Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım benimkiler yavaş büyüyor seninkilerde öyle mi

canım benim çok sağol ya inşallah iyi sonçlar alırız

Kızlar benim çatlatma iğnem yarın yapılıp çarşamba da opum olacak.Ancak dün akşamdan beri inanılmaz akıntım var.Sizce normal mi,yoksa bu yumoşlar erken mi çatladı?Ona göre dr arayacağım,yardım bekliyorum!

arkadaşlar bugün kontrol vrdı doktor yumurtalar yavaş büyüyor dedi sorun teşkil edermi canım çok sıkıldı yaa sonucu etkiler mi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

Bildiğim kadarıyla büyüyene kadar bekleniyor, yani birkaç gün uzamasının dışında bir sıkıntı olacağını sanmam, sen içini ferah tut...

çarşamba veya perşembe olur hayırlısı ile...

Canım transfer olmayabilirmiş, rahim kalınlığı yeterli değilmiş bugün doktor söyledi, 17 yumurtam toplandı çarşamba günü rahim kalınlığı yeterli ise transfer yapılacak değilse embriolar dondurulacak bir dahaki aya yerleştirilecek, hayırlısı olsun...

Son düzenleme:

Panik yapmayin doktor catlatma ignesiyle beraber hemen catlamasin diye bir ilac da vermistir.ben ovitrelle catlatma ignesi ile cetrotide igne kullandim.erken catlama ihtimaline karsi.simdi transferimin 2.gunumdeyim.beklemek daha zor

Canım hayirlisiyla ve doğru zaman ne zamansa olucak inşallah, demekki 4 günlük transfer olacak sana kismetse ,şayet Çarşamba olmazda bı dahaki aya kalırsa üzülme çünkü dondurulmusla daha rahat hem rahim daha iyi oluyor, peki su süreçte rahim kalınlığı artsin diye hangi ilacı veriyorlar? Estrofem?

hayırlısı olsun cnm 17 yumurta çok iyi maşallah

Yumuşlarin sayısı çok güzelmiş inşallah hepsi döllenir kaliteli kaliteli
Transver içinde hakkında hayırlısı ne işe o olsun inşallah

canım yumurta sayın çok güzel maşallah diyelim transfere gelince canını hiç sıkma hayırlısı diye dua et

estrofemverdi canım, bugünle beraber 3 gündür kullanıyorum, çok takılmamaya çalışıyorum gelecek aya ertelenirse diye ama, işte okul stresinden önce olsaydı iyi olurdu, sağol desteğin için, güzel haberlerini bekliyorum

mmine
''canım yumurta sayın çok güzel maşallah diyelim transfere gelince canını hiç sıkma hayırlısı diye dua et''
esraersoy
''Yumuşlarin sayısı çok güzelmiş inşallah hepsi döllenir kaliteli kaliteli
Transver içinde hakkında hayırlısı ne işe o olsun inşallah''
Edirne
''hayırlısı olsun cnm 17 yumurta çok iyi maşallah ''

sağolun canım önemli olan kaliteleri yarın kaçı döllenecek bakalım :)) kaliteli olsun da 3 olsun :)) hepimiz için dua ediyorum Allah gönlümüzdekini hayırlı kılıp kucağımıza versin inşallahhh, benimki bir ay sonra olsun önemli değil...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. topiğiniz hayırlı uğurlu ve bol hamişlerle dolsun. hepinizin müjdeli haberlerini alırız inşallah.
ben temmuzda ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. şimdi kese ve kalp atışı duymak için heyecanla bekliyorum.
inşallah rabbim sizede bu heycanları yaşatır.

Senin de bebişin hayırlı uğurlu olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah bizler de topik olarak hep hamile kalırız desteğiniz için sağolun burayada uğrayın

Aminnnn canım... Rabbim güzel bir gebelik yaşatsın, hayırlı bir evlat kılsın inşallah
Darıları da bize olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…