- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi Tiramisuseven
-
4 günde adam kız bulmuş bir de evlenmiş yani vallahi tebrik ederim ben öyle adamı hızlı gonzales gibi maşallah ne kızması4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum
4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum
nişanlanmışsa nasıl gelinlikli oluyor ki yanındaki kız? bu kadar saf olmayın. gelinlik damatlığı alma süreci bile dört günden fazla sürüyor.4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum
Mutlu ol sana hakkımı helal etmiyorum hadş eyvallah de al ceketini çık arkadaşım4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum
Arkadaşlar cevap yazamadım kusura bakmayın.Hayır troll falan değilim damatlikmis nisanlikmis nerde ne giyerler pek bilmedigimden sizlere sordum.Bana nişan yaptık ama düğün gibi oldu dedi hepsi bir arada olmus yani.Benimle konuşurken aklında yokmus evlilik ben konuşmayı kesince gitmisler istemisler falan ben de o şokla gelinlik niye var falan demedim düğün yapmayacaklarmis zaten.Yuzukle birlikte fotograf at dedim yüzük sol elimde dedi.Yani gerçekten o an inanmadım .Benim anlamadığım 4 günde hemen öyle ev falan döşenir mi nasıl eşya gelinlik falan almışlar ki hizla.Akrabalarinin birinden fotoğraf gördüm damat trası diye kuaförde bi fotoğraf paylaşmış o fotoğrafı görünce inanmaya basladim
Aferin işte böyle akıllı mantıklı güçlü oldukça kazanırsın bu hayattaBenden kurtulmak gibi bir durum yok çünkü onu kaç kez ben bıraktım bana hiç güven vermedi kendisi ara ara sen bu küslüklerini bıraktığında iş işten çoktan geçmiş olacak diyordu yani mesajı vermis zaten bugün anladım ben evleneceğim ama seninle değil sen benimle evlenmezsin falan diyordu.Giydiği şey damatlık mı değil mi bilemem artık evlenmiş zaten ama hala da saçma sapan şeyler yazmaya devam ediyor cevap yazmıyorum.Aklinca canımı acıtmış oldu acıdı da ama ben 2 ay sonra unuturum da o bu yaptığı hatayı ömrü boyunca unutmaz kıza da acıyorum yazık evlendiği adam birilerine nispet yapmak için evlenmiş resmen.Ben 20 o 23 yaşında olmasına rağmen kendisi daha bir ergen.Üniversitede 1.sınıfım bitti kaldı 3 sene 7 ayımı bu kisiye ayırdığıma üzülüyorum sadece. Allah kurtarmış diyorum her şeyin hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?