Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

5 gunluk ıgnenın ardından bugun ılk kontrolume gıttın 15 folıkulum olusmus gonol f kullnyrdum dozu 300e cıkardı bıde yumarta catlamamsı ıcın ıgne verdı salı gunu kontrol bakalım

kızlarr bugün neler yapmışsınız neler hepinizin yumoşları iyi durumda benimkiler gibi yavaşlarda var ama üzülmeyim inşallah çok iyi sonuçlar alacağız ben bugün bol bol dua ettim hem sizin için hem kendim için.... hacıbayramdan ... allah çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın... aminnnn

sağol cnm hacı bayramdan derken ne demek istedin bi kişimi?

ben iğne yapmıyorum o yüzden bilmiyorum ki ama çokmukanıyo yoksa sızıntı gibimi

Sızıntı gibi canım sonra kırmızı kalıyor iğnenin olduğu yer ilk gün acemiydim birşey anlamadım 2.gece çok rahattı 2gecedir zor geliyor birde bu akşam biraz daha fazla dozda kullandım

hayırlı olsun canım tedavin.. listeye beni de eklersen sevinirim yaş 24 sebep sperm azlığı ilk deneme istanbul medicana tüp bebek merkezi transfer oldu sonuç 22 ağustos inşallah

Son düzenleme:
dozunu artırdıgı ıcın olabılr bende gonol f kullanydum 225 bugun 300e cıktı benım sag tarafım agrıyodu en cok yumurtada ordan cıktı doktr onun ıcın agryr dedı

yarın 9'da opu'm var, bakalım transferim kaç gün sonra olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…