Ağlayarak makarna yiyorum

Bende yıllar önce senin gibiydim. 168 boy 47 kiloydum. Ben aksinr aşırı yiyordum iştahımda açıktı. Doktora gittim tiroidlerim hızlıymış. Tedavi oldum ama yinede kilo alamadım. Sonra bir vitamin kullandım yemek arasında alıyordum her gün. Sonra kilo almaya başladım. Burada önemli nokta doktora gittiniz mi?? Bir de bende de sıkıntılı olunca hemen kilo veriyordum haftada 5 kilo verdiğim olurdu. Sizde öylesiniz galiba??

Burda bazi uyelerin ne guzel fistik gibisin ne kilo alacakmissin gibi yorumlarina acayip sasirdim dogrusu. Bu saglikli bir boy kilo kombinasyonu degil ki? Universitede iken bir arkadasim vardi. Kiz 1.70 idi kilosu 50 falandi. Elbise giymek istemezdi, ciddi anlamda incecik bacaklari vardi. Hic saglikli gelmiyordu goze. Elbette ki vucut yapisi ile de alakasi var ama 170 boya 50 kilo cok super demekte ne bileyim.. Ben de 50 kiloyum ama benim boyum 163. Benim boyuma gore kilom normal. Ama konu sahibininki normal degil bana gore.

Konu sahibi arkadasim bir diyetisyene gittin mi? Ben de zamaninda 43 kilo iken, kilo alamazken diyetisyen ile basarmistim. Vucudunuz icin en saglikli yontem ne ise onu bulmalisiniz. Makarna idi, nutella idi, fast food vs. bunlarla aldiginiz kilo da saglikli olmaz. Insallah dogru yontem ile istediginiz kiloya ulasirsiniz.

Iyi de siz zayif degilsiniz ki ben mesela 1.73 boyunda 54 kiloyum ve hicte zayif degilim hatta kilo vermeye calisiyorum

Kilonuz iyi aslında, çok az değil.
Doğal yollarla alamadığınız kiloyu boşverin.
Benim o kiloda derdim enerji oluyor.
Ekmek enerji vermez, çirkin göbek yapar.
Çok fazla yemeyin bence.

Iyi de siz zayif degilsiniz ki ben mesela 1.73 boyunda 54 kiloyum ve hicte zayif degilim hatta kilo vermeye calisiyorum

Aşırı zayıfsınız, ne kilo vermesi?
Bunu övmek anlamında söylemiyorum

Değerleriniz kritik sınırda, BMI indeksiniz 18.
Bu kadar az kiloya rağmen vücudumda şişkinlik var diyorsanız iki olasılık var.

1) Kaslarınız iyice erimiştir, vücut toparlanamadığı için lapaç bir görünüm olmuş olabilir.
2) Karındaki organlar gaz/hastalık bedeniyle şişmiş olabilir.

Zayıf ama yağlı görünüme “skinny fat” deniyor, çözümünüz var

Bu noktada sıkılaşmak için spor ve profesyonel destek önersem? Bu konunun üstüne bir gidin bence.

Ülen bu sistemin allah cezasını versin bir ara bana çörek otu yağı zayıflatıyor iç iştah kapatır dediler okuldaki öğretmenleri yiyordum nerdeyse hep asparagas bilgidenmiş demek ki
Yooo Sistem doğru kullanım şekline göre değişiyor.
Aç karnına içince zayıflatır tok karnına Kilo aldırır.

Reactions: JES
Siz burada yorum atanlara bakmayın.Boy-kilo oranınız idealin altında,ayrıca sıfır beden mükemmel algısı da çoğu zaman gerçeği yansıtmıyor.İstediğiniz şey yanlış bir şey değil yani,diyetisyene gittim demişsiniz,bence başka bir diyetisyene daha gidin.Olmadı gastroenterolojiye bir gidin,check up için.

Cok fena degil mi beslenmeniz? Diyabet, tansiyon ve damar tikanikligini kirmizi hali sermis bekliyorsunuz. Isterseniz baskalarini da ortak etmeyin.

