- 10 Nisan 2014
- 42.655
- 114.130
- 798
sevgilinize annelik mi yapıyorsunuz?ben şokk.şu sitede artık şaşırmayacağım hiçbirşeye diyorum olmuyor anacığımm.mutlaka tuhaf bir şey okuyorumonun annesi yok ona her türlü aile olan benim ben annelik yapıyorum biliyorum zaten nasıl davranmam gerektiğini
Annesi yok diye annelik yapmanıza gerek yok siz sevgilisisiniz annenin yerini dolduramazsınız ama babası hasta olan bir insana dünya iyiside olsanız bu şekilde trip atmanız doğru değil ters anına gelmiştir sinirlenmiştir.onun annesi yok ona her türlü aile olan benim ben annelik yapıyorum biliyorum zaten nasıl davranmam gerektiğini
arkadaşlar geçen gün sevgilimin WhatsApp olayını falan anlatmıştım dün gece ayrılmıştım gece birsuru mesajlar beni aramalar barışalım falan birsuru şey bugün sabahta babası fenalaştı hastaneye kaldırdılar biraz konuştuk teledonunun şarjı bitti akşama kadar ulaşmaya çalıştım sordum uğraştim sonra hiç konuşamadık eve geçince sesini duyayım diye mesaj attı aradım ne yaptınız bugün falan diye konuşmak istemiyorum dedi kapattı Bende yazdım sürekli değişen ruh halinle uğraşamam her şeyine katlanıyorum hala aynısın dedim yazma yorgunum dedi bitti dedim yolun açık olsun dedim seninde dedi bende diğer kız için uğraştığını vurgulayarak başkası olsa kapisinda köpek olurdun dedim beni engelledi.d bu da böyle bi hikayeydi ağlıyorum iyi geceler
Daha neler goorecensevgilinize annelik mi yapıyorsunuz?ben şokk.şu sitede artık şaşırmayacağım hiçbirşeye diyorum olmuyor anacığımm.mutlaka tuhaf bir şey okuyorum
onun annesi yok ona her türlü aile olan benim ben annelik yapıyorum biliyorum zaten nasıl davranmam gerektiğini
Onun ailesinin olmaması annelik yapmamızı gerektirmezdi zira böyle sağlıklı bir ilişki olmaz. Ayrıca nasıl davranmaniz gerektiğiniz konusunda çok da iyi olmayabilirsiniz. Tekrar diyorum annnesi olarak görmeyin kendinizi çok sağlıksız bir söz bu . İyi geceleronun annesi yok ona her türlü aile olan benim ben annelik yapıyorum biliyorum zaten nasıl davranmam gerektiğini
21 yasindasiniz, kazik kadar adama annelik yapacak durumda oldugunuzu hic sanmiyorum. Tum gun babasiyla ilgilenmis adamin sizi nazlayacak hali oldugunu da hic sanmiyorum.onun annesi yok ona her türlü aile olan benim ben annelik yapıyorum biliyorum zaten nasıl davranmam gerektiğini
arkadaşlar geçen gün sevgilimin WhatsApp olayını falan anlatmıştım dün gece ayrılmıştım gece birsuru mesajlar beni aramalar barışalım falan birsuru şey bugün sabahta babası fenalaştı hastaneye kaldırdılar biraz konuştuk teledonunun şarjı bitti akşama kadar ulaşmaya çalıştım sordum uğraştim sonra hiç konuşamadık eve geçince sesini duyayım diye mesaj attı aradım ne yaptınız bugün falan diye konuşmak istemiyorum dedi kapattı Bende yazdım sürekli değişen ruh halinle uğraşamam her şeyine katlanıyorum hala aynısın dedim yazma yorgunum dedi bitti dedim yolun açık olsun dedim seninde dedi bende diğer kız için uğraştığını vurgulayarak başkası olsa kapisinda köpek olurdun dedim beni engelledi.d bu da böyle bi hikayeydi ağlıyorum iyi geceler
Ayrıldıysanız neden tüm gün aradınız?arkadaşlar geçen gün sevgilimin WhatsApp olayını falan anlatmıştım dün gece ayrılmıştım gece birsuru mesajlar beni aramalar barışalım falan birsuru şey bugün sabahta babası fenalaştı hastaneye kaldırdılar biraz konuştuk teledonunun şarjı bitti akşama kadar ulaşmaya çalıştım sordum uğraştim sonra hiç konuşamadık eve geçince sesini duyayım diye mesaj attı aradım ne yaptınız bugün falan diye konuşmak istemiyorum dedi kapattı Bende yazdım sürekli değişen ruh halinle uğraşamam her şeyine katlanıyorum hala aynısın dedim yazma yorgunum dedi bitti dedim yolun açık olsun dedim seninde dedi bende diğer kız için uğraştığını vurgulayarak başkası olsa kapisinda köpek olurdun dedim beni engelledi.d bu da böyle bi hikayeydi ağlıyorum iyi geceler
Adamı köpek edicem diye ne uğraştın be. Bence o dediğinden biri oldu ama sevgilin değilonun annesi yok ona her türlü aile olan benim ben annelik yapıyorum biliyorum zaten nasıl davranmam gerektiğini
Niye ki?onun annesi yok ona her türlü aile olan benim ben annelik yapıyorum biliyorum zaten nasıl davranmam gerektiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?