Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım benim çok sevindim toparlanmana bizi bırakma biz seni ıbrakmayız yanındayız sakı n kendini yanlız hissetme dualrım seninle

herkese selam benim cumartesi günü transferim oldu ama sağ kasığımda bacağıma vuran bir ağrı var göğüslerim adet olacakmışım gibi şişti karnımda şiş ve gergin en son 4 ağustosta adet oldum allahım korkuyorum yok sa adet mi olacağım ilkinde test gününden 3 gün önce adet olmuştum yine olursam bu belirtiler tutmadığınımı gösterir

sizi seviyorummmmmmmmmmm hemde çok ve tedavime başladım bu kadar radikal bir karar ve ben cesaretimi topladım muayene mi oldum şükür sorun yok iki taneyede ikna ettim oh ohhhhhh inşallah bebelerim tutar

Harikasın yelkenay,tebrik ediyorum ,dualarım seninle,dondurulmuslarina güven umarım her sey yolunda gidecek ve guzel haberler alacaz,ben bu topige başlarken bir motto yaptım kendime o bana güç verdi dedim ki ben elimden geleni yapıyorum artık 'olduğu kadar,olmadıgı kader' ama ne kadar şansımız varsa hepsini deneyeceğiz,yeterki Rabbim bize güç versin....

Âmin canım,Allah hiçbirimize acı keder göstermesin,walla senden sonra canım bir daha girip bir sey yazmak istemiyor ne yaan söyleyim cok ama cok etkilendim ve uzuldum ama sen bizi bırakma sakın sen gidersen ben de giderim topikten,ben de seni cok öpüyorum sakın ama sakın pes etme,kendini hemen toparla güçlü ol şükürki dondurulmuslarin var,Rabbim en kısa zamanda sanada ol diyecek ve olacak insAllah...dualarım hep seninle menac....

Harikasın menac iste boyle güçlü ol bizler mutlu et,hem gercekten inancın olsun,dondurulmuşla cok rahat,siskinlik olmayacak,daha deneyimli,daha vurdumduymaz ve daha rahat olacaksın bak gor ama sakın vazgeçme gülüm...

Benim zaten embriyo kalitesi kötüydü. İdrar testi yaptım sadece kanda baktirmadim. Yani adet görmeyi bekleyeyim diyorum zaten şansım yüzde 1 di. 12. Gun silik bile olsa çıkar ama yok iste....

canım olsun sen kanda baktır benim doktorum başlangıçta dediki baktımızda diyoruz aaa çok kaliteli kesin tutcak diye ama tutmadı baktık öf kalitesiz napsak ki dedik düşündük transfer ettik tuttu çok sağlıklı doğum oldu dedi....allahtan umut kesilmez doktorların dedikleri çıkmayabiliyor sen sıkma canını 13 günden önce idrarda gebelik çıkması çok nadir dedi bugün hemşire bana

Kızlar, ben bir kac gun topikte olmayacağım,Ece hatırladığım kadarıyla yarın transferin var,dualarım seninle,hayirlisiyla insAllah git gel transfere,yakında görüşürüz,sizi kaldığım yerden umarım cok cok daha guzel haberlerle yakalarım,dualarım daima sizinle ....Kendinize iyi bakın, sakın endiselerle yıpratmayın kendinizi,allahım hepimize sabır,güç versin...dualarınızda lilymeredinide unutmayın...:))

tuğbasinop canım test yaptırdın mı sen?bugün falan?28 ağustos gelmiş bile :)) inşallah tutmuştur

kısss sen unutulurmusun hiç ya :)) dua et bize bolca bebişinle birlikte kendine dikkat görüşürüz cnm