Amann kilo şu hayatta hiç dert edilecek şey değil. En önemlisi sağlıklı olmak işlerini kendi başına halledecek durumda olmak. Ben lisedeyken 58 kiloydum bildiğin balık etli duruyordum boyumda 160 inanılmaz rahatsız ediyordu. Sonra üni gittim yeme içme uyuma alışkanlığım değişti 4 yılın sonunda 44 kiloya düştüm. Bu sefer de herkes çok zayıfsın diyordu hayatımda ergenlikten sonra ilk defa bu kadar zayıf olduğumu hatırlıyorum. Sonra evlendim hem ara ara spor yaptım hemde yine yeme içme alışkanlığım değişti 48 kilo oldum. Ama hiçbir zaman kafaya takmadım. Ne şişmanken illa zayıflayayım dedim ne zayıfken kilo almak için yedim. Her şeyi akışına bıraktım. Canım isterken çok yedim istemezken yemedim. Olay bundan ibaret ve en önemlisi de sağlıklı olmak.

Aynı boy ve kiloya sahibiz. Bir kez şikayet ettiğimi hatırlamıyorum, asla da almak istemiyorum. Bir ara iki kilo kadar aldım sonra hemen geri verdim ve mutlu oldum yani elbise yakışmaz falan diyenler olmuş, kilonuz nerde toplanmış bilmiyorum ama benim bacaklarım çöp gibi değildir yani sizin de çok ince değilse sorun olmaz. Benim belim ince mesela. Göğüslerin de küçük ama sırf bunun için kilo alır mıyım hayır.. Manyak mısın

Şu an iyi değil mi kilonuz?
Yıllar önce stres sebebi ile ani kilo verdim.
Sonrasında çok uğraştım. Alamadım. Aldım aldım verdim derken evlendim korona denk geldi evden de çıkmayınca nihayet 56 oldum. Boyum benim de 169. Ama bir zamanlar 52ye bile razı idim.
Kendinizi yemek için zorlamak yerine yemeği keyifli hale getirebilirsiniz. En sevdiğiniz soslarlar renklendiren yemek tarifi izleyin yemeksepetinde gezin gece abur cubur yiyip yatın oluyor

Bana boy-kilo oranınız gayet iyi geldi. Yıllarca kilo al baskısına maruz kalmış biri olarak geçen yıla kadar 1.74 boyunda 48 kiloydum. Üstelik az da yemezdim ama bir şekilde yakıyordum.

Sonra çabuk yorulan, üşüyen biri olduğum için spora başladım ve abur cuburu azaltıp sebze, protein, karbonhidrat gibi konulara dikkat ederek çok az daha fazla yemeye başladım. Şu an 51 kiloyum. Yine boyuma göre az bir kilo ama sağlığımdan da görüntümden de memnunum.

İnsanlara bakmayın şişman olsanız biraz kilo ver derler, zayıf olsanız al derler. İlla diyecek bir şey bulurlar. Önemli olan sağlığınızın yerinde olması ve görüntünüzün "sizi" memnun etmesi. Kilo alacağım diye de abur cubura abanmayın tavsiyesini verebilirim. Emin olun o kimyasalların verdiği zarara değmez.

Kac kilo olmak istiyorsunuz ki boya gore gayet güzel kilo. Belki durusunuzdan dolayı sağlıksız gozukuyorsunuzdur onun icin mi kilo al diyorlar yoksa bunları diyen teyze takımı mi
Ben de aynı boy ve kilodayim. Bence super. 54 olsam diyete başlıyorum.

Yok şuanki kiloya büyük cabalarla çıktım iki seneden fazla sürdü 56 Filan olmak istiyorum sağlıklı bir görüntü için ama o da 2 3 yıl sürsün istemiyorum. 52 olunca bile kilo al demeleri kesildi.
4 5 kilo alsam cok iyi olacak

Evet diyetisyene gittim tiroidler nornal ben bi çözüm bulamadım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…