Ağlıyorum

cressa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
73
30
3
24
arkadaşlar geçen gün sevgilimin WhatsApp olayını falan anlatmıştım dün gece ayrılmıştım gece birsuru mesajlar beni aramalar barışalım falan birsuru şey bugün sabahta babası fenalaştı hastaneye kaldırdılar biraz konuştuk teledonunun şarjı bitti akşama kadar ulaşmaya çalıştım sordum uğraştim sonra hiç konuşamadık eve geçince sesini duyayım diye mesaj attı aradım ne yaptınız bugün falan diye konuşmak istemiyorum dedi kapattı Bende yazdım sürekli değişen ruh halinle uğraşamam her şeyine katlanıyorum hala aynısın dedim yazma yorgunum dedi bitti dedim yolun açık olsun dedim seninde dedi bende diğer kız için uğraştığını vurgulayarak başkası olsa kapisinda köpek olurdun dedim beni engelledi.d bu da böyle bi hikayeydi ağlıyorum iyi geceler

Al canım

Sakla samanı gelir zamanı

Bakın şimdi yalnis anliyacaksiniz geçen iliskiye girdim diye konus acdıniz eski sevgilisiyle. Olan mesajlar bugünde engellemeler nneden kendinizi düşünmüyorsunuz???? Biir erkek için değer mi kendinize yazık etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…