Haklısın inşallah olur ama olmazda gelecek aya kalırsa sakın sıkma tatlı canını...inşallah estrofem ise yarayacak...sabahın 5.30 unda kalktım bilmem nedendir icim sıkılıyor uyuyamadim,şimdi cocuk isteyen tüm anneler icin dua edicem...görüşürüz canım..
slm kızlar nasılsınız ? topiğimizin maşallahı var tedaviler başlanıyor ,yumurtalar bol bol toplanıyor inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alıcaz.
kızlar bu arada benimde dün gece kırmızılarım geldi yarın saat 11 de dr da randevum allahın izniyle yarın bende tedavime başlıcam inşallah
Merhaba arkadaslar,transferden bu yana uç gun gecti ama her gun bir ay gibi geldi bana, igneler kalçamda bir türlü dağılmıyor, her gun ağlamaya başladım gene, neyseki ilaclar beni sürekli uyusturuyo gibi en azından uykusuzluk sıkıntısı yasamıyorum, esim sagolsun izin almıştı 3 gündür yanimdaydi ama şimdi gitti ise ,yalnızım boynum biraz bükük kaldı, sürekli yatmak cok zor...hepiniz icin sürekli dua ediyorum bir arkadas yazmış tanımadığımız insanlar icin dua etmek ayrı bir sey.ama su bir değişmez gercekki bizi bizden baska kimse daha iyi anlamaz, hepinize sürekli dua ediyorum, toplama,tedaviye başlama ,transfer ve bekleme icin herkese bol sabır ve şans, dilerim emeklerimizi ve sesimizi duyar....[/QUOTE
Lilymeredin inşallah tüm bu yaşadıklarımıza değecek, hepimiz güzel haberler vereceğiz birbirimize. nolur moralini yüksek tut, bu ağlamalar falan hep aldığımız ilaçlardan. doktorum sürekli yatmanın bebeğe giden kan dolaşımını azaltabileceğini söylemişti, 3 gunden sonra hafif yürüyüşler yapabilirsin demişti. bizim de dualarımız seninle..
Mimoza,inşallah güzel olur sonu,çünkü bu son denemem,moralimi hep yüksek tutmaya çalışıyorum ama bugün hic iyi hissetmiyorum, arada kalkıyorum ama genellikle yatıyorum çünkü son iki gündür kasık ağrısı cok oluyor...ama yinede ayaklandık diyebilirim...bir hafta oldu bugün her gun kabizlik olmasın diye mücadele ettim ama bugün ona yenik düştüm,ikinmamak icin elimden geleni yapıyorum ama mecbur kaldığım icin kendimi cok kötü hissediyorum,doktor ozelikle kabiz olma demişti ama elimden geleni yaptım...
Heyecandan uyuyamamışsındır seni çok iyi anlıyorum, ama ruhunu sıkma biraz rahat ol, göbüşünü sev üzme onları da, bu arada lekelenme türü bir şeyler var mı?
Mimoza,inşallah güzel olur sonu,çünkü bu son denemem,moralimi hep yüksek tutmaya çalışıyorum ama bugün hic iyi hissetmiyorum, arada kalkıyorum ama genellikle yatıyorum çünkü son iki gündür kasık ağrısı cok oluyor...ama yinede ayaklandık diyebilirim...bir hafta oldu bugün her gun kabizlik olmasın diye mücadele ettim ama bugün ona yenik düştüm,ikinmamak icin elimden geleni yapıyorum ama mecbur kaldığım icin kendimi cok kötü hissediyorum,doktor ozelikle kabiz olma demişti ama elimden geleni yaptım...
canım endişelenme hemen sana bir şurup ismi veriyorum bahçeçi tüp bebekten mustafa bahçeci bir problem yaratmayacağını kabız olursam kullanabileceğimi söylemişti adını veriyorum sen de araştır, DUPOLOC ŞURUP günde 3 defa kullanıyorsun sabah öğlen akşam, lütfen sıkma canını öpüyorum...
AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER [/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[TD]test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]22 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
canım endişelenme hemen sana bir şurup ismi veriyorum bahçeçi tüp bebekten mustafa bahçeci bir problem yaratmayacağını kabız olursam kullanabileceğimi söylemişti adını veriyorum sen de araştır, DUPOLOC ŞURUP günde 3 defa kullanıyorsun sabah öğlen akşam, lütfen sıkma canını öpüyorum...
Canım cok teşekkür ederim, ilaca bakicam eczaneden, ben de öpüyorum :)
Tedavin hayırlı olsun, inşallah hayırlısı ile olumlu sonuçlanır. Ama neden umutsuz olduğunu anlamadım. Yaşın çok genç. Bu forumda ne badireler atlatan, ne olumsuzluklar yaşayan arkadaşlar var ve sonunda anne oldular. Umudunu sakın kaybetme...
Kızlar, özellikle de OPU'su gerçekleşen kızlar :) gonal-f ve lucrin OPU'ya kadar kullanılıyor mu?
ilk tutmasından yana umutsuzluğum tutmazsa naparım diyorum maddi durum sıkıntılı bu tedaviye bile zor kalkıştık ew aldık borçlandık bebek odamız bomboş bekliyor yaşım genç ama olmuyo işte korkuyorum tutmucak die hiç bişey hissetmiyorum tşk ederm cnm cevabın için
Kızlar benim 17 yumurtadan 16 tanesi işlem görecek kalitede çıkmış 14'ü döllenmiş, 14 yavrucağım var şimdi, ama transferim 100/99 gelecek ay yapılacak... Doktorum rahim kalınlığı artsın diye esrofemi günde beşe çıkardı, Kadir gecesi dua edin bana, dua edelim birbirimize, rahim kalınlaşırsa Kadir gecesi sabahı transferim olacak
Kızlar benim 17 yumurtadan 16 tanesi işlem görecek kalitede çıkmış 14'ü döllenmiş, 14 yavrucağım var şimdi, ama transferim 100/99 gelecek ay yapılacak... Doktorum rahim kalınlığı artsın diye esrofemi günde beşe çıkardı, Kadir gecesi dua edin bana, dua edelim birbirimize, rahim kalınlaşırsa Kadir gecesi sabahı transferim olacak
slm kızlar nasılsınız ? topiğimizin maşallahı var tedaviler başlanıyor ,yumurtalar bol bol toplanıyor inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alıcaz.
kızlar bu arada benimde dün gece kırmızılarım geldi yarın saat 11 de dr da randevum allahın izniyle yarın bende tedavime başlıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?