İnşallah bir yanlışlık olmuştur.Gönlünü ferah tutkızlar merkezden aradılar değerim bir öncekine göre biraz düşükmüş pazartesi tekrar yaptırmam gerekiyomuş kafma takmamaya çalışıyorum hayırlısı vakit geçsin diye oyalanıyorum
kızlar sağolun dıua etmekten başka elimizde bişey gelmiyo öpüyorum sizi gidip istirahat edeyim ben yine gelirim
insallah bebisleriniz simsiki tutunsun.keselerini de görün, kalp atislarini da duyun veee biz tedaviye baslayanlara taze hamileler olarak destek olun.:))insallahh!!!!
Canım kalçadan progynex iğne vuruluyorum transferden beri her gun,dusuk riski olan ya da progesterona eksikliği olanlara veriliyor doktoruna güven veremediyse riskin yok şükür ben riskli gebeler gurubuna giriyorum canım daha once iki düşüğüm var benim aldığım ilaclarla kıyaslama,ben bu iğne yetmiyomus gibi günde 3 defa 6 kez progestan kapsülü alıyorum vajeneden ...coktesekkur ederim bu arada Rabbim insAllah yarında yüzümü güldürür
2 olasılık var.Testin duyarlı değildir.Hangi markaydı testin? ya da hcg değerin henüz yükselmemiş olabilir.Bebiş ağırdan alıyordurGenellikle duyarlığı yüksek testlerde silik 2.çizgi çıkar.
kızlar dondurulmuşlarla bebişe ne kadar ücret ödediniz, şimdiden hazırlayayım :)
kızlar merkezden aradılar değerim bir öncekine göre biraz düşükmüş pazartesi tekrar yaptırmam gerekiyomuş kafma takmamaya çalışıyorum hayırlısı vakit geçsin diye oyalanıyorum
selam canım.ultrasonla ilgili hislerini heyecanla bekliyorum yarına:))bi de bişey diycem,herkes iğnelerden bahsediyo ama doktorum bana hiç iğne vermedi.sadece crinon jeli günde 1 defaya düşürdü.ecopirin ve folic asid kullanıyorum.ne iğnesidir o kalçadan vurulduğunuz?ben neden vurulmuyorum acaba?
Menaccim hadi adetin hayırlı olsun, tedaviye start verdin sanırım,her seyin hayırlısı dualarım hep seninle,iyi olmana ve gecelere akmana sevindin,benim icinde gez,eğlen olur mü?
Kızlar dualarımıza ihtiyacım var yarın ultrason gunüm? Cook ama coook heyecanlıyım bide alttan muayene olmaktan nefreeeeeeet ediyorummm ama baska caremmm yok yaa,insAllah guzel haberlerle donerim yarın...
Venema sana bende hayret ediyorum.Kendince üzülmeyeyim diye testten kaçıyorsun ama bu doğru değil.Ya hamileysen.İlaçları da bıraktın.Yakın başka bir ilçeye gitseydin ya.İş nedeniyle küçük bir işçede yaşıyorum ve hastanenin cihazı bozulmuş kızlar o yüzden yaptıramadım 1 tane hastane var burda çünkü. Bir de yeniden umutlanmak istemiyorum işte sonu çok kötü oluyor çünküben de dedim cumaya kadar beklerim olmazsa en yakın yere giderim artık. bugüne kadar sonu hep hüsranla bittiğinden ihtimal bile vermiyorum vermek istemiyorum tekrar ağlamamak için :2:
insallah bebisleriniz simsiki tutunsun.keselerini de görün, kalp atislarini da duyun veee biz tedaviye baslayanlara taze hamileler olarak destek olun.:))insallahh!!!!
Benim bugün 7. günüm. Sizler gibi ben de çok heyecanlıyım. Bir yandan 12. gün gelsin, testim olsun ve o muhteşem rakamları göreyim istiyorum, öbür taraftan sonuç negatifse ne kadar üzüleceğimi düşünerek o gün gelmesin istiyorum...
Bir bakıyorum kendimi çok iyi hissediyorum, bir bakıyorum karamsarım. Hafif kasık ağrılarım oluyor, seviniyorum işaret mi diye, sonra üzülüyorum ya regl olursam diye...
Sonuçta yine aynı şeyi söyleyeceğim ama Allah'tan hayırlısını istemekten başka şansımız yok sanırım. Kadıncağızın birisi bebeği istemediği için kendini karnından vurmuş bir taraftan, öbür taraftan bizler maddi manevi yıpranıyoruz o minik kalbin atışını duyabilmek için. İşte Allah iki tarafı da farklı deniyor. Umuyorum ki hepimizin yüzleri güler, bebeklerimizi kucaklarımıza alırız, emziririz, eşlerimizle beraber arabalarında gezdiririz :) Amin...
canım geçmiş olsun
sayıya çok takılma inşallah sağlıklı ve güçlü embriyoların olacak buna inan
bu bekleme süresi en zoru allah sabırlar versin ben üç gün öldüm öldüm dirildim her telefon geldiğinde kalbim sanki duruyordu..inşallah güzel haberler gelecek 5 hiç fena bir sayı değilben de 3 te 2 tuttu mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?