Nasil davranmaniz gerektiginizi bilmiyorsunuz.onun annesi yok ona her türlü aile olan benim ben annelik yapıyorum biliyorum zaten nasıl davranmam gerektiğini
neden hepiniz bu kadar kırıcısınızAnnesi yok diye annelik yapmanıza gerek yok siz sevgilisisiniz annenin yerini dolduramazsınız ama babası hasta olan bir insana dünya iyiside olsanız bu şekilde trip atmanız doğru değil ters anına gelmiştir sinirlenmiştir.
çok kırıcısınızOnun ailesinin olmaması annelik yapmamızı gerektirmezdi zira böyle sağlıklı bir ilişki olmaz. Ayrıca nasıl davranmaniz gerektiğiniz konusunda çok da iyi olmayabilirsiniz. Tekrar diyorum annnesi olarak görmeyin kendinizi çok sağlıksız bir söz bu . İyi geceler
Asla kırmak değildi amacım özür dilerim kendi adıma. Sadece durumun vehametini farkedin diye uyardım.çok kırıcısınız
Yahu babası hasta pessss...arkadaşlar geçen gün sevgilimin WhatsApp olayını falan anlatmıştım dün gece ayrılmıştım gece birsuru mesajlar beni aramalar barışalım falan birsuru şey bugün sabahta babası fenalaştı hastaneye kaldırdılar biraz konuştuk teledonunun şarjı bitti akşama kadar ulaşmaya çalıştım sordum uğraştim sonra hiç konuşamadık eve geçince sesini duyayım diye mesaj attı aradım ne yaptınız bugün falan diye konuşmak istemiyorum dedi kapattı Bende yazdım sürekli değişen ruh halinle uğraşamam her şeyine katlanıyorum hala aynısın dedim yazma yorgunum dedi bitti dedim yolun açık olsun dedim seninde dedi bende diğer kız için uğraştığını vurgulayarak başkası olsa kapisinda köpek olurdun dedim beni engelledi.d bu da böyle bi hikayeydi ağlıyorum iyi geceler
Kötü birşey yazmadım kineden hepiniz bu kadar kırıcısınız
anlamadım ki ben başka biriyle de görüştüğünü bile bile mi sevgiliydin?diğer kız için uğraştığını vurgulayarak başkası olsa kapisinda köpek olurdun dedim
hayır eski sevgilisi olayı anlattım başka bir başlıktaanlamadım ki ben başka biriyle de görüştüğünü bile bile mi sevgiliydin?
öyleyse hayırlısı olmuş bitmesi
Ben sizin ilişkinizi çözemedim. Kadın küfürbaz,adam desen böyle bir kadını sineye çekip dönüyor,sonra vazgeçiyor. Kadın dönen adama Trip atıyor.. Saçma sapan bir döngü. Sizin iki yolunuz var bence ; Sen kendini geri çekeceksin ona da kendine de zaman vereceksin. O da bı kendine gelsin toplasın. Ya da tamamen ayrilacaksınız ki bence ayrilmalisiniz. Evlenirseniz bosanirsiniz net..arkadaşlar geçen gün sevgilimin WhatsApp olayını falan anlatmıştım dün gece ayrılmıştım gece birsuru mesajlar beni aramalar barışalım falan birsuru şey bugün sabahta babası fenalaştı hastaneye kaldırdılar biraz konuştuk teledonunun şarjı bitti akşama kadar ulaşmaya çalıştım sordum uğraştim sonra hiç konuşamadık eve geçince sesini duyayım diye mesaj attı aradım ne yaptınız bugün falan diye konuşmak istemiyorum dedi kapattı Bende yazdım sürekli değişen ruh halinle uğraşamam her şeyine katlanıyorum hala aynısın dedim yazma yorgunum dedi bitti dedim yolun açık olsun dedim seninde dedi bende diğer kız için uğraştığını vurgulayarak başkası olsa kapisinda köpek olurdun dedim beni engelledi.d bu da böyle bi hikayeydi ağlıyorum iyi geceler
kim küfürbaz?Ben sizin ilişkinizi çözemedim. Kadın küfürbaz,adam desen böyle bir kadını sineye çekip dönüyor,sonra vazgeçiyor. Kadın dönen adama Trip atıyor.. Saçma sapan bir döngü. Sizin iki yolunuz var bence ; Sen kendini geri çekeceksin ona da kendine de zaman vereceksin. O da bı kendine gelsin toplasın. Ya da tamamen ayrilacaksınız ki bence ayrilmalisiniz. Evlenirseniz bosanirsiniz net..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?