canımcığım....ne diyeyimmm bilemiyorum 3. denemem bu benim ilk denememde 24 yaşındaydım o ilk negatif beni çok yıprattı yaşadığım şehirden bile kaçtım elimde avcumda hiÇ paramız kalmadı tekrar yaptırabilmek için 2yıL yemedi içmedim 2i denememde tam 4 tane5.gün transferi yapıldı.sonuç pozitif oldu 3. ayını doldurmadan ağır grip geçirdim ağır antibiyotikler kullanmak zorunda kadım 6 ay kabusarla yaşadım çocuğuma bişey olacak diyeo ok güçlü çıktı ... bak şu an kıızımm SUu var ..eşimin hiç olmayan sipermlriyle yüzde şansla 3yıl aradan sonra hamile oldum olmadı 3.5 ayda kürtaj sıcaklığını hissede hissede gönderdim tüm bunlara rağmen gücÜmü topladım tekrarr dedi ... buyaşanılalar bir dağ bazen hızlı tırmanıyoRsun bazen çoook hızlı en aşağıya düşüyoRsun yeterki ayağa kalmayı bilmek lazım...OKADAR EMİNDİMKİ SENİN HAMİLE OLDUĞUNA HALA İNAAMIYORUM... KUZUMMM ÜZÜLME ALLAH BÜYÜK ....

Rabbim bebegini sana ve ablasina bagislasin.saglikli uzun ömürlü eylesin.kucagina almayi koklamayi nasip etsin insallah.

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]1 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ankara tıp[/TD]
[TD]4 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]3 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]5 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]9 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]5 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]3 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]30 agustos test günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]1 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]4 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]29 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]ekimde dondurulmuş transferi olucak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[TD]tedavisini başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

günaydın kızlar nasılsınız ?
bu sıcaklarda ben napıcam evde derken buz gibi oldu hava başka bişey istesem olcakmış valla dondum sabah sabah
yarensardunta,tugbasinop arkadaşlarımızın bugün test günü inşallah onlardan güzel haberler alıcaz
menac cnm agladın üzüldün bizlerde çok üzüldük ki hala test gününü bekliyorum umudum var senden arkadaşım ama ayaga kalkmana ,ğüçlü olmana çok sevindim cnm.allah tez zamanda yüzünü güldürsün arkadaşım.
lilymeredin cnm hep aklımızdasın dualarımızdasın cnm çabuk dön bebeğinede kendinede ii bak.
kızlar benimde yavaş yavaş hazırlanmam lazım 8:30 da evden çıkıcaz inşallah bende hayırlısıyla bebeklerimi alıp gelicem .dualarınızda benide anın .allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.amin.

gltensu cnm inşallah bu denemendeDE bebegini kucagına alıcaksın cnm allah bebegini sana, eşine ve onu dört gözle bekleyen ablasına bagışlasın cnm.

canım hadi al bebeişleride gel bekliyoruz sonrada güzel güzel istirahat et ananası unutma tamammı canım öpüyotum çok dualarım senle

canım hep söylüyoruz belirtilere takılma aklındanda olumsuz düşünceleri sil bebeğini düşün onu kucağına aldığında ne kdadar mutlu old. düşün sana iyi gelicek merka etme bebeğin senle

canım allah yavrunu sana ve babasına baağışlasın çok büyük mücadele gerçekten sabretmekten başka elimizden bişey gelmiyor ve güçlü olmak dediğin gibi çok önemli şarkı varya hani sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak .......

kızlar kan testimi aldım negatif beta hcg 2.39 ağlamadım bile, ece beni hamile yerine ilk negatif olarak işaretleyebilirsin...

Herşeyde bir hayır vardır canım bugün bir daha yaptır belki geç tutunmuştur.Bir umut her zaman içimizde...

herkese destegi icin tsk ederim..ben birkac aya ara verecegim bedenen ve psikolojik olarak cok yoruldum.6 ayda 2 asilama 2 tup...moonlight 35 senden israel by ve ekibi ile ilgili daha detay bilgialmak istiyorum ama..ben bi kez ona gittim cokciddi ve az konusan biriydi..zaten ondan sonra irenbeye karar vermistim. ama sen cok iyi diyorsun..anlatan detay veren bilgilendiren biri mi? be gercekci mi gereksiz umutlanmak istemiyorum..seinke benim problem de aynk..belirsiz infertilite..ondan senin yorumlarin benim icin cok onemli..sevgiler

Hayırlısıyla al gel bebişlerini.Sıkı sıkı tutunsunlar anneciğine.Ben de işyerindeyim az önce okudum menac için ağlıyorum,kızlar bakıyor ne oluyor diye...Hepimizin hakkında hayırlısı.Test günü olanlar da sonuçlarını lütfen paylaşsınlar bizlere de umut olsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…