Ağlıyorum..Bu giysi damatlık mı oluyor?

adam yalan sölüyo kızım saf miisn
senle konuşurken bulmuş onu..
resmen aldatilmişsin..
s.. et koy gitsin..
kurtulduğuna dua et sadaka ver.

Damatlik olsa dügmeleri gözükmeyen bir gömlek giymesini tercih ederdim
Siz hayatiniza bakin bosverin eski sevgiliyi falan

Kıskandırmaya çalışıyordur. 4 günde kiminle tanıştı ne ara istemeye gidildi yüzük takıldı nikah tarihi alındı ev düzüldü de düğün yapıldı.

Yok öyle birşey tamamen ergence kıskandırmaya çalışıyor sinir olurum böyle tiplere salak herif!..

İşte Buyur sana damatlık. Damatlık smokin böyle olur, öyle garson gibi uyumsuz parçalarla damat olunmaz. Seni yiyor aklı sıra.

adam yalan sölüyo kızım saf miisn
senle konuşurken bulmuş onu..
resmen aldatilmişsin..
s.. et koy gitsin..
kurtulduğuna dua et sadaka ver.
+1
Evet ya aldatıldın yada aldatıldın, yani başka seçenek yok.
Evlenmiş olsada olmasada o adam karaktersizin önde gideni bayrak tutanı.
Kurtulduğuna dua et sadaka ver kurban kes yap bişeyler...

Arkadasim neden inanmiyorsun ki?Sana ben artik nişanlandim diyen bir erkekle gercekten nişanlanmamiş dahi olsa devam mi etmek istiyorsun o adamdan sana eş de olmaz meş de.

sizde gıdın bır gelınlıkçeye gıyın gelınlığı foto çektırın bende evlendım ıkımızıde mutluluklar o zaman....

:))Kemer sadece donlar düşmesin diye takılmıyor ki:)
Kemer bir aksesuardır,kıyafet üzerine göre bile olsa kemersiz itici durur bence,dede gibi..
Bence bu kıyafet garson gibi,konu sahibine boş atmış,dolu tutmuş 4 günlük ex.Yoklama çekti galiba üzülecek mi diye,başarmışta:))

Ben de dedim zaten damat dediğin böyle kot pantolon kemeri takar mi? Ne güzel şık kemerler var :)
Adam boş atmış doku tutmuş, ama anladığım kadarıyla bu hareketiyle (bile) konu sahibini etkilemeyi başarmış.
Bize de mutluluk dilemek düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…