- 13 Eylül 2015
- 21.893
- 68.789
- 598
- Konu Sahibi Tiramisuseven
-
Ben de dedim zaten damat dediğin böyle kot pantolon kemeri takar mi? Ne güzel şık kemerler var :)
Adam boş atmış doku tutmuş, ama anladığım kadarıyla bu hareketiyle (bile) konu sahibini etkilemeyi başarmış.
Bize de mutluluk dilemek düşer
İlk defa duyuyorum,gelinlik hasretini doya doya giderme amaçlı sanırım:))Kızın nişanda gelinlik giymesi ilk bi bana da komik geldi ama bizim Antalya’da çok var. Nişanında nikahında kına gecesinde düğününde ayrı ayrı gelinlik giyiyorlar. Düz beyaz elbise de değil bildiğin teliyle duvağıyla gelinlik. Bazıları 3-4 gelinlik giymeden evlenemiyor. Acaba eski sevgiliniz ya da gelin böyle tuhaf adetleri olan bir yöreden mi?
Nişan da gelinlik mi giyiliyor... Yani yalan söylüyorsa bile bir şekilde senden ayrılmak kurtulmak istiyor... Bırak kurtulsun4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum
HAhahahahaGarson kıyafetine benziyo daha çok valla. Ayrıca o ne göbek öyle ya az yesin
Ay bacım bişanda gelinlik mi giyiliyo ya? Resmen kıskandırmak için bi yakınının düğünden foto atmış gelinle. Yaşlar kaç allasen?4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum
Bende tam böyle yazacaktım. Size katılıyorum.Birinin düğününe gitmiştir. Gelinin yanında poz verip size atmıştır. Ergence meseleler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?