Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

MENAC hayırlı olsun çoooook ama çok sevindim hepsi döllenmiş bu çok iyi inşallah transferin gerçekleşir dualarımız seninle:))

Hadi gözün aydın gelmiş çatmiş gün önemli olan kalitesi varsın yavaş olsun sonu güzel olsunda

Kesinlikle kesme canım umudun geç olsun da güç olmasın allah yardımcin olsun

Hadi seninde gözün aydın yumurtanı takma hem kafana o güne kadar inşallah o da büyür hem kalitesi önemli olan üzülme

Maşallah canım nekadar çok bebişin var senin öyle rahmin'in kalınlığı kaç demişti ki doktor sana bana bugün 6mm dedi de merak ettim bende

yumurta toplama günü 6.50 dedi, en az 8 -9 olmalıymış transfer gününde, tabi 10-11-12-13 en idealiymiş

MENAC hayırlı olsun çoooook ama çok sevindim hepsi döllenmiş bu çok iyi inşallah transferin gerçekleşir dualarımız seninle:))

Darısı sizinkilere canımmmm, sürekli dua ediyorum bir mucize olsun da ertelenmesin diye, bu kadar yaklaşmışken... Hepimiz tedavilerimizi hayırlısı ile tamamlayıp bebişleri kucağımıza alalım, hiçbirimiz düşlerimizi ertelemek zorunda kalmayalım

Kızlar, hani bu beta testi 12.gun yapılıyor ya genelde, transfer Günü'de sayılıyor mü? Yoksa o gunün ertesi gunu mü saymaya başlıyoruz? :)

Canım hayırlı uğurlu olsun güzel haberlerini aliriz inşallah bende 4 gündür puregon ve menegon vuruluyorum yarın kontrolüm var umarım yumurtalar büyümüştür...

sagol cnm senin tedavinde hayırlı olsun bu mübarek günlerde akllah dualarımızı kabul etsin inşallah .

:18:iyi akşamlar arkadaşlar...bi sorum olucak sizlere bilgisi olanlar cvp verirse sevinirim devletten aldığımız tüp bebek raporuyla üniversite hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüğümüzde ücret alınıyor mu bilginiz var mı?şimdiden çok tşk ederimmmmmm

cnm gözümden kaçmış sanırım bilğilerini tekrar yazarsan hemen eklerim.
cnm mrb yaşım 24 pko sorunumuz ilk tüp denemem bu hafta adet olucam we tedavime başlıcam hemen...inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

olsun cnm herşeyin hayırlısı allahtan ümit kesilmez dediğin gibi dualarımız seninle

maşallah cnm hadi hayırlısı ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…