- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Konu sahibinin istediği kendi istediği kanalı seyretmek değil ki
Ayrı ayrı odalarda tv izleyecekse babasının evindeki odasına tv alırdı, neden evlendi bu kadın?
Futboldan tek kelimeyle nefffret ederim tiksinirim.ozellikle mac izlemeyen adam kriterlerim arasındaydı.sen haklısın kızmakta. Sahsen evde kumanda bendedir esim benim dizilerimi izlemek zorunda kalıyor. Begenmediği olursa da kosesinde ders calısıyor
Siz bu durumu adam akıllı konusun bir program yapın.
inatlaşan bayan değil bence o yüzden bişey yapması gereken de o değil bu benim düşüncem : )İnatlaşarak, cadalozluk yaparak bu iş çözülmez ki , zaten inatlaşmadan ötrü iş buraya kadar gelmiş..
Benimde eşim evde olunca sürekli maç haber başka bisey izlemez erkek adam ne izlemesini istersin saçma sapan dizileri mi zaten o isteyken sen istediğini izlersin bırak adam tatil gününde istediğini izlesin saçma sapan kavga etmeye ne gerek var bu kadar basit konulardan kavga edip kendi kendinize triplere giriyorsunuz allah aşkına televizyon için insan eşiyle kavga eder mi bi otur düşün hatani zaten anlarsın.
Ben evlilikte sofra, yatak ve sohbet birliği çok önemli diye düşünüyorum. Eşinizin bu davranışından belliki bıkmışsınız. Belki de eşinizin bu zevkini değiştirmek için herşeyi yaptınız. Ama bu çığlık nedir ya. Eşinizin gömleği nasıl yırtıldı anlamadım. Birden kapının önündeki bu arbede gözümde canlandı.
Eşinizle bıkmadan usanmadan sakince konuşun. Bu şekilde sadece kendinizi yorarsınız
Bırak adam izlesin maçını ne kiziyosun ki sende onla otur izle onun da hoşuna giderdi eminim ben şahsen öyle yaparım. Veya sevmiyosanda başka şeylerle ilgilen PC başında takıl esin bunalmış belliki baskilarindan hiç TV görmemiş gibi davranmissin bence...
ben şunu merak ettim, adam sürekli maç izliyor tamam da normal zamanlarda, yani hafta içi akşam ya da diğer cumartesi günleri, ortak hiç mi bişey yapmıyorsunuz evin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?