sağolun kızlar desteğiniz için, doktorum ilaçları bırak cumaya kadar adet olmazsan bir daha test yap dedi(işin bu kısmı komik), ruhen hazır hissedersen 2.adetinde başlarız dedi o kadar destek oldu ki az kalsın ağlayacaktı canım doktorum, toparlanayım hemen başlayacağım tekrar...
sizi seviyorummmmmmmmmmm hemde çok ve tedavime başladım bu kadar radikal bir karar ve ben cesaretimi topladım muayene mi oldum şükür sorun yok iki taneyede ikna ettim oh ohhhhhh inşallah bebelerim tutar
canım Allah sana ve bebeğine acı keder göstermesin, bir daha sıkıntı yaşatmasın, acılarımızı dindirsin, en kısa zamanda isteyen tüm kullarına çocuk nasip etsin, ne olur üzme kendini ve bebeğini gerekirse girme foruma, duygularıma tercümanım benim, öpüyorum seni...
çok çok sevindim maşallah işte bu kadar bu bi son değil yeni bi başlangıç olsun olacak inşallah yıpratma kendini yeter biz hep yanındayız bak ben senden önce sırf destekçim var diye başladım bugün dondurulmuşlara sonra sıra sende inşallah anne oluruz bebeğimiz bebeklerimiz olsun da gerisi boş yeter ki sen dik dur
Benim zaten embriyo kalitesi kötüydü. İdrar testi yaptım sadece kanda baktirmadim. Yani adet görmeyi bekleyeyim diyorum zaten şansım yüzde 1 di. 12. Gun silik bile olsa çıkar ama yok iste....
kısss sen unutulurmusun hiç ya :)) dua et bize bolca bebişinle birlikte kendine dikkat görüşürüz cnmKızlar, ben bir kac gun topikte olmayacağım,Ece hatırladığım kadarıyla yarın transferin var,dualarım seninle,hayirlisiyla insAllah git gel transfere,yakında görüşürüz,sizi kaldığım yerden umarım cok cok daha guzel haberlerle yakalarım,dualarım daima sizinle ....Kendinize iyi bakın, sakın endiselerle yıpratmayın kendinizi,allahım hepimize sabır,güç versin...dualarınızda lilymeredinide unutmayın...:))
canım Allah sana ve bebeğine acı keder göstermesin, bir daha sıkıntı yaşatmasın, acılarımızı dindirsin, en kısa zamanda isteyen tüm kullarına çocuk nasip etsin, ne olur üzme kendini ve bebeğini gerekirse girme foruma, duygularıma tercümanım benim, öpüyorum seni...
canımcığım....ne diyeyimmm bilemiyorum 3. denemem bu benim ilk denememde 24 yaşındaydım o ilk negatif beni çok yıprattı yaşadığım şehirden bile kaçtım elimde avcumda hiÇ paramız kalmadı tekrar yaptırabilmek için 2yıL yemedi içmedim 2i denememde tam 4 tane5.gün transferi yapıldı.sonuç pozitif oldu 3. ayını doldurmadan ağır grip geçirdim ağır antibiyotikler kullanmak zorunda kadım 6 ay kabusarla yaşadım çocuğuma bişey olacak diyeo ok güçlü çıktı ... bak şu an kıızımm SUu var ..eşimin hiç olmayan sipermlriyle yüzde şansla 3yıl aradan sonra hamile oldum olmadı 3.5 ayda kürtaj sıcaklığını hissede hissede gönderdim tüm bunlara rağmen gücÜmü topladım tekrarr dedi ... buyaşanılalar bir dağ bazen hızlı tırmanıyoRsun bazen çoook hızlı en aşağıya düşüyoRsun yeterki ayağa kalmayı bilmek lazım...OKADAR EMİNDİMKİ SENİN HAMİLE OLDUĞUNA HALA İNAAMIYORUM... KUZUMMM ÜZÜLME ALLAH BÜYÜK ....
canımcığım....ne diyeyimmm bilemiyorum 3. denemem bu benim ilk denememde 24 yaşındaydım o ilk negatif beni çok yıprattı yaşadığım şehirden bile kaçtım elimde avcumda hiÇ paramız kalmadı tekrar yaptırabilmek için 2yıL yemedi içmedim 2i denememde tam 4 tane5.gün transferi yapıldı.sonuç pozitif oldu 3. ayını doldurmadan ağır grip geçirdim ağır antibiyotikler kullanmak zorunda kadım 6 ay kabusarla yaşadım çocuğuma bişey olacak diyeo ok güçlü çıktı ... bak şu an kıızımm SUu var ..eşimin hiç olmayan sipermlriyle yüzde şansla 3yıl aradan sonra hamile oldum olmadı 3.5 ayda kürtaj sıcaklığını hissede hissede gönderdim tüm bunlara rağmen gücÜmü topladım tekrarr dedi ... buyaşanılalar bir dağ bazen hızlı tırmanıyoRsun bazen çoook hızlı en aşağıya düşüyoRsun yeterki ayağa kalmayı bilmek lazım...OKADAR EMİNDİMKİ SENİN HAMİLE OLDUĞUNA HALA İNAAMIYORUM... KUZUMMM ÜZÜLME ALLAH BÜYÜK ....
günaydın kızlar nasılsınız ?
bu sıcaklarda ben napıcam evde derken buz gibi oldu hava başka bişey istesem olcakmış valladondum sabah sabah
yarensardunta,tugbasinop arkadaşlarımızın bugün test günü inşallah onlardan güzel haberler alıcaz
menac cnm agladın üzüldün bizlerde çok üzüldük ki hala test gününü bekliyorum umudum var senden arkadaşım ama ayaga kalkmana ,ğüçlü olmana çok sevindim cnm.allah tez zamanda yüzünü güldürsün arkadaşım.
lilymeredin cnm hep aklımızdasın dualarımızdasın cnm çabuk dön bebeğinede kendinede ii bak.
kızlar benimde yavaş yavaş hazırlanmam lazım 8:30 da evden çıkıcaz inşallah bende hayırlısıyla bebeklerimi alıp gelicem .dualarınızda benide anın .allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.amin.
herkese selam benim cumartesi günü transferim oldu ama sağ kasığımda bacağıma vuran bir ağrı var göğüslerim adet olacakmışım gibi şişti karnımda şiş ve gergin en son 4 ağustosta adet oldum allahım korkuyorum yok sa adet mi olacağım ilkinde test gününden 3 gün önce adet olmuştum yine olursambu belirtiler tutmadığınımı gösterir
kızlar kan testimi aldım negatif beta hcg 2.39 ağlamadım bile, ece beni hamile yerine ilk negatif olarak işaretleyebilirsin...
günaydın kızlar nasılsınız ?
bu sıcaklarda ben napıcam evde derken buz gibi oldu hava başka bişey istesem olcakmış valladondum sabah sabah
yarensardunta,tugbasinop arkadaşlarımızın bugün test günü inşallah onlardan güzel haberler alıcaz
menac cnm agladın üzüldün bizlerde çok üzüldük ki hala test gününü bekliyorum umudum var senden arkadaşım ama ayaga kalkmana ,ğüçlü olmana çok sevindim cnm.allah tez zamanda yüzünü güldürsün arkadaşım.
lilymeredin cnm hep aklımızdasın dualarımızdasın cnm çabuk dön bebeğinede kendinede ii bak.
kızlar benimde yavaş yavaş hazırlanmam lazım 8:30 da evden çıkıcaz inşallah bende hayırlısıyla bebeklerimi alıp gelicem .dualarınızda benide anın .allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?