- 8 Aralık 2015
- 169
- 86
- 13
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Moralim çok bozuk çok kötüyüm ve hala ağlıyorum ..
Eşim sadece cumartesi günü tatil ve sadece haftanın bir günü o da bugün beraber kahvaltı yapabiliyoruz .
Sürekli maç izliyor sabah öğlen akşam yorum vs. vs. aklınıza ne gelirse her yerde maç izliyo maçla ilgili herşeyi izliyo reklamda maç varsa onu bile izliyo . Telefonundan maç videoları izliyo . plastationda maç yapıyo . Deli olmk üzereyim ve artık bktım . Sabah sabah ben kahvaltıyı hazırlıyorum çayın demlenmesini bekliyordum .
Yine maç açmş . Ben de televizyonda neler var diye bir bak bakalm dedim . Ben baktım hiçbişey yok dedi
Ben de bakayım o zaman dedim . Çevirmedi . Bende artık bıktım zaten sürekli maç maç maç .
Yeter dedim sürekli maç açıyorsun ben hiç bişey izlemeyecekmiyim . Cevap vermedi . Bende oyunculara küfür ettim Bela okudum inşallah geberir hepsi çıkamazlar bidaha diye o kdr sinirlendimki artık . Evimde istediğimi izlerim dedi benim de evim ben de izlerim dedim . Neyse kahvaltıyı hazırladım getirdim çayları bile koydum . Giyindi ben gidiyorum dedi . Nereye dedim iştahım kalmadı dedi . Ben de otur şuraya saçmalama o kdr hazırladım sadece bir günümüz beraber geçiyo ondada böylemi yapacaksın dedim . İstemiyorum gidiyorum dedi . kapıya gitti bende önüne geçtim gidemezsin yeter ne kdr acımasızsın sadece bir şey söyledim diye böyle yapılırmı dedim . Beni dinlemedi . Bir gün tatilin var zaten gitme dedim . Benim tatilm senin tatilinmi dedi .Bende çekiştirirken gömleğini yırttım yanlşlıka . O da dahada sinirlendi . İtti beni de gitti gömleğini değiştirdi çıktı dışarı . Bende eğer dönmezsen çığlık atarm rezil olursun dedm . Dönmedi bende çığlık attım eve geri girmek zorunda kaldı . İstemiyorum seninle kahvaltı yapmak zorlamı yüzsüz müsün sen dedi . Ben de öyle deyince açtm kapıyı defol git dedim . Gitti . Bir günümüz vardı sadece ondada çekip gitti . 1 saattir ağlıyorum . Bütün günün içine etti . Moralim çok bozuk gerçekten . Kahavltıyıda topladım geri . Bende yapmadım iştahı filan kalmadı . Bugün beraber kahvaltı yapıp beraber vakit geçirip gezme günümzken bi tv ye laf ettim diye böyle yapılır mı ya . Bi insana bu acımaszlıktır ya böyle bişey olur mumoralimi toplayamıyorum .. Bütün gün yatıp ağlayasım geliyo . Bir türlü durduramadım göz yaşlarımı çok üzgünüm gerçekten . Yapayalnz kaldm evde ttek başıma
Bi evin içinde sürekli maç ve maç yorumu yok transferdir bilmem nedir sürekli bunlar açık olsa . Bütün dizileriniz çevrilse ve sürekli maç izlensse . Sabah uyanınca maç akşam eve gelince maç açık olsa o evde ve birde günde 2 saat plastationda maç yapıp televizyon işgal edilse sizinde başınıza gelse ne yapardınız oturup izlermiydiniz ?. Arada sırada açıyo demiyorum ben sürekli maç açıyo demiyorum eve de zaten işten 6 da geliyo akşam saat 6 dan 12 ye kadar maç açık . Süreklib öyle olsa oturup izlermiydiniz ?
Herhangi bir şeyin fanatiği diyelim benceBoylece futbol fanatigi erkeklerden uzak durmak gerektigini ogrenmis olduk.
Yorumları okumadım ama kesinlikle haksizsiniz. Adamın 1gun tatili var siz 6 gün evdesiniz . 6 gün boyunca ne istiyorsaniz izleyin ama adaminda 1 gününe karismayin bir zahmet. Hem çocuk gibi bağırıp kendinizi millete rezil etmek çok kötü bir fikir.
Adam Siz kahvaltiyi hazirlayana kadar kendi istediği programı açmış . Zaten kahvaltı hazirliyormussunuz ne var bunda ya bukadar abartacak. Sonra da güzel bir film açar beraber sarılıp izlerdiniz. Bencillik etmişsiniz ve cezasını çekiyorsunuz.
