Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlar merkezden aradılar değerim bir öncekine göre biraz düşükmüş pazartesi tekrar yaptırmam gerekiyomuş kafma takmamaya çalışıyorum hayırlısı vakit geçsin diye oyalanıyorum
İnşallah bir yanlışlık olmuştur.Gönlünü ferah tut

kızlar sağolun dıua etmekten başka elimizde bişey gelmiyo öpüyorum sizi gidip istirahat edeyim ben yine gelirim

HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com burada hcg hesaplama aracı var.1. ve 2. hch değerlerini yaz.14 yazan yere yumurtaların toplandığı günden ilk teste kaç gün geçti onu yazıyorsun.Sanıyorum 14 yada 15 tir sende de.sonuç normal mi onu veriyor.

insallah bebisleriniz simsiki tutunsun.keselerini de görün, kalp atislarini da duyun veee biz tedaviye baslayanlara taze hamileler olarak destek olun.:))insallahh!!!!

olmam mı hiiiiiiiç? ben bu tedavi sürecinde gerginlikten orta yerimden çatlamadıysam önce Allah'ım sonra buradaki arkadaşlar sayesinde oldu... Hep destek olacağım, dua edeceğim inşallah...

lilymeredin Allah bu sefer yüzünü güldürsün, tüm bu sıkıntılarına değsin. ultrasonda da görüp rahat bir nefes alacaksın inşalah

2 olasılık var.Testin duyarlı değildir.Hangi markaydı testin? ya da hcg değerin henüz yükselmemiş olabilir.Bebiş ağırdan alıyordur Genellikle duyarlığı yüksek testlerde silik 2.çizgi çıkar.

Test çok iyi bir marka değil... Bebiş 3,5 yıldır nazlanıyor zaten biraz daha ağırdan alsın bakalım... İnşallah dediğin gibi çıkar...Paniklerdeyim... :18:

Crione jel,kalçadan vurulan ilacın aynısıdır.İkisinin farkı biri iğne biri jel o kadar.Ben hala günde 2 defa crione jel kullanıyorum.Umarım dr.bire indirir.Senin dr. randevun ne zaman?

Bende 8 eylülde ilk defa dr. gideceğim.1 hafta var ama 1 ay varmış gibi geliyor.Baklım dr.larandevun nasıl gececek.Yarın haberlerini bekliyorum.Neler olacak merak ediyorum.

Venema sana bende hayret ediyorum.Kendince üzülmeyeyim diye testten kaçıyorsun ama bu doğru değil.Ya hamileysen.İlaçları da bıraktın.Yakın başka bir ilçeye gitseydin ya.

"Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstüne yağar.Ama unutma ki, rengarenk gök kuşağı yağmurdan sonra çıkar." MEVLANA

tam da bizi anlatıyor bence..çok hoşuma gitti sizinle de paylaşayım dedim.

Son düzenleme:
Bende yeni yeni heyecanlanmaya başladim ama son güne kadar bekleyemeyecek kadar değil ama size dünki rüyami anladım gece yatmadan allah'im bana bu gece bebeğimden haber var diyerek yattım ve gece rüyamda belirgin 2.çizgisi olan test gördüm ve sevinçten çıldırmış durumdaydım hamileyim diye ama tabi ağrılardan dolayı korkuyorum hala geçmedi bir yandan da bebeğim yerleşiyor ondan diyorum allah sonumuzu hayır etsin eminim bu duyguları sizde yaşamış yada yaşıyorsunuzdur beni anlarsınız

Ağrılarım minenin dediği gibi rahimde kasılma şeklinde birde trasfer gününde olduğu gibi bugün de sağ kaşığımda batmalar başladı

Benim bugün 7. günüm. Sizler gibi ben de çok heyecanlıyım. Bir yandan 12. gün gelsin, testim olsun ve o muhteşem rakamları göreyim istiyorum, öbür taraftan sonuç negatifse ne kadar üzüleceğimi düşünerek o gün gelmesin istiyorum...

Bir bakıyorum kendimi çok iyi hissediyorum, bir bakıyorum karamsarım. Hafif kasık ağrılarım oluyor, seviniyorum işaret mi diye, sonra üzülüyorum ya regl olursam diye...

Sonuçta yine aynı şeyi söyleyeceğim ama Allah'tan hayırlısını istemekten başka şansımız yok sanırım. Kadıncağızın birisi bebeği istemediği için kendini karnından vurmuş bir taraftan, öbür taraftan bizler maddi manevi yıpranıyoruz o minik kalbin atışını duyabilmek için. İşte Allah iki tarafı da farklı deniyor. Umuyorum ki hepimizin yüzleri güler, bebeklerimizi kucaklarımıza alırız, emziririz, eşlerimizle beraber arabalarında gezdiririz :) Amin...

Off birsürü şey yazdım hepsi silindi ama aynı duyguları yaşıyoruz inan ki benim de arada rahim'e kasılma giriyor adetli iken kanama oldukça olan ağrı gibi çok şiddetli vuruyor korkuyorum öyle ışte yaa arada unutuyorum zıpliyorum ağır kaldırıyorum ama çok pişman oluyorum yaptıklarıma pişman oluyorum keşke hep yatarak mi geçirseydim diyorum

canlarım mrb...kusuruma bkmayın nete anca girebildim iyi değildim hala sancım var kasıklarıma iğne batıyo sanki sürekli ondan dolayı yattım kalktım biraz kendime geldim...biliyosunuzki 15/18 arası yumurtam görünüyodu ancak sadece 5 tane içinde kaliteli çıktı diğerleri sağlıklı deilmiş we içinde hücre yokmuş..ultrasonda yumurta görünsede içinde laboratuvarda bakıldığında hücreler görünürmüş..ben zaten dondurtmayacaktım maddi sıkıntıdan dolayı ayrı ücret istediler dondurmaya bizde onun yerine eğerki allah korusun tutmucak olursa tedavi olurz tekrar dedik...uyandığımda 5 yumurta duyunca çok ağladım narkozun etsikide var tabi..sonra embriyolog kadın güzel haberi verince sevindim birazcık 4 tane 1.kalite sağlıklı 1 tanesi de iyi dedi..yarın we sonraki gün arayıp gelişimlerini söylüceklermiş.bi sürü ilaç jel bant vitamin vs verdiler kullanmaya başladım dokturum bebeklerin bize emanet 5 yıldızlı oteldeler konforları yerinde dedi :)) dua edin sağlıklıca tutunsun 2 tane transferim olucak 2 ayrı gün olabilir dedi doktorum...hastaneden çıkınca ağlama tuttu eşime diyorum bebeklerimizi bırakıp geldik biz nasıl anne babayız diye...ilk defa bu kdr yaklaştım hasretle beklediğim yavrularıma ( inşallah sonucu hayırlı olur.buarada opu bayağı zor allah herkese yardım etsin...sizleri çok seviyorum beni merak ettiğiniz için tşk ederim...dua edin ne olur bebeklerim güzel gelişip tutunsun..iyi geceler öpüldünüz

canım geçmiş olsun
sayıya çok takılma inşallah sağlıklı ve güçlü embriyoların olacak buna inan
bu bekleme süresi en zoru allah sabırlar versin ben üç gün öldüm öldüm dirildim her telefon geldiğinde kalbim sanki duruyordu..inşallah güzel haberler gelecek 5 hiç fena bir sayı değil ben de 3 te 2 tuttu mesela...

tşk ederim canım benim...sende kaçtane vardı toplanan?3 te 2 tuttu derken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…