kızlarr bugün neler yapmışsınız neler hepinizin yumoşları iyi durumda benimkiler gibi yavaşlarda var ama üzülmeyim inşallah çok iyi sonuçlar alacağız ben bugün bol bol dua ettim hem sizin için hem kendim için.... hacıbayramdan ... allah çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın... aminnnn
Kavuşmanız hayırlı olsun ve 9 ay boyunca hiç ayrılmayın inşallah...
sağol cnm hacı bayramdan derken ne demek istedin bi kişimi?
dualarım seninle herşey istediğin gibi olsun göbüşin bebiş dolsun:))
Bu akşam iğne yaparken çok acıdı kızlar sizde de öyle acı oluyor mu hıı birde iki gündür hafif kanıyor
Bu akşam iğne yaparken çok acıdı kızlar sizde de öyle acı oluyor mu hıı birde iki gündür hafif kanıyor
ben iğne yapmıyorum o yüzden bilmiyorum ki ama çokmukanıyo yoksa sızıntı gibimi
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
kusura bakmayın çok fazla giremiyorum bu ara nete ama vakit buldukça tüm geçmişi okuyorum.tedavilere başlanmış bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah dualarımız kabul olucak.
kızlar listede atladıgım varsa hatırlatın ekliyim olurmu?
hepinizi öpüyorum .benimde adetimin elii kulagında dogum kntrol hapım bitti pazartesi günü allah izin verirse bende başlarım tedavime.
bende de olmuştu hatta bi kaç kez beyaz sıvı şeklinde de geldi ama normaldir bence bi müddet sonra hassaslaşıyoruz
Aslinda çok büyütecek kadar bir acı değil ama yinede yanlış mi yapıyorum yoksa diye fikir almak istedim
hangı ıgneyı vuruyosun canım
yarın 9'da opu'm var, bakalım transferim kaç gün sonra olur...
dozunu artırdıgı ıcın olabılr bende gonol f kullanydum 225 bugun 300e cıktı benım sag tarafım agrıyodu en cok yumurtada ordan cıktı doktr onun ıcın agryr dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?