Yorumları okumadım ama kesinlikle haksizsiniz. Adamın 1gun tatili var siz 6 gün evdesiniz . 6 gün boyunca ne istiyorsaniz izleyin ama adaminda 1 gününe karismayin bir zahmet. Hem çocuk gibi bağırıp kendinizi millete rezil etmek çok kötü bir fikir.
Adam Siz kahvaltiyi hazirlayana kadar kendi istediği programı açmış . Zaten kahvaltı hazirliyormussunuz ne var bunda ya bukadar abartacak. Sonra da güzel bir film açar beraber sarılıp izlerdiniz. Bencillik etmişsiniz ve cezasını çekiyorsunuz.
Ama adam hafta içi akşamları da maç izliyormuş.
Karısının hakkı sadece adamın evde olmadığı saatlerde izlemek mi?
Ayni benim esim. Aksam cay icip tv karsina oturdugumuzda mac izliyoruz kanali degistirirmisin dedigimde fenerbahce tvde ntvspor a geciyorbende cok sinir oluyordum ama alistimmi artik nedir bosveriyorum. Sabah aksam mac yorum yorum tekrarlar.. Allahtan sizinki kombine bileti alip her maca gidip eve gelincede aynacin tekrarlarini seyretmiyor
Ben tvye fazla takilmam cok canima tak etmedikce birsey demiyorum. Eger sizinlede ilgileniyor sorumluluklarini yerine getiriyorsa adam sizde hosgorun alt tarafi bi tv
Bencede ilk kez görmediniz eşinizin bu yanını heralde, sizde onunla seyredin , eşinizde anlayış gösterip sizinle daha çok birşeyler yapacaktır, bizdede babam çok belgesel seyreder, biz onunla beraber takıl ak istiyorsak beraber oturup başka birşeyler yaparız, nette takılırım, kitap okurum vs... yani bu işi tatlıya bağlıyabilirdiniz... Bağırmak, gömlek yırtmak bunlar hoş davranışlar değil yani..Pardon da ne kadar edep dışı davranmışsınız.
Flörtte, nişanlık dönemdinde bilmiyor muydunuz maç sevdiğini?
Siz de oturun izleyin onunla.
Adamın ağzından burnundan getirmişsiniz. Ben de olsam kalkar kaçarım laney olsun o kahvaltıya diye.
Çığlık atmak ne demek?
Konu komşu ayıp değil mi?
Ağlayabildiğiniz kadar ağlayın, ağlamanız gerek zaten.
6 gün evde yok ama akşam 6 da eve gelip haftaiçide yine hergün maç açıyo ve maç yapıyo . Ayrıca kahvaltıyı hazrlamıştım ben çayın demlenmesini bekliyordum yannda oturuyorken maç açıktı yine . yoksa ben kahvaltı hazırlarken ne açıyosa açsın haftanın bir günü değil sürekli her dakika her saniye maç kanalı açık evde . maçı bırak yorumularını muhabbetlerini herşeyini izliyo başka hiçbi zaman başka kanal açık olmuyor ki televizyonda
İnatlaşarak, cadalozluk yaparak bu iş çözülmez ki , zaten inatlaşmadan ötrü iş buraya kadar gelmiş..Yorumları hayretle okudum birde kadın suçlu olmuş iyimi
Bence haklısın arkadaşım bence senin kocana cadaloz biri lazım ki hakkından gelsin bu nedir ya ağzının ortasına yapıştırasım geldi
Ama adam hafta içi akşamları da maç izliyormuş.
Karısının hakkı sadece adamın evde olmadığı saatlerde izlemek mi?
Konu bu mu yani. Bu kadar basit indirgemeyin televizyon nedir ya izlemese nolur . Benim anladigim konu sahibi kendini ifade edememis eşine de bize de . Kadın eşine benim istediğim izlenecek görüntüsü vermiş. Aslında amacı kocasının ilgisini çekmek. Kocası onunla ilgilensin istiyor . Ama bunu dile getirme yöntemi onu bencil ve itici göstermiş. Bende hiç sevmem maçları ama eşim bayılıyor bende gider girerim kucağına sarılır bana bende izlerim . Bunu gören eşim bir program açsam hiç karışmaz o da benle izler. Açarız bir film beraber izleriz. Konu Sahibi hayatı kendine zehir eder boyle tepki vermeye devam ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?