Herkese iyi pazarlar kızlar
Bugün gezen tozan yürüyüşe çıkan sahile giden komşuya giden varsa benim yerimede yapsın, çok bunalıyommm evde.... Öpüyorum hepinizi
cnm yapıcak bişey yok gerçekten yatıcaz bende dikiş yok ama inan senin gibi bende sürekli yatıyorum aya kalkıp azıcık dolansam kasıgım belim kopuyor agrıdan vücutlar iyice alıştı gerçekten yatmaya.cnm bebişler ii olsun dogsunlar onlarla birlikte gezicez bizde eve girmicem gezmekten
korkma cnm inşallah sag saglim alıcaksın oglunu kucagına dualrımız seninle
arkadaslar tedavime basladim.umutluyum, heyecanliyim..bende isim düsünüyorum kizima( yada ogluma)melek,melike.ela ,leyla,bunlar ilk aklimdaki isimler.
beni unutmayin dualarinizda.Rabbim sizlerede merhamet etsin, kolaylastirsin kutsal görevinizi..Allaha emanetsinizz
doktordan geldim şimdi, ameliyat sonrası rahim filmi çektirmedi akıllı doktorum, tüp bebeğe başlattı sonuç negatif ve bugün öğreniyorum ki rahimde yapışıklık oluşmuş- yapışıklık olmaz mı hocam neden spiral ya da balon uygulamıyorsunuz demiştim, yapışıklık olmaz demişti :)))))- şimdi 2.ameliyat şart diyor yapışıklık var ve septumu tam alamadık, gülsem mi ağlasam mı, ehil kişi olsun diye prof. olsun dedik paramızla rezil olduk, 2 sene kaybettik, yine de isyan etmiyorum, sen büyüksün Allahım sen büyüksünnn...
Dilem tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanır dondurulmuş tedavisi sanırım dimi?
Bende iki gündür bekliyorum gelen giden yok tedaviye başlamak için bekliyorum ama biraz gecikmeli olacak galiba
cok tesekkür ederim canim.insaallah bu sefer hamile kalirim.dondurulmus degil sifirdan deniyorum.3 gün oldu igneme baslayali.persembe kontrolüm var.
sen adetini bekliyosun sanirim.seninde hayirlisiyla hamilelikle sonuclanir insaallah tedavin.
bizim dondurulmus topigi vardi orayada gelsene:))
Benim cumartesi pazar di günüm ama geçti bekliyorum bakalım olur olmaz hastaneyi arayıp randevu alicam çok da korkuyorum açıkçası rahme çizik atmak diye birşey duydum bu şekilde ebriyo daha kolay tutunuyormuş haberiniz varmı sizin
Çok şükür bugün de iyiyim, benim bir günüm iyi,bir günüm kötü geçiyor:) çok şükür bünü iyiyim, bazen çıldıracak gibi oluyorum dışarı çıkıp ir gezmek istiyorum yarım saat ama korkuyorum, ameliyattan beri hiç sitede bile dılaşmadım aslında eşime dedim şu tekerlekli sandalyelerden bir tane kiralasakta alışveriş merkezinde acık dolaşsak diyorum dalga geçiyorlar benimle ,doktorum toplamda yarım saat dışarı çıkıp bi yemek yemek yada çay kahve içmeye izin verdi, o yaım saati hem de oturarak alışveriş merkezinde bebişime bir şey bakarak geçirsem y, acaba hastaneden vermiyolrmıdır bu sandalyeyi yada kiralanmıyımudur, pöfff yat yat yAt Tartıyı kırıcam yakında:)))
bide gelmiyomus ne güzel olurduurahime cizik atmayi okudum biyerlerde.tutunma sansini artiran bir teknik.kimlerde yapiyorlar bilmiyorum.fazlada bilgim yok.sen de mi yaptiracaksin?yaptir walla...donmuslar kacinci gün embriyosu senin?
Lily, eğer ciddi düşünüyorsan bazı alışveriş merkezlerinde güvenlik tekerli sandalye sağlıyor, gitmeden telefon açıp öğrenebilirsin belki :)
Dilemim sağol canım, iyiyim şükür, canım çok sıkılıyor bazen ne yazacağımı bilmiyomama iyiyim şükür sağol, attAbebek evet canım çok ciddiyimm o dediğin aklıma geldi dışarık çıkarsam arayıp sorucam
Bu cuma 4 lü testim vardı ama doktorum kongreye gidiyor cumaya kadar zor zapdettim şimdi pazartesiyi iple çekiyorum oğluşuçok özledimmmm , bu arada özel ders çıktı bana eski öğrencim arayıp bulmuş numaramı şimdi üniversite hazırlıkta sınavı var cumaya yarın ve Perşembe kendimi oyalıcam öyle:) yarım saat bile zor otururken 2 saat bakalım nasıl olucak....neyse öğretmenliği özledim biraz:) öptüm hepinizi
canim yaa aklina ne gelirse yaz.biz buralardayiz bizde yazariz biseyler öyle böyle aksam olur.
sahi oglusun kimildadi mi:))oglan annesi.4 aylikken kimildiyor derler ya ondan sordum.
özel is cikmasina sevindim senin adina.
bende öptüm seni..
doktordan geldim şimdi, ameliyat sonrası rahim filmi çektirmedi akıllı doktorum, tüp bebeğe başlattı sonuç negatif ve bugün öğreniyorum ki rahimde yapışıklık oluşmuş- yapışıklık olmaz mı hocam neden spiral ya da balon uygulamıyorsunuz demiştim, yapışıklık olmaz demişti :)))))- şimdi 2.ameliyat şart diyor yapışıklık var ve septumu tam alamadık, gülsem mi ağlasam mı, ehil kişi olsun diye prof. olsun dedik paramızla rezil olduk, 2 sene kaybettik, yine de isyan etmiyorum, sen büyüksün Allahım sen büyüksünnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?