Ağlayarak yazıyorum ..

Sorun maç değil tv de değil..
Sorun şu ki neden demiyor bu erkekler zaten bir gün iznim var karımla zaman geçireyim...
Demek bize ihtiyaçları yok tek başlarına tv ya da sporla mutlu olabiliyorlar.

Ama konu sahibi böyle demiyor ki bırak ben istediğim programı izlicem diyor. Bir de erkeklerin üstüne kadınlar bu kadar çok düşerlerse böyle olur. Bütün bayanlara söylüyorum az geri durun. Siz de bir ilgi alanı bulun kitap okuyun birseyler üretin. Hele konu sahibi çalışmıyor da bir kursa yazilsin dışarı çıksın . O zaman eşinin de dikkatini daha çok çeker diye düşünüyorum.

Benim kendi eşim aklıma gelip böyle yazdım sanırım :)
o üstüne gitmemeyi ben yapamıyorum ya bir öneriniz var mı
her şeyi eşime göre ayarlıyorum her anım beraber geçsin istiyorum.
ama o daha durgun spor tv telefon böyle de geçirebiliyor zamanını..
bu geri durmak için neler yapabilirim
kitap okuyorum zaten akşamları görüşüyoruz sadece eşimle

Geçmiş yorumları okumadım. Ama bugünkü olayda tavır kesinlikle yanlış hele bağırıp cagirmalar bende hiç iyi bir izlenim uyandirmadi. Çok derinlere inmeye gerek yok bence konu sahibi ilgi istiyor ama bunu dile getirme yöntemi çok yanlış.

ben ne yapacağım peki akşamları . o tv izliyo ben ne yapayım ? bıktm bende sürekli internet ve telefon oyunu oynamaktan akşamları
Aksamlari hicmi beraber hosunuza giden bir dizi film olmuyor baska kanal hicmi acilmiyor? kat i suretle bunun cevabi hayir ise bencede haklisiniz. Ama benim takildigim dizi 1 veya 2dir onuda adam akilli seyretmem o gunlerde kumanda bendedir
Diger türlü kendinize bi mesgale bulun. Ben calistigim icin aksamlari temizlik yaparim cocukla oynarim ayrica beni cokca rahatlatan hobilerim vardir cizerim boyarim. Sanatla ilgilenin sizde mutlaka kendinize uygun birseyler bulursunuz

Tavırı kimse onaylamıyor tabi
Ama bana bardağı taşıran son damla gibi geliyor
Öncesinde iletişim kurmaya çalıştı belki konu sahibi, bilmiyorum ben de

Sanırım bu erkeklerin yapısında var. Onlar bizim gibi değiller onları da öyle kabul etmeliyiz. Çift olarak eglenebileceginiz aktiviteler bulun. Biz öyle yapıyoruz. Benimde eşim akşam geliyor eve sürekli adama yapismiyorum ama özellikle . Başka şeylerle uğraşıyorum sonra kendi farkediyor yokluğumu beni yanında istiyor. Birde evliliğin ilk yılında özellikle bu durum normal diyelim. Zamanla rayına oturur.

Tavırı kimse onaylamıyor tabi
Ama bana bardağı taşıran son damla gibi geliyor
Öncesinde iletişim kurmaya çalıştı belki konu sahibi, bilmiyorum ben de

Evet orasını konu sahibi bilir ve cevaplayabilir. Adama hep böyle tepkiler veriyorsa kendinden uzaklaştırir malesef. Sorunlar böyle bağırıp çağırıp çözümlenemez.

Madem maça tepki gösterdiniz, giden adamın önüne neden geçiyorsunuzki.. Bırakın ne hali varsa görsün.. Kendinizi resmen suçlu durumuna sokmuşsunuz...
Bir evin içinde sürekli maç olmaz doğru ama dizi vs de olmaz. En güzeli tvnin kapalı olmasıdır...
Benim eşim de maç ve spor programlarına bayılır. O yüzden internetten film veya dizi takarız tvye. Normal dizileri de sevmediği için zorlamıyorum açıkçası. Orta yolu böyle bulduk biz.

Senin işin ilgisiz birisi belliki. Ama böyle yaparak da bir sonuca varamazsınız. Tartışmalar olabilir ama öfke nöbetlerine dönmeyecek çözümler bulmalısınız...

offf napmıssınız oyle ya...
ben oyunculara beddua etmek yınemı mac demek ısrar etmek onune durmak kazayla gomlegını yırtmak tehtıt etmek cıglık atmak ve defol demek yerıne
yazarken bıle yoruldum
sevdıgı takımın kahvaltı setını ve camasırını pıjamasını neyse alır gozune gozune sokar heryerı sevdıgı takım yapar sevdıgı takım zehırlenmesı yasatır bu sayede onla eglenmıs olurdum

cıglık atmayaydın ıyıydı

Hiç utanip çekinmeden yüzsüz müsün dicek kadina o da kalkip bir de beyefendiden ozur mu dilesin.saçmalamayin. konu sahibi benim fikrimce o sizi hic düsünmeden evde tek birakabiliyosa rahatça kalbinizi kirabiliyosa akşam geldiginde eve almayin defolsun gitsin gunduz nerde vakit gecirdiyse oraya. siz de uzmeyin kendinizi bir salak için siz de cikin alisveris yapin kuafore filan gidin caniniz ne istiyosa yapin. onun ne hakki var ya evde sizi yalniz birakip aglatmaya

inşallah bakalım dediğiniz gibi olur.
Beraber spor yapıyoruz film izliyoruz ama bireysel takılıyoruz çoğu zaman yine..

Siz haftanın 7 günü evdesiniz doğal olarak tv de istediginize bakiyorsunuz esiniz haftada 1 gün evde ve o gün tv bakmak istiyorsa bakabilir siz maç kapansın beraber kahvalti edip sohbet edelim dememissiniz başka şeylere bakalım demissiniz tv de eşiniz bu durumda haklı.

Benim esim cok fanatik degil parali kanallar varya mac kanallari onun paketini aldi . para veriyorum izlemiyim mi diye surekli acar oldu bende cok sıkıldim bu durumdan hemen kapattir yada televizyon alicaksin ayri ayri izliycez dedim .. Esimde kapattirdi mac kanalini . gercekten can sıkıci birzey izlerken kanalin cevrilmesi .. Sizin tepklerinizde cok gereksiz ve abartili olmus . ciglik atip rezil etmek ne demek siz rezil olmuyor musuniz ole yapinca.. Kahvalti yapmiorsa ben israrci olmambsen bilirsin kapi orda derim ustelemem sizede tavsiye ederim uateledikce inada biniyor ..siz sen bilirsin deseydiniz bukadar uzayip tatsizlasmazdi..

Malesef ki erkekler böyle tepki verince iyice zıtlasıyorlar bnde esimle sürekli işten gelince dışarı çıkıyorsun diye kavga ediyordum baktım olmuyor umrumda değilmiş gibi davrandım kendime zaman ayırdım bazen hadi gitmiyormusun dedim bi süre sonra azaldı şimdi zorunda olmadıkca gitmiyor size tavsiyem umursamıyormus gbi yapın imkanınız varsa ikinci tv alın film izlerken eyleniyormus havası verin o nasıl olsa macın basından kalkıp ne yapıyor bu diye yanınıza gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…