Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

çok sevindim cnm nerde tedavi görüyodun .inş. kese yide kalp atışını da görceksin inş. bizim topiğede uğra

canım ya senin bir kızın var sanırım onun tedavisinde de yavaşmıydı yumurtaların benim ikinci denemem ikine de yavaştı ilaç dozu bende de arttı

bu benim 3. denemem 2.de kızıma hamile kaldım önceki denemelerimde yavaş değildi normaldi ama çok yumurtam çıkmıyor benim öncekilerde 8 falandı ama bu sefer yaştan herhalde diyorum bakalım durum çok parlak değil....

canımcım 17 yumurtan çıkmış bu çok güzel bir haber inşallah transfere kadarda rahmin istenilen kalınlığagelir dualarım seninle...

Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Kızlar, özellikle de OPU'su gerçekleşen kızlar :) gonal-f ve lucrin OPU'ya kadar kullanılıyor mu?

canımcım 17 yumurtan çıkmış bu çok güzel bir haber inşallah transfere kadarda rahmin istenilen kalınlığagelir dualarım seninle...

İnşallah canım, hepimiz güzel haberler verelim hep pozitif şeyler olsun

Son düzenleme:

Lütfen olumlu şeyler düşün benim arkadaşımın tek yumurtası gelişti, embrio oluştu, tek embrio transfer oldu, oğlu şimdi 3 yaşında

mrb arkadaşlar bende bu ay içinde tüp bebek tedavisine başlıyorum raporumuz bugüün yarın çıkıcak üniversiteden!merkezimizm belli afyonda yaşıyorum özel telek tüp bebek merkezi...24 yaşındayım 6 yıllık ewliym polikistik ver sorunum var eşimde problem yok şansım nasıl acaba bilmiyorum ama çok umutsuzum hakkımızda hayırlısı olsun inş emeklerimiz acı çekmelerimiz boşa çıkmaz inşallah

Tedavin hayırlı olsun, inşallah hayırlısı ile olumlu sonuçlanır. Ama neden umutsuz olduğunu anlamadım. Yaşın çok genç. Bu forumda ne badireler atlatan, ne olumsuzluklar yaşayan arkadaşlar var ve sonunda anne oldular. Umudunu sakın kaybetme...

Haklısın inşallah olur ama olmazda gelecek aya kalırsa sakın sıkma tatlı canını...inşallah estrofem ise yarayacak...sabahın 5.30 unda kalktım bilmem nedendir icim sıkılıyor uyuyamadim,şimdi cocuk isteyen tüm anneler icin dua edicem...görüşürüz canım..

merhaba arkadaşlar, benide listeye ekleyin, 26 yaşındayım, pko problemimiz var, 4. denemeyi yapacağız ankada tüp bebek merkezinde, iğnelerin 4. günündeyim bugün, çok zor bir süreç ve yıpratıcı, izne denk getirdim bi de iş stresi olmasın diye, bu kez yüzümüz güler inşallah, bol bol dua edelim birbirimize

Hosgeldin canım,tedavin hayırlı olsun, dualarımıza senide ekliyoruz, bu kez yüzün güler inşallah...

kızlar işimin yoğunluğundan dolayı pek giremiyorum ama dualarım sizinle. yeni gelen arkadaşlara da merhaba diyorum:) geriye dönük okuyup hepinizin durumlarını takip etmeye çalışıyorum. benim transferim ay sonunda olacak gibi görünüyor, ozamana kadar sizlerden pozitif sonuçları bekliyorum:))

Hoş geldiiiiiiiiiin, Allah yardımcın olsun. Sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…