Ağlıyorum..Bu giysi damatlık mı oluyor?

Bu kadar gerizekalı olan bir adamı çok mu aradın. Üstündeki damatlık değil. En fazla o düğünde garsonmus gibi duruyor. İnsanlar nisanda gelinlik ve damatlık giymez. Eğer dört günde nişanlanıp evlendiyse böyle karaktersiz bir adamdan kurtuldugun için sevin. Eğer yalan söylüyorsa böyle salak bir adamdan kurtuldugun için sevin.

4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum

Madem inanmıyorsun neden ağlıyorsun.

Saçma , saygısizca bit saka olduğu kesin zaten.

Ben olsam bu kendince yaptığı şakadan dolayı terk ederdim onu.

Garson gibi duruyor daha çok

Yapma allasen 4 günde evlenilir mi buradaki kadınlar da gaz vermiş erkek arkadaşın evlenmiş diye:) :) :)

Ya inanma su mal herife. Madem nisanlanmis da ne bok yemeye sana yazip duruyor? Sence de sacma degil mi? O kucucuk akliyla guya sana oyun yapiyor. Beyinsiz. Hadi herseyi gectim, su kiyafetle nişana ya da dugune hangi kadin izin verir? Boyle mali kim ne yapsin?

4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum
nişanlanmışsa nasıl gelinlikli oluyor ki yanındaki kız? bu kadar saf olmayın. gelinlik damatlığı alma süreci bile dört günden fazla sürüyor.

4 gün içinde evlilik ev haZirligi olmaz herşey hazırdır anlarım bence sizi idare etmiş düğüne kadar şimdi de senden ayrılınca istedik ettik Nisan yaptık ev tutuldu demiş nerden baksan mantıksız bu ilişkinin öncesi de var anlık birşey olacağını sanmiyorum

Aferin işte böyle akıllı mantıklı güçlü oldukça kazanırsın bu hayatta

Yahu dört günde ne evlenmesi? 4 günde gelinlik mi alacaksın? Salon mu tutacaksın? Ev mi düzeceksin? Velev ki kv evinde kalacak gelin yatak odası mı alacaksın? Ya bunlar daha önceden hazırlanıyor sizinle gönül eğlendiriyordu ya da sizinle .... geçiyor ....

Kesin garson kıyafeti.birinin düğününde garsonluk yapmış:)yelekli dağmatlıkmı kaldı yaa ay bide bordo papyon takmış.direk soğumalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…