Kızlar benim 17 yumurtadan 16 tanesi işlem görecek kalitede çıkmış 14'ü döllenmiş, 14 yavrucağım var şimdi, ama transferim 100/99 gelecek ay yapılacak... Doktorum rahim kalınlığı artsın diye esrofemi günde beşe çıkardı, Kadir gecesi dua edin bana, dua edelim birbirimize, rahim kalınlaşırsa Kadir gecesi sabahı transferim olacak
tembel yumurtalarım ve bende geldim bugün kontrol vardı 14.5 2yumurta çarşamba çatlatma cuma opu gibi diyor doktorum garip bi rahatlık var içimde ilk şoku atlatınca böyle oldu herhalde yeni konu başlatalım ....YAVAŞ YUMURTALAR..NE DERSİNİZ:))
slm ben geldim doktor kontrolü vardı doktor çok yavaş büyüyor sen standartların dışındasın dedi ama yine de allahtan ümit kesmeyeceğim hayırlısı ne diyeyim opu da ertelendibenim biraz zor görünüyor
merhabalr doktora gittim yumoşlar dan biri 23 mm diğeri 18 mm olmuş. 3. yumurta14 de kalmış yani 2 yumurtayla şansımızı deniycez orgalutran 0.25 mg göbekten yapıldı gece 02d e ovitrelle 250 mg göbekten yapıcam çarşamba 09 30 da sabah bi aksilik olmassa muyeneden sonra yumurtalarımı toplıycaklar allahım sen yardım et herşey yoolunda gitsin senin gücün herşeye yeter salı günü kadir gecesi bol bol tesbih çekip dua edelim hepimiz için
Maşallah canım nekadar çok bebişin var senin öyle rahmin'in kalınlığı kaç demişti ki doktor sana bana bugün 6mm dedi de merak ettim bende
yumurta toplama günü 6.50 dedi, en az 8 -9 olmalıymış transfer gününde, tabi 10-11-12-13 en idealiymiş
MENAC hayırlı olsun çoooook ama çok sevindim hepsi döllenmiş bu çok iyi inşallah transferin gerçekleşir dualarımız seninle:))
Kızlar, bu beta hcg gunu sayilirken, transfer gunu de sayılıyor mü birinci gun diye?
Kızlar, bu beta hcg gunu sayilirken, transfer gunu de sayılıyor mü birinci gun diye?
Canım hayırlı uğurlu olsun güzel haberlerini aliriz inşallah bende 4 gündür puregon ve menegon vuruluyorum yarın kontrolüm var umarım yumurtalar büyümüştür...
Kızlar, hani bu beta testi 12.gun yapılıyor ya genelde, transfer Günü'de sayılıyor mü? Yoksa o gunün ertesi gunu mü saymaya başlıyoruz? :)
cnm mrb yaşım 24 pko sorunumuz ilk tüp denemem bu hafta adet olucam we tedavime başlıcam hemen...inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızcnm gözümden kaçmış sanırım bilğilerini tekrar yazarsan hemen eklerim.
Hayır canım sayılmıyor mesela transver pazartesi günü işe salı günü 1.gün oluyor
slm ben geldim doktor kontrolü vardı doktor çok yavaş büyüyor sen standartların dışındasın dedi ama yine de allahtan ümit kesmeyeceğim hayırlısı ne diyeyim opu da ertelendibenim biraz zor görünüyor
Kızlar bende geldim bugün kontrol vardı ve soldaki yumurtalar da büyümüş iki taraftada 10mm ile 5mm arası 16yumurta bugün çatlanayi önleyici ilaç (orgalutran) başlıyorum bende yarın sabah perşembe tekrar kontrol var rahim kalınlığı da 6mm kalınlığındaymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?