- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Sorun maç değil tv de değil..
Sorun şu ki neden demiyor bu erkekler zaten bir gün iznim var karımla zaman geçireyim...
Demek bize ihtiyaçları yok tek başlarına tv ya da sporla mutlu olabiliyorlar.
Benim kendi eşim aklıma gelip böyle yazdım sanırım :)Ama konu sahibi böyle demiyor ki bırak ben istediğim programı izlicem diyor. Bir de erkeklerin üstüne kadınlar bu kadar çok düşerlerse böyle olur. Bütün bayanlara söylüyorum az geri durun. Siz de bir ilgi alanı bulun kitap okuyun birseyler üretin. Hele konu sahibi çalışmıyor da bir kursa yazilsin dışarı çıksın . O zaman eşinin de dikkatini daha çok çeker diye düşünüyorum.
Tam tersi ben de maç ve tv konusunun buz dağının görünen kısmı olduğunu düşünüyorum.
Kocası diğer zamanlarda ilgili, düşünceli bir koca olsaydı bugünkü olay patlak vermezdi. Bardağı taşıran son damla olmuş sabahki olay. Geçmişi var hem de uzun bana kalırsa.
Her kadın kocasının ilgisini çekmek ister normal, zaten konu sahibi diyor ki eskiden balkondan maş izler, gooolll diye bağırırdım. Yani maçı seyredecek belki kocası ile. Ama kocasının tavırları yüzünden maça da tavır almış.
Benim tahminim konu sahibi kocasının kucağına otursa, adam onu kovar, konsantrasyonumu bozuyorsun diye.
O zaman konu sahibi cevaplasın mesela haftasonu dışarı çıktıklarında ne yaparlar? Eve arkadaşlarını, genç kafa dengi akrabaları misafir ederler mi? O zaman nasıl vakit geçer?
Cinsel hayatınızda sorun var mı? Maddi konularda nasılsınız! Kocanız benim param mı der yoksa bizim paramız mı?
Aksamlari hicmi beraber hosunuza giden bir dizi film olmuyor baska kanal hicmi acilmiyor? kat i suretle bunun cevabi hayir ise bencede haklisiniz. Ama benim takildigim dizi 1 veya 2dir onuda adam akilli seyretmem o gunlerde kumanda bendedirben ne yapacağım peki akşamları . o tv izliyo ben ne yapayım ? bıktm bende sürekli internet ve telefon oyunu oynamaktan akşamları
Geçmiş yorumları okumadım. Ama bugünkü olayda tavır kesinlikle yanlış hele bağırıp cagirmalar bende hiç iyi bir izlenim uyandirmadi. Çok derinlere inmeye gerek yok bence konu sahibi ilgi istiyor ama bunu dile getirme yöntemi çok yanlış.
Benim kendi eşim aklıma gelip böyle yazdım sanırım :)
o üstüne gitmemeyi ben yapamıyorum ya bir öneriniz var mı
her şeyi eşime göre ayarlıyorum her anım beraber geçsin istiyorum.
ama o daha durgun spor tv telefon böyle de geçirebiliyor zamanını..
bu geri durmak için neler yapabilirim
kitap okuyorum zaten akşamları görüşüyoruz sadece eşimle
Tavırı kimse onaylamıyor tabi
Ama bana bardağı taşıran son damla gibi geliyor
Öncesinde iletişim kurmaya çalıştı belki konu sahibi, bilmiyorum ben de
Katılıyorum. Bu gerçekten işe yarıyoroyunu beraber oynayın
evde oldugu zaman da maç izliyorsa sende onunla ilgilenme
git odana sende orda takıl
o zaten senin yanına gelir
inşallah bakalım dediğiniz gibi olur.Sanırım bu erkeklerin yapısında var. Onlar bizim gibi değiller onları da öyle kabul etmeliyiz. Çift olarak eglenebileceginiz aktiviteler bulun. Biz öyle yapıyoruz. Benimde eşim akşam geliyor eve sürekli adama yapismiyorum ama özellikle . Başka şeylerle uğraşıyorum sonra kendi farkediyor yokluğumu beni yanında istiyor. Birde evliliğin ilk yılında özellikle bu durum normal diyelim. Zamanla rayına oturur.
