Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Heyecandan uyuyamamışsındır seni çok iyi anlıyorum, ama ruhunu sıkma biraz rahat ol, göbüşünü sev üzme onları da, bu arada lekelenme türü bir şeyler var mı?

Kızlar benim 17 yumurtadan 16 tanesi işlem görecek kalitede çıkmış 14'ü döllenmiş, 14 yavrucağım var şimdi, ama transferim 100/99 gelecek ay yapılacak... Doktorum rahim kalınlığı artsın diye esrofemi günde beşe çıkardı, Kadir gecesi dua edin bana, dua edelim birbirimize, rahim kalınlaşırsa Kadir gecesi sabahı transferim olacak

AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[TD]test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]22 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

slm kızlar nasılsınız ? topiğimizin maşallahı var tedaviler başlanıyor ,yumurtalar bol bol toplanıyor inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alıcaz.
kızlar bu arada benimde dün gece kırmızılarım geldi yarın saat 11 de dr da randevum allahın izniyle yarın bende tedavime başlıcam inşallah

Canım hayırlı uğurlu olsun güzel haberlerini aliriz inşallah bende 4 gündür puregon ve menegon vuruluyorum yarın kontrolüm var umarım yumurtalar büyümüştür...

Heyecandan uyuyamamışsındır seni çok iyi anlıyorum, ama ruhunu sıkma biraz rahat ol, göbüşünü sev üzme onları da, bu arada lekelenme türü bir şeyler var mı?

Canım Yedinci gun bugün lekelenme olmadı, ilk denememde olmustu ama yerleşme demiştim hatta sonucu kimyasal gebelikti belkide gercekten yerleşme lekesiydi bu sefer henüz bisey yok bakalım test gunüne az kaldı o zamana kadar ne olur Allah bilir...bugün ciddi anlamda kabizlik sorunu yasıyorum, kabiz olmamak adına ne varsa yaptım, zeytinyağı ictim sabah ve magnezyum kalsisya aldım ama ise yaramadı, cok ayıptır söylemesi ikinmamak icin elimden geleni yapiyorum resmen makatim aşağı indi ama rahatlama sıfır..sanırım korkuyorum ikinicam ve embriyolar belki yerleşti ve yerinden oynayacak diyorum aman yaaa kısmet artık ne yapayım...seninde hayırlısı canım yazdıklarını okudum Kadir gecesi icin sana bol bol dua edicem...

listeye herkes yazılmış bi ben yokum (

ilk tutmasından yana umutsuzluğum tutmazsa naparım diyorum maddi durum sıkıntılı bu tedaviye bile zor kalkıştık ew aldık borçlandık bebek odamız bomboş bekliyor yaşım genç ama olmuyo işte korkuyorum tutmucak die hiç bişey hissetmiyorum tşk ederm cnm cevabın için

Kızlar, özellikle de OPU'su gerçekleşen kızlar :) gonal-f ve lucrin OPU'ya kadar kullanılıyor mu?

Benim çarşamba OPU'm olacak,bugün son doz Lucrin ve ovitrelle verdi.Gonal-f i bilmiyorum,ben pregon ve menogon kullandım.Onlar da dün bitti canım.

Seni anlıyorum biz de ev aldık ve borcumuz var bu parayı da ucu ucuna denkleştirdik benim de aklıma gelmiyor değil ama Allah büyüktür deyip kafamdan bu düşünceleri kovmaya çalışıyorum sen içini ferah tut şu an olmazsa diye üzülmenin bir anlamı yok

merhabalr doktora gittim yumoşlar dan biri 23 mm diğeri 18 mm olmuş. 3. yumurta14 de kalmış yani 2 yumurtayla şansımızı deniycez orgalutran 0.25 mg göbekten yapıldı gece 02d e ovitrelle 250 mg göbekten yapıcam çarşamba 09 30 da sabah bi aksilik olmassa muyeneden sonra yumurtalarımı toplıycaklar allahım sen yardım et herşey yoolunda gitsin senin gücün herşeye yeter salı günü kadir gecesi bol bol tesbih çekip dua edelim hepimiz için

slm ben geldim doktor kontrolü vardı doktor çok yavaş büyüyor sen standartların dışındasın dedi ama yine de allahtan ümit kesmeyeceğim hayırlısı ne diyeyim opu da ertelendi benim biraz zor görünüyor

Kızlar bende geldim bugün kontrol vardı ve soldaki yumurtalar da büyümüş iki taraftada 10mm ile 5mm arası 16yumurta bugün çatlanayi önleyici ilaç (orgalutran) başlıyorum bende yarın sabah perşembe tekrar kontrol var rahim kalınlığı da 6mm kalınlığındaymiş

tembel yumurtalarım ve bende geldim bugün kontrol vardı 14.5 2yumurta çarşamba çatlatma cuma opu gibi diyor doktorum garip bi rahatlık var içimde ilk şoku atlatınca böyle oldu herhalde yeni konu başlatalım ....YAVAŞ YUMURTALAR..NE DERSİNİZ:))

Maşallah canım nekadar çok bebişin var senin öyle rahmin'in kalınlığı kaç demişti ki doktor sana bana bugün 6mm dedi de merak ettim bende

Maşallah canım nekadar çok bebişin var senin öyle rahmin'in kalınlığı kaç demişti ki doktor sana bana bugün 6mm dedi de merak ettim bende inşallah dua edicem ve herşey gönlüne göre olsun

Tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bol bol yumurtan olur ve birisi sana pamuk gibi evlat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…