Ağlayarak yazıyorum ..

Bence de sinir bozucu durum. Sizin de sinirden gözünüz dönmüş belli, fazla sabredip sonunda böyle patlamışsınız. Bizim evde de abim öyle, odasına ne zaman girsem maçla ilgili şeyler açık tvde, bunalıp geri çıkıyorum, ki sizin abiniz değil eşiniz daha çok etkileniyorsunuzdur. Onun da düşünmesi gerek, neden bu kadar tepki veriyor diye, kendini sorgulaması gerek, karım neden bu hale geldi, karımla hiç mi ilgilenmiyorum hep maçla ilgileniyorum diye.

Konu sahibinin istediği kendi istediği kanalı seyretmek değil ki
Ayrı ayrı odalarda tv izleyecekse babasının evindeki odasına tv alırdı, neden evlendi bu kadın?

Ama ben öyle anlamadım işte

Kapat maçı konuşalım dememiş ben başka kanal izleyeyim demiş

Hep ınun istediği kanal izleniyor dizilerimi değiştiriyor vs yazmış hepsini okumadım ama ilk sayfada bu yazıyor ben de buna göre yorum yaptım bunu da yorumuma yazdım

Eğer eşim ilgisiz hep tv izliyor dese idi yorum farklı olurdu

Sürekli maç izleyen es cok zor.ayni durum bendede var.beraber sinemaya gideriz diye sozlestik.ama eşim maç izlemeye gitti.kiziyorum ama artik kavga etmek istemiyorum. Caresi yok.futbolculardan toplardan bile nefret eder oldum.şimdi kendini duzeltecegine basket macida izlemeye basladi.anladimki o beni umursamiyo bende onu yok saymaya calisiyorum

Ben senin yerinde olsam kendime bi tv alır istediğimi izlerim. Eşim bisey istediği zamanda 'dur hayatım dizinin en önemli yeri'der bekletirim onu.kusura bakmasin bu kadar bagimliliga dinirlenmen normal haa ama aşırı tepki vermissin bu normal değil. Esin eve gelince ozur dile bence.beraber vakit geçirmeyi ozledigini falan söyle açıkça. Anlayisla
karşılar inşaallah

Futboldan tek kelimeyle nefffret ederim tiksinirim.ozellikle mac izlemeyen adam kriterlerim arasındaydı.sen haklısın kızmakta. Sahsen evde kumanda bendedir esim benim dizilerimi izlemek zorunda kalıyor. Begenmediği olursa da kosesinde ders calısıyor
Siz bu durumu adam akıllı konusun bir program yapın.

Sorun ne bılıyormusunuz
Evlılıkıcın yeterli fedakarlıgı yapmayıp bencıl davranmak
Eşinın kafası evımdeyken bana keyıf veren seyı yapacam, mac ızleyeceö dokunma bana kafası
Eee kadın napsın? İş yapsın, dızısını ızlemesın hıcbırsey yapmasın
Tek gorevı esının ıhtiyaclarını gıdermek, keyfı gelırse onunla berabber bırseyle ryapmak
Cogu erkek boyle maalesef
Evlılık ıcın fedakarlık yapmayıp bencıl davranıolar
Bnm eşimde oyle
Ama ben artık uzatmıyrm baktım boyle daha mutluyum

Benimde eşim evde olunca sürekli maç haber başka bisey izlemez erkek adam ne izlemesini istersin saçma sapan dizileri mi zaten o isteyken sen istediğini izlersin bırak adam tatil gününde istediğini izlesin saçma sapan kavga etmeye ne gerek var bu kadar basit konulardan kavga edip kendi kendinize triplere giriyorsunuz allah aşkına televizyon için insan eşiyle kavga eder mi bi otur düşün hatani zaten anlarsın.

Eee ne farkı var hep maç izleyen adamdan sizin tavrınızın

Belki eşiniz de erkekler kulubüne benzer konu açmıştır

işten akşam 6 da geliyo yine maç izliyo televizyonda maçtan başka birşey açıllmıyor sürekli maç dinliyorz . 1 gün değilki hergün böyle

Ben evlilikte sofra, yatak ve sohbet birliği çok önemli diye düşünüyorum. Eşinizin bu davranışından belliki bıkmışsınız. Belki de eşinizin bu zevkini değiştirmek için herşeyi yaptınız. Ama bu çığlık nedir ya. Eşinizin gömleği nasıl yırtıldı anlamadım. Birden kapının önündeki bu arbede gözümde canlandı.
Eşinizle bıkmadan usanmadan sakince konuşun. Bu şekilde sadece kendinizi yorarsınız

Bırak adam izlesin maçını ne kiziyosun ki sende onla otur izle onun da hoşuna giderdi eminim ben şahsen öyle yaparım. Veya sevmiyosanda başka şeylerle ilgilen PC başında takıl esin bunalmış belliki baskilarindan hiç TV görmemiş gibi davranmissin bence...

kolunu tutttum gitme diye kolunun altı gömleğin elimde kaldı cart diye yırtıldı bilerek yapmadım yanlşlıkla oldu .

Bende bunaldım herkes otur izle demiş ama 7 / 24 maç açık diyorum kmse beni anlamıyor .
İşten akşam 6 da geliyo ve maç izliyo . ben tv de bişey açınca telefonunda son ses video dinliyo rahatsz oluyorum .
haftasonu değil sürekli maç açık televizyonfda . maç olmasada yorum vs. dinliyo . Bunaltıcak derecede evde sürekli maç kanalları açık başka hşçbişy izlemiyo televizyonda maçtan başka . Televizyon izlemese bile maç kanalını açıyo öyle kalıyo televizyonda . Elinde telefon video izlerken bile maç kanalı açık duruyo . bende bıktm artk telefonumda oyun oynayıp pc de takılmaktan .

ben şunu merak ettim, adam sürekli maç izliyor tamam da normal zamanlarda, yani hafta içi akşam ya da diğer cumartesi günleri, ortak hiç mi bişey yapmıyorsunuz evin içinde

O maç paso açık durunca ne oluyor yanı motive mi oluyor acaba ortak dizi film falandami yok hiccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…