Siz haftanın 7 günü evdesiniz doğal olarak tv de istediginize bakiyorsunuz esiniz haftada 1 gün evde ve o gün tv bakmak istiyorsa bakabilir siz maç kapansın beraber kahvalti edip sohbet edelim dememissiniz başka şeylere bakalım demissiniz tv de eşiniz bu durumda haklı.
Benim eşim öyle bir inat ki asla gelmez..oyunu beraber oynayın
evde oldugu zaman da maç izliyorsa sende onunla ilgilenme
git odana sende orda takıl
o zaten senin yanına gelir
Moralim çok bozuk çok kötüyüm ve hala ağlıyorum ..
Eşim sadece cumartesi günü tatil ve sadece haftanın bir günü o da bugün beraber kahvaltı yapabiliyoruz .
Sürekli maç izliyor sabah öğlen akşam yorum vs. vs. aklınıza ne gelirse her yerde maç izliyo maçla ilgili herşeyi izliyo reklamda maç varsa onu bile izliyo . Telefonundan maç videoları izliyo . plastationda maç yapıyo . Deli olmk üzereyim ve artık bktım . Sabah sabah ben kahvaltıyı hazırlıyorum çayın demlenmesini bekliyordum .
Yine maç açmş . Ben de televizyonda neler var diye bir bak bakalm dedim . Ben baktım hiçbişey yok dedi
Ben de bakayım o zaman dedim . Çevirmedi . Bende artık bıktım zaten sürekli maç maç maç .
Yeter dedim sürekli maç açıyorsun ben hiç bişey izlemeyecekmiyim . Cevap vermedi . Bende oyunculara küfür ettim Bela okudum inşallah geberir hepsi çıkamazlar bidaha diye o kdr sinirlendimki artık . Evimde istediğimi izlerim dedi benim de evim ben de izlerim dedim . Neyse kahvaltıyı hazırladım getirdim çayları bile koydum . Giyindi ben gidiyorum dedi . Nereye dedim iştahım kalmadı dedi . Ben de otur şuraya saçmalama o kdr hazırladım sadece bir günümüz beraber geçiyo ondada böylemi yapacaksın dedim . İstemiyorum gidiyorum dedi . kapıya gitti bende önüne geçtim gidemezsin yeter ne kdr acımasızsın sadece bir şey söyledim diye böyle yapılırmı dedim . Beni dinlemedi . Bir gün tatilin var zaten gitme dedim . Benim tatilm senin tatilinmi dedi .Bende çekiştirirken gömleğini yırttım yanlşlıka . O da dahada sinirlendi . İtti beni de gitti gömleğini değiştirdi çıktı dışarı . Bende eğer dönmezsen çığlık atarm rezil olursun dedm . Dönmedi bende çığlık attım eve geri girmek zorunda kaldı . İstemiyorum seninle kahvaltı yapmak zorlamı yüzsüz müsün sen dedi . Ben de öyle deyince açtm kapıyı defol git dedim . Gitti . Bir günümüz vardı sadece ondada çekip gitti . 1 saattir ağlıyorum . Bütün günün içine etti . Moralim çok bozuk gerçekten . Kahavltıyıda topladım geri . Bende yapmadım iştahı filan kalmadı . Bugün beraber kahvaltı yapıp beraber vakit geçirip gezme günümzken bi tv ye laf ettim diye böyle yapılır mı ya . Bi insana bu acımaszlıktır ya böyle bişey olur mumoralimi toplayamıyorum .. Bütün gün yatıp ağlayasım geliyo . Bir türlü durduramadım göz yaşlarımı çok üzgünüm gerçekten . Yapayalnz kaldm evde ttek başıma
Bi evin içinde sürekli maç ve maç yorumu yok transferdir bilmem nedir sürekli bunlar açık olsa . Bütün dizileriniz çevrilse ve sürekli maç izlensse . Sabah uyanınca maç akşam eve gelince maç açık olsa o evde ve birde günde 2 saat plastationda maç yapıp televizyon işgal edilse sizinde başınıza gelse ne yapardınız oturup izlermiydiniz ?. Arada sırada açıyo demiyorum ben sürekli maç açıyo demiyorum eve de zaten işten 6 da geliyo akşam saat 6 dan 12 ye kadar maç açık . Süreklib öyle olsa oturup izlermiydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?