inşallah canımmmm sen şu an topiğin ilk hamişi en büyük moralisin inanıyorum ki çok güzel haberler alıp geleceksin,inşallah bu kez muradınıza erersiniz sakın negatif şeyler düşünme
ben varım sanırım bir tek topikte dond. tedavisi gören benim 1.700 canım ilaçlar yok içinde ama zaten ilaçlarda 100-150 fln tutuyor
insallah bebisleriniz simsiki tutunsun.keselerini de görün, kalp atislarini da duyun veee biz tedaviye baslayanlara taze hamileler olarak destek olun.:))insallahh!!!!
lilymeredin Allah bu sefer yüzünü güldürsün, tüm bu sıkıntılarına değsin. ultrasonda da görüp rahat bir nefes alacaksın inşalah
Bende 8 eylülde ilk defa dr. gideceğim.1 hafta var ama 1 ay varmış gibi geliyor.Baklım dr.larandevun nasıl gececek.Yarın haberlerini bekliyorum.Neler olacak merak ediyorum.
Slm kızlar bskiyoumda bütün kızlar toplanmış.ben bugünü yine uyuyarak geçirdim ne olacak benim bu halim bilmiyorum.bel ağrım başladı hafiften sag kasığında da bi agri var dizi me vuran hayırlı si diyorum.allahın hepimizin yüzünü güldürsun inşallah.benim gibi uyuyan varmı kızlar aranızda protestan fitil ve croxcine 4000 iğne kullanıyor um hergün onlar mı uyutuyor acaba beni böyle
ece hayırlı olsun bebişlerin sıkı sıkı tutunsun canımcım ...Slm kızlar bskiyoumda bütün kızlar toplanmış.ben bugünü yine uyuyarak geçirdim ne olacak benim bu halim bilmiyorum.bel ağrım başladı hafiften sag kasığında da bi agri var dizi me vuran hayırlı si diyorum.allahın hepimizin yüzünü güldürsun inşallah.benim gibi uyuyan varmı kızlar aranızda protestan fitil ve croxcine 4000 iğne kullanıyor um hergün onlar mı uyutuyor acaba beni böyle
Uyu tatlım, zaman daha güzel ve daha çabuk geçer... Ben de uyusam keşke... Uyumuyorum saçma sapan test yapıyorum, moralim bozuluyor falan filan...
ece hayırlı olsun bebişlerin sıkı sıkı tutunsun canımcım ...
canlarım mrb...kusuruma bkmayın nete anca girebildim iyi değildim hala sancım var kasıklarıma iğne batıyo sanki sürekli ondan dolayı yattım kalktım biraz kendime geldim...biliyosunuzki 15/18 arası yumurtam görünüyodu ancak sadece 5 tane içinde kaliteli çıktı diğerleri sağlıklı deilmiş we içinde hücre yokmuş..ultrasonda yumurta görünsede içinde laboratuvarda bakıldığında hücreler görünürmüş..ben zaten dondurtmayacaktım maddi sıkıntıdan dolayı ayrı ücret istediler dondurmaya bizde onun yerine eğerki allah korusun tutmucak olursa tedavi olurz tekrar dedik...uyandığımda 5 yumurta duyunca çok ağladım narkozun etsikide var tabi..sonra embriyolog kadın güzel haberi verince sevindim birazcık 4 tane 1.kalite sağlıklı 1 tanesi de iyi dedi..yarın we sonraki gün arayıp gelişimlerini söylüceklermiş.bi sürü ilaç jel bant vitamin vs verdiler kullanmaya başladım dokturum bebeklerin bize emanet 5 yıldızlı oteldeler konforları yerinde dedi :)) dua edin sağlıklıca tutunsun 2 tane transferim olucak 2 ayrı gün olabilir dedi doktorum...hastaneden çıkınca ağlama tuttu eşime diyorum bebeklerimizi bırakıp geldik biz nasıl anne babayız diye...ilk defa bu kdr yaklaştım hasretle beklediğim yavrularıma( inşallah sonucu hayırlı olur.buarada opu bayağı zor allah herkese yardım etsin...sizleri çok seviyorum beni merak ettiğiniz için tşk ederim...dua edin ne olur bebeklerim güzel gelişip tutunsun..iyi geceler öpüldünüz
Âmin canım âmin cok sagol Rabbim izin verirse bende elimden geldiğince size moral olmaya çalışıyorum zaten,hepiniz icin hep dua ediyorum,negatif düşünmemeye çalışıyorum ama korkularımın kimse önüne geçemez bu elimde değil her zaman her seye hazırlıklı olmaya çalışıyorum bes dk sonrasına hic guvenemiyorum eşimde sürekli kızıyor,ama kaybım az buz degildi butun hareketlerini hissedip,butun organları oluşmuş,cinsiyeti belirlenmiş icimde kıpır kıpır bir canı ansızın doğurup,doktorlar yüzünden kaybetmek canımı hala cok yakıyor,benim icin gercek hamilelik sevinci kim ne derse desin anca 7.ay baslar çünkü o zaman yasama şansı var,kuvez var umut cok ama şükürler olsun bu kez inancım fasla,sizin gibi duaci meleklerimi fazla,İYİKİ varsınız...Benden size hep pozitiflik var merak etmeyin :)
Mimoza gercekten bu ultrason cok kandan daha telaş etti beni, 10 gun bekliyorsun ne olacak diye, allahım hepimizin yuZunu güldürsün insAllah cok sagol canım benim ,yarın guzel haberlerle gelip umut olmak dileğiyle,iyi geceler kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?