kızlarr bugün neler yapmışsınız neler hepinizin yumoşları iyi durumda benimkiler gibi yavaşlarda var ama üzülmeyim inşallah çok iyi sonuçlar alacağız ben bugün bol bol dua ettim hem sizin için hem kendim için.... hacıbayramdan ... allah çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın... aminnnn
Amin inşallah canım ama bak hep morelini yüksek tut ne zaman bi karamsarlık basarsa onun sadece hormon ilaçlarından olduğunu düşün gerçek düşüncenin o olmadığına kendini inandırırsan daha rahat olursun ve normel heran gibi bir ay gibi davran nasıl ki ilk zamanlar okadar sabırsızlıkla bekliyorduk her ay aynen öyle bir durum olarak gör bu ayı da ama sadece transver sonrası kendini şımart hamile olarak davran kendine
canım benimkiler yavaş büyüyor seninkilerde öyle mi
evet yavaş baya cuma kontrol vardı ilaç dozu arttı bakalım pazartesi yine kontrol var inşallah hızlanırlar...biraz
yarın 9'da opu'm var, bakalım transferim kaç gün sonra olur...
arkadaşlar bugün kontrol vrdı doktor yumurtalar yavaş büyüyor dedi sorun teşkil edermi canım çok sıkıldı yaasonucu etkiler mi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
Bu akşam iğne yaparken çok acıdı kızlar sizde de öyle acı oluyor mu hıı birde iki gündür hafif kanıyor
çarşamba veya perşembe olur hayırlısı ile...
Kızlar benim çatlatma iğnem yarın yapılıp çarşamba da opum olacak.Ancak dün akşamdan beri inanılmaz akıntım var.Sizce normal mi,yoksa bu yumoşlar erken mi çatladı?Ona göre dr arayacağım,yardım bekliyorum!
Canım transfer olmayabilirmiş, rahim kalınlığı yeterli değilmiş bugün doktor söyledi, 17 yumurtam toplandı çarşamba günü rahim kalınlığı yeterli ise transfer yapılacak değilse embriolar dondurulacak bir dahaki aya yerleştirilecek, hayırlısı olsun...
Canım transfer olmayabilirmiş, rahim kalınlığı yeterli değilmiş bugün doktor söyledi, 17 yumurtam toplandı çarşamba günü rahim kalınlığı yeterli ise transfer yapılacak değilse embriolar dondurulacak bir dahaki aya yerleştirilecek, hayırlısı olsun...
Canım hayirlisiyla ve doğru zaman ne zamansa olucak inşallah, demekki 4 günlük transfer olacak sana kismetse ,şayet Çarşamba olmazda bı dahaki aya kalırsa üzülme çünkü dondurulmusla daha rahat hem rahim daha iyi oluyor, peki su süreçte rahim kalınlığı artsin diye hangi ilacı veriyorlar? Estrofem?
merhaba arkadaşlar. topiğiniz hayırlı uğurlu ve bol hamişlerle dolsun. hepinizin müjdeli haberlerini alırız inşallah.
ben temmuzda ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. şimdi kese ve kalp atışı duymak için heyecanla bekliyorum.
inşallah rabbim sizede bu heycanları yaşatır.
merhaba arkadaşlar. topiğiniz hayırlı uğurlu ve bol hamişlerle dolsun. hepinizin müjdeli haberlerini alırız inşallah.
ben temmuzda ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. şimdi kese ve kalp atışı duymak için heyecanla bekliyorum.
inşallah rabbim sizede bu heycanları yaşatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?