abartmışsınız.
olabilir sağlığıma bi zararı olmadıktan sonra cok zayif olmusum cok kilolu olmusum bi onemi yok. Asiri zayif degilsin bence takilmaBence cok cok az kilonuz
Boyunuz ve kilonuz bence harika, samimi söylüyorum. Yeriniz de olmayı tercih ederdim. Benim hoşuma gidiyor bu kadar zayıflık.170 52
Boyunuz ve kilonuz bence harika, samimi söylüyorum. Yeriniz de olmayı tercih ederdim. Benim hoşuma gidiyor bu kadar zayıflık.
Bana göre sağlıklı, aynı sizin gibi arkadaşım var, o da hep almak istiyor, bence kilosu harika görünüyor. Zevk meselesi tabi ki.Sağlıklı bir görüntü değil malesef bir iki kilo bile cok farkediyor
ben yerinde olsam kas yapmaya odaklanırım, çok da güzel, düzgün, sıkı bi fiziğin olur170 